A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Nova Zetva Peili

Go down 
AuthorMessage
Nova
Level 1
Nova

Posts : 49
Join date : 2010-05-19
Age : 22
Location : Momenteel bevind ik mij in een parallel universum.

PostSubject: Nova Zetva Peili   Fri May 21, 2010 2:46 pm

De basis informatie
Volledige naam: Nova Zetva Peili, Haar voornaam, Nova, is afgeleid van Supernova en het woord nieuw wat het in een taal betekend. Een supernova is de benaaming voor de explosie die word veroorzaakt als een grote ster sterft. Deze explodeerd dan met een grote klap. Het mooie is dat haar naam eigenlijk voor nieuw en eind staat. Zetva betekend oogsten (door haar geboortedag). Peili betekend spiegel, dit is eigenlijk niets bijzonders. Het is maar even dat je weet dat het spiegel betekend. Misschien vond een van haar voorouders de spiegel uit?
Roepnaam/bijnaam:  NoNo, dat is een koosnaampje die veel bij haar in de familie gebruikt. Dit betekend negende staat ook voor haar geboortedag.
Leeftijd:  17
Verjaardag:  13 oktober (de negende dag van het oogsten)
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof:  De Païven. Dit zijn de goden der dagen. Elke dag heeft een eigen god. Of de dag regenachtig is of juist mooi ligt aan het humeur van de god. Ook zijn er nog de goden van de zee, lucht, dagerraad, nacht, maan zon etc. Eerst waren dat de enigen, de daggoden kwamen pas later. Er zijn maar weinig mensen met dit geloof.
Tradities: Niets?

Het innerlijk
Karakter: Ze is een vrolijk opgewekt meisje. Ze praat wel veel, soms iets te veel. Maar daardoor kan ze zich goed uit lastige situaties krijgen. Ze is niet achterdochtig maar juist snel van vertrouwen. Als ze snel moet zijn, haast heeft, weggedroomt is en gewoon niet goed genoeg oplet is ze erg onhandig. Ze loopt vaak tegen dingen aan en stoot vanalles om. Verder raakt ze nogal snel in moeilijkheden omdat ze soms wegdroomt. Ze is wel erg sociaal, loyaal en vergevingsgezind... Alleen dat laatste is iets te. Als iemand haar bijvoorbeeld heeft geslagen, geschopt en uitgescholden. Staat ze op en zegt: “Ik vergeef je daarvoor.” Soms zegt ze het zelfs voor een gevecht, zoiets als: “Ik vergeef je voor de pijn die jij mij gaat toebrengen, en ik ga ervanuit dat jij dat ook bij mij doet.” Ze is ook nog aardig intelligent, maar dat is niet erg tè... Alleen op een paar gebieden.
Relaties:  Eigenlijk zoekt ze geen liefde, maar als ze het krijgt moet het langdurig zijn. Ze moet voelen dat die persoon net zoveel van haar houd als zijn van de andere. Ook wil ze geen onderscheid maken tussen Mannelijk en Vrouwelijk. Maar toch houd ze het liever bij een vriendengroep die close is. Dan bij een vriend of vriendin.
Bijzonderheden aan karakter: Ze is bang voor bergen, hoogtes, kliffen... kortom, hoogtevrees.
Talenten:  Ze kan heel goed acteren en geluiden nadoen. Soms irriteert ze mensen hiermee, maar ze kan er ook mee uit de problemen blijven door zielig te kijken en eens veel met haar wimpers te fladderen.
Zwakheden: Talen en rekenen. Ze is niet geschikt in een winkel want ze geeft altijd het verkeerde wisselgeld terug. Verder kan ze niet goed praten. maakt ze woorden af met letters die er niet horen, dat is alleen aan het eind van de zin. Vaak is dat -eh. Zoals: “Het wordt koud deze nacht-eh”
Zwakke plekken:  Als mensen gaan vertellen over hoe ze hun slachtoffers vermoorde. Hier kan ze echt niet tegen door haar wereld van Peace, Love and... (ehhrrr) Ze begrijpt niet dat die mensen iemand vermoorden inplaats van diegene vergeven. Dan heb je het nog over haar sterkte, ze moet lichtgewicht kleding aan om goed te kunnen bewegen. Ze kan ook slecht tegen honger. Vaak springt ze in bramenstruiken als ze honger heeft, als ze op zo'n moment geen eten krijgt kan ze flauwvallen.
Sterke punten: Ze heeft een goed uithoudingsvermogen als ze voldoende gegeten heeft. Ze weet ook op veel plaatsen de weg te vinden aan de stand van de zon, maan, sterren, mos... etc. Dan is ze ook nog erg snel als het nodig is, dit houd ze dan lang vol... tot ze honger krijgt. Ze weet ook veel dingen te vinden, als eten, en herkent planten erg goed van eetbaar en oneetbaar. Ze weet ook hoe je op diertjes moet jagen, maar ze eet alleen in geval van nood vlees... Ze heeft liever vis met bessen en zeewier.

Status:  Veel mensen zien haar als een zorgeloos, onwetend typje. Maar eigenlijk wil ze gewoon niet weten wat er in de wereld gebeurt. Ze wil het liefst kind blijven, zo lang mogelijk. Ze vinden haar aardig, of juist onnodig, doordat ze in een groep vaak probeert te zorgen dat ze bei elkaar blijven.

Passies:  Ze doet aan sterrenkunde, haar grote passie. Dan heb je nog vissen en plantkunde. Ze spendeert vaal van haar tijd in de buitenlucht, zelfs als het noodweer is. Dan zit ze gewoon aan de waterkant, in het bos of gewoon in de binnenstad, te kijken wat er langskomt, ze spreekt mensen aan, bekijkt de vissers die de haven in komen varen, ruikt aan bloemen, plukt bessen of naar vlinders die zorgeloos rondvliegen. Dan kan ze ook soms binnen zijn, maar dat is heel soms, dan breit ze sjaals voor haar broers, vader, opa, buren... En dan is er nog iets waar ze dol op is, schattige, pluizige grootogige diertjes. Verder oefent ze een beetje met acteren, maar dat geet vaak vanzelf.
Afkeer/Haat: Geweld, daar kan ze niet tegen, en toch is het zo veel. Dan houd ze ook niet van sombere dagen, als het mistig is, de lucht grijs kleurt en de motregen langzaam neerdaalt. Ze heeft liever een zonnige dag, of een heerlijke plensbui als de bliksenflitsen de hemel oplichten.
Verslavingen/genotsmiddelen:  Ze kan niet zonder gezelschap, en natuurlijk haar huisdier.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze komt uit Bandari, een havenplaats. Daar is ze geboren, en daar woont ze nog. Het ligt aan de zee, heeft een grote haven waar vissersboten af en aan varen. Per dag worden er tonnen vis binnengehaald, schoongemaakt en gekocht. Bandari staat ook wel ebkend als de drijvende stad, deze ligt voor de kust van Ashtar en word volgens sommigen mensen niet bij Ashtar gerekend, volgens de inwoners van Bandari is dat larie en horen ze gewoon bij Ashtar, ze hebben bruggen die hun met het land en de bossen verbinden, in deze bossen heeft Nova veel tijd doorgebracht.
Familie:  Ze heeft een grote familie, eigenlijk is haar gezin al groot.
Vader: -Dimitri Peili (49)(hij is kapitein van een visserschip, Nova gaat vaak mee)
Moeder: -Sarah Peili (44)
Broers, -tjes: -Nico (21)
-Fellen (13)
-Mirst (7)
-Steff (7) (Mirst en Steff zijn tweeling)
Zussen: -Kara (19)
-Circa (18)
Grootvaders: -Valen (overleden op 69-jarige leeftijd, vader van Dimitri)
-Garar (71, ligt op sterven vader van Sarah)
grootmoeders: -Yina (67, vrouw van Valen, Weduwe, moeder van Dimitri)
-Hanne (69, vrouw van Garar, moeder van Sarah)
Haar Grootmoeders hebben besloten om bij de familie Peili te gaan wonen als Garar sterft.


Het uiterlijk
Lengte:  1.83 ze is gestopt met groeien. En haar lengte is goed volgens haar, hakken zitten alleen maar in de weg.
Omschrijving haar:  Blond. Het is aardig lang en het zit vaak in een vlecht, staart of een knot. Ze kan er niet tegen als het helemaal lis zit en het om haar hoofd zwaait. Het dan altijd een heleboel piekerige plukken.
Omschrijving ogen:  Ze zijn best groot. En groenblauw van kleur. Omrand met donkere wimpers, dus ze gebruikt geen mascara.
Bouw van het lichaam:  Ze is slank en lang gebouwd, ze heeft niet veel spieren, je ziet ze tenminste niet. Haar benen zijn erg lang, haar armen ook. Ze is sierlijk en slank.
Kledingstijl: Licht en luchtig. Het moet goed vallen, makkelijk te dragen zijn. Ze probeert zo comfortabel mogelijk te zijn, maar ziet er toch goed uit. Ze draagt vaak broeken, of rokken met een shirt of een top, daaroverheen een vest. Geen jurkjes voor haar, behalve of feestjes. Als er feesten zijn, dan gaat de kledingkast open. Vroeger droeg ze ook vaker jurkjes. En handschoentjes met open vingers, die lieft ze. Very Happy
Uiterlijke kenmerken: Ze heeft niet echt van die dingen. Sieraden zijn net als jurken, alleen op feestjes. Littekens heeft ze wel, veel blauwe plekken van het vissen als er storm is, en ook littekens van schrammen, met dezelfde reden. En nee, ijdel is ze niet.

Kracht
Elementaire kracht: Lucht
Bijkracht:  Glas
Wapens: Een lichtgewicht zwaard. (plaatje Very Happy)

Vechtsport: Nope
Vechtstijl: Snel en gecontroleerd. Probeer eerst de zwakke plekken van de vijand te vinden.

Draak
Naam van je draak:  Malaika (Engel)
Geslacht van je draak:  Mannelijk
Soort:  Yahewa, deze draken komen voor boven de kruising tussen de regenwouden en de savannevlaktes. Ze leven tussen de wolken waar hun kleur hen camoufleert.
Karakterschets:  Malaika is zorgzaam en rustig. Zijn rustige karakter is wel handig voor de opgewektheid van Nova, dan kan hij haar een beetje aan het lijntje houden. Hij wantrouwt snel mensen, al zal Nova zo erg proberen hem ervan te overtuigen dat alles knuffels, zonneschijn en suiker is. Verder is hij nogal pessimistisch, en dan heb je Nova de optimist dus dat word lekker. x]
Uiterlijk van je draak:  Het is een slanke draak met een vacht, op zijn kop en voor en aan de punt van zijn staart zitten manen. Verder is de dikke vacht crèmekleurig, zijn vleugels zijn groot en gevederd. Toen hij jong was, was zijn vacht nog helder wit, maar naarmate hij ouder werd werd zijn vacht crème.

Zo ziet hij er uit als hij net uit het ei is:


Zo als hij is gegroeid:


En dan is hij volgroeid tot een grote wollige draak: :3Extra
Verleden:  Ze woonde dus in Bandari, en daar woont ze nu nog. Veel heftige dingen heeft ze iet meegemaakt. Al heeft ze een paar keer midden in de storm op zee gezeten. Maar veel is daar niet gebeurd, er sloegen een paar mensen over boord... die werden nooit teruggevonden. Maar het was beter dan als het hele schip ten onder ging. Toen ze vijf jaar was, heeft ze lange tijden in het bos doorgebracht. Haar leven was vrijwel zorgeloos, zonder ongelukken die haar persoonlijk iets deden.
Overig:  Ze heeft een huisdiertje: Memo. het is een raar beestje met grote oogjes als die van een nachtdiertje, een pluimpje op zijn staart en vriezen tussen zijn voor en achterpoten als bij een vliegende eekhoorn. Ik heb plaatjes als voorbeeld..

zijn karakter is speels en irritant. Hij zweeft vaak van mens naar mens, soms zit hij ook op takken als hij dan loopt kan dat langzaam als een kameleon of snel en haastig zodat je alleen maar een flits ziet. Zijn vleugelflappen zijn niet erg overdreven, ze lopen van zijn polsen naar zijn knieën due zijn zweef-afstand is beperkt. Hij eet insecten die hij uit de lucht vangt. hij heeft kleine vingertjes en hij eet ook noten en zaden. Normaal zit hij op Nova's schouder. Dan springt hij bomen in als ze er dicht genoeg langs loopt.


Zoiets:


Maar met die staart:


Plaatjes: 
Tsja... een paar plaatjes... :3
Last edited by Nova on Tue May 25, 2010 5:57 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : x] vergeten over Bandari te schrijven)
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Nova Zetva Peili   Fri May 21, 2010 4:44 pm

goed gekeurd Very Happy

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Nova Zetva Peili
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Helmet dan Apparel Yang Selesa Untuk Anda dan Pillion??????
» International Economic Effect on Nova Scotia
» Elvis- Hey Bosa nova

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: