A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 De bijkracht: Aura

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

De bijkracht: Aura Empty
PostSubject: De bijkracht: Aura   De bijkracht: Aura I_icon_minitimeMon Dec 28, 2009 11:27 am

Aura: weinig mensen snappen wat het precies betekent. Het is de onzichtbare boog van kleuren om je heen waaraan je kunt zien hoe die persoon zich voelt. Maar weinig mensen hebben het voorrecht om het te kunnen zien.

De kracht:

level 0:
Je ziet altijd kleurrijke bogen om iemand heen, maar wat het betekent is je een raadsel. Je kunt er niks mee.

Level 1:
Eindelijk je kan zelf bepalen wanneer je de aura van iemand anders kan zien. Nu hoef je je niet de hele tijd naar die kleuren te staren en kun je je gelijk op de persoon met wie je praat concentreren. Ook snap je op wonderbaarlijke manier ineens wat de kleuren en vormen in de aura's betekenen. Je kan nu stemmingen beinvloeden als je wilt en kleine pijnscheuten teweeg brengen door speciale dingen in de aura te veranderen. Let wel op: Je kan de stemmingen niet van boos naar vrolijk laten omslaan, maar je kan de boosheid wel temperen ook kan je geen levensgevaarlijke pijnscheuten teweeg brengen, maar wel zo hard alsof er een honkbal tegen de persoon aangeslagen word.


Level 2:
Je hebt eindelijk de krachten van level 1 helemaal in orde. Je bent sterker geworden zonder dat je er extra's voor hebt gekregen.

Level 3:
Eindelijk krijg je er nieuwe krachten bij. Dat is ook wel nodig omdat je de grens nu over kan steken.
Je kan nu ook aura's rond dieren en wezens zien. Dat is wel zo handig om te zien of het een duister wezen is of niet. Duistere wezens hebben geen aura, let wel op, je ziet wel vage aura's bij mensen die immuun zijn voor magie die hetzelfde level als jou hebben, maar als ze hoger zijn zul je nauwelijks wat zien.
Je kan nu ook Aura ballen sturen. Dat zijn ballen die je tegenstander in zijn geest raken. Ze zullen denken dat je ze ergens in hun lichaam hebt verwond en je kan ze vreselijk pijn doen. Maar als de persoon merkt dat hij niet gewond is zal hij ong. 5 seconde hebben om zich weer te herstellen. Natuurlijk kan je lang niet iedereen raken, alleen degene die binnen een straal van 20 meter om je heen staan en dan maximaal 2 personen of wezens tegelijk. Ook begin je beter te worden met stemmingswisselen, natuurlijk kan kwaad niet naar mega vrolijk worden omgezet maar je kan de persoon wel bedaren tot een redelijk neutrale stemming. Maar let wel op, je hebt nu weer nieuwe krachten en je moet ze weer leren gebruiken.

Level 4:
Je hebt je krachten van level 3 nu ook helemaal onder controle. Je bent weer een stukje sterker geworden.
Level 5:

Weer krijg je er nieuwe krachten bij. Je kan nu stemmingswissellingen met bijna geen moeite uitvoeren. Tenzij je tegenstander een erg sterke wil heeft zoals de demonen. Ook zijn je auraballen sterker geworden. Je kunt nu 5 mensen tegelijk raken in een straal van 50 meter en ze zoveel pijn laten lijden dat ze het liefst bewusteloos willen neervallen. Helaas kun je ze niet lichamelijk verwonden, maar dat maakt niet uit. Ze zullen minstens 5 minuten nodig hebben voor ze doorhebben dat het geestelijk is en dan ben jij natuurlijk allang verdwenen. Ook kun je eindelijk je krachten doorgeven aan de mensen die je bij je aansluiten. Natuurlijk kan je het alleen bij de mensen die het in hun hart hebben om deze magie te gebruiken en dat zullen er niet meer dan 4 of 5 zijn.
Let op, dit zijn weer nieuwe krachten en je zult ze weer moeten leren gebruiken.

Level 6:

Je hebt de krachten van level 5 helemaal onder controle en je bent niet meer tegen te houden. Je 'leerlingen' doen het erg goed en je weet dat het einde van de oorlog in zicht is.

Level 7:
Je bent een legende, mensen hebben ontzag voor je en zullen je overal eren. Je hebt de kracht om de Aura's van mensen en wezens zonder enig probleem laten oplossen in het niets en zo hun leven ontnemen zonder een greintje pijn (of juist met heel veel). Je overige krachten zijn perfect en nog een stuk sterker worden, maar waarom zou je die nog gebruiken als je met een handomdraai het leven van je tegenstander ontnemen?
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
De bijkracht: Aura
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Aura III Catharsis - Video Teaser
» Aura - III "Catharsis"... I Wonder!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: De krachten :: De bijkrachten-
Jump to: