A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Leia Itis Arbor Folium

Go down 
AuthorMessage
Leia
Level 1
Leia

Posts : 362
Join date : 2010-05-19
Age : 22
Location : Op de boem van de oceaan, in mijn vakantie huisje naast Atlantis, die beide in de buik van een walvis zitten.

PostSubject: Leia Itis Arbor Folium   Wed May 19, 2010 7:48 pm

De basis informatie
Volledige naam: Leia Itis Arbor Folium (haar naam is gegeven door haar adoptie moeder, de namen zijn op leia na latijn voor tak, boom en blad )
Roepnaam/bijnaam: Leia (je zegt lea).

Leeftijd: 17
Verjaardag: 16 september
Geslacht: Vrouw

Geloof: Natuur geloof, net als dat van de Indianen, dit leerde ze van kruidenvrouwtjes.

Tradities: Eens per seizoen maakt ze zichzelf en alles wat ze bezit heel grondig schoon, zodat ze het nieuwe seizoen fris begint.

Het innerlijk
Karakter:
Ze ziet snel wat iemand voor een karakter heeft, hierdoor kan ze erg afstandelijk en verlegen gedrag vertonen. Ze is sociaal niet erg begaaft, omdat ze in haar leven maar met 1 persoon contact gehad heeft, namelijk haar adoptiemoeder. Ze heeft hierdoor een Schuw karakter. Ze is wel aardig en vriendelijk als ze je eenmaal kent. Als je haar in vertrouwen neemt zal ze jouw geheim bewaren. Als je haar vertrouwen schaad zal ze je wel slecht vergeven.

Relaties: Ze valt op jongens, maar ze is van langdurige relaties. Sinds ze is afgeknapt op een jongen, die later jager bleek te zijn, is ze jongensschuw.

Bijzonderheden aan karakter: De natuur is erg belangrijk voor haar. Ze is nieuwschierig en aardig. Ze is bang voor vuur. (miss daarom haar aanleg voor water???). Maar als je het bij haar hebt vebruisd is het slecht goed temaken. Ze kan dankzij het auralezen door iemands uiterlijk heen kijken en ziet meteen iemands geweten en persoonlijkheid. Hierdoor is ze best afstandelijk, omdat ze je feitelijk al kent

Talenten: Ze is erg goed met dieren en kan zelfs met ze ‘praten’. Ook kan ze veel zeggen van een plant als ze nog maar 1 blaatje heeft gezien.

Zwakheden: Ze is niet sterk en heeft een keer haar sleutelbeen gebroken toen ze uit een boom viel, dat is nog steeds haar zwakke plek. Met andere mensen valt ze snel stil en laat mensen zomaar over zich heen lopen.

Zwakke plekken: Ze is dan wel snel en lenig, maar absoluut niet sterk. Haar verdediging is beter dan haar fisieke aanval,

Sterke punten: Ze heeft meteen door of iemand te vertrouwen is of niet. Hierdoor is ze bij slechte mensen al snel op haar hoede. Ze is wel snel en lenig, waardoor ze een aanval toch kan afweren.

Status: Ze laat snel over zich heen lopen en voelt zich vaak niet op haar gemak bij mensen met een slecht geweten(aura). Bij vrienden kan ze wel haarzelf zijn. Ze is ook erg afstandelijk, waardoor mensen haar niet snel opmerken.

Passies: Ze speelt veel (pan)vluit, ocarina en speelt harp. Ze hangt het liefst rond bij beekjes, watervallen en planten.

Afkeer/Haat: Ze heeft een hekel aan mensen die opzettelijk dieren pijn doen, ze houd niet van vuur. En kan niet tegen slechte mensen en voelt dat meteen aan iemand.

Verslavingen/genotsmiddelen: Ze is verslaafd aan Bosbessen puddinkjes en Frambozen jam. Ook is ze dol op gepofte kastanjes en eikeltjessouffle.

afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Ze is geboren in een bos ruim ten noorden van Yuka. Ze woonde daar met haar adoptiemoeder, tot ze hier naar Yuka kwam.

Familie: Ze heeft nog enkel haar adoptie moeder. Zij is een 128 jarige kruiden expert. Ze heet Eleanora, of "oma ellie"Het uiterlijk
Lengte: 1.80 trots op haar lengte (wens is nog groter, wat er misschien nog in zit)
Omschrijving haar: Haar haar is groen, altijd al groen geweest en zal altijd groen blijven, als ze gaat slapen vlecht ze het is en bind het bij elkaar met een groen lint (het enige dat ze nog heeft van haar moeder).
Omschrijving ogen: Grote ogen, groen, geen lenzen en geen make-up
Bouw van het lichaam: Ze is lang, niet gespierd maar wel lenig.
Kledingstijl: Wit met groen of rood. Meestal een jurk. Vroeger ook een pofbroek.
Uiterlijke kenmerken: Geen make-up, geen oorbellen, haar enige sieraad is een lint dat ze draagt in haar haar of om haar nek. (ja, het bovengenoemde lint)

Kracht
Elementaire kracht: Water
Bijkracht: Aura
Wapens: Waaiers die aan haar riem hangen, en een gevechtsstaf(kan op haar rug hangen aan een koord).
Vechtsport: Ze kan met haar waaiers (met zeer scherpe giftige punten, en) verstevigd met metaal) vechten en met haar staf.
Vechtstijl: geen

Draak
Naam van je draak: Kira Kile Hippocampus. (Roepnaam Kira)
http://dragcave.net/view/n/Kira%20Kile%20Hippocampus
Geslacht van je draak: V

Soort: Een waterdraak, komt van nature voor in diepe meren en zeen. Ze eten voornamelijk vis, maar in meren kunnen ze ook eten van planten. Ze kunnen over land reizen, maar enkel in een waterbak (Baby) en als volwassenen maar korte afstanden, balancerend op hun voorpoten en als het niet te droog is, zoals bij 3o graden. Het meest houden ze van regen.

Karakterschets: Bijtgraag, schuw en slecht van vertrouwen. Pas als ze je vertrouwd kan je haar benaderen zonder handschoenen. Ze houd van spelen en kan hard zwemmen.

Leia heeft een glazen kom en een paling kostuum voor Kira gekocht zodat ze, als paling verkleed, mee kan de stad in. (het is een slangachtige draak)

Uiterlijk van je draak:

JongVolwassen


(de meisjes dan met groen haar)

Extra
Verleden:
Haar moeder komt origineel uit Mitda, maar werd door het volk verbannen, omdat ze werd verdacht op moord op haar man, die eigenlijk werd vermoord door de familie van de vrouw waaraan hij was uitgehuwelijkt. Ze was verbannen naar Hesta. Ze bleek een paar maanden later zwanger te zijn.
Haar moeder was hoogzwanger en moest de grens oversteken van Hesta naar Ashta. Want anders was erg geen hoop voor haar kind. Ze kreeg hulp van een grote vogel uit de bergen.(de gave om met dieren te communiceren zit blijkbaar in de famillie) Die werd enkel door een grenswacht neergeschoten. Ze stortte neer in het bos, na een paar dagen werd ze gevonden door een oud kruidenvrouwtje. Het kind was een gezond meisje, maar de moeder stief snel aan haar verwonderingen. De kruidenvrouw bewaarde het haarlint. Ze werd verder verzorgd door het kruidenvrouwtje. Ze heeft haar hele leven is het bos gewoond.
Overig: -

Plaatje:
Kind 9 jaar oud

Nu


Last edited by Leia on Sat Jun 26, 2010 10:49 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Leia Itis Arbor Folium   Thu May 20, 2010 7:10 am

goedgekeurd, op 1 ding na. De adoptiemoeder kan geen kracht hebben Wink

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Leia Itis Arbor Folium
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: