A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 De laatste tovenares: Iyona Taroné

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: De laatste tovenares: Iyona Taroné   Sun Dec 27, 2009 7:33 pm

Standaard informatie over Iyona:
Naam: Iyona Taroné.
leeftijd: Iyona is al aardig oud, niemand weet precies hoe oud. Toch ziet ze er nog uit alsof ze in de 30 is.
afkomst: Azulea (toen was het nog niet verdeeld), maar haar echte geboorte plaats is onbekend. Ze heeft rond gezworven zoals alle jonge tovenaars deden tot ze er genoeg van had dat ze overal de schuld van kreeg toen Darken Rahl binnenkwam en is sinds dien is het bos van Ashtar gaan wonen.

Ergens in een afgelegen bos lin Ashtar is een klein huisje waarvan word gezegd dat het onbewoond is. In werkelijkheid woont hier de laatste tovenares genaamd Iyona die samenleeft met haar draak. Dit is haar beste maatje en eerder een vriend dan een huisdier.
Ze heeft zich nooit met de oorlog bemoeid en vond haar taak als belangrijke tovenares maar niks. Om hier niet elke dag mee geconfronteerd te worden is ze in dit afgelegen bos te gaan wonen. Zo heeft ze jaren afgelegen van de mensheid geleefd. Totdat de grenzen verzwakte. Nu wist ze dat ze wat moest doen voor Darken Rahl de rest van Azulea over zou nemen en alleen maar haat en nijd zou zaaien.
Nu was het tijd om haar krachten te gebruiken voor een echt doel. Omdat ze haar krachten al jaren niet had gebruikt was ze zwakker geworden, te zwak om de grenzen te herstellen. Toch was ze nog sterk genoeg om de grenzen van Ashtar een extra versteviging te geven zodat ze meer tijd had, meer tijd om nieuwe strijders aan te roepen. In het geheim verspreide ze berichten die alleen degene vonden voor wie ze bestemd waren. (Aangezien magie hier verboden was zou alles in het geniep moeten. ). In die berichten stond een oproep voor een nieuwe groep strijders die Azulea zou beschermen tegen Darken Rahl en zijn legers.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
De laatste tovenares: Iyona Taroné
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: Azulea-
Jump to: