A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Hemera Delora

Go down 
AuthorMessage
Hemera
Level 1
Hemera

Posts : 3
Join date : 2010-05-19
Age : 24
Location : venus

PostSubject: Hemera Delora   Wed May 19, 2010 5:00 pm

De basis informatie
Volledige naam: Hemera Jeanne Isolde Delora, haar naam betekend niets het is alleen een samen voegsel van de namen uit haar familie.
Roepnaam/bijnaam: Hemera, ze heeft een hekel aan afkortingen van haar naam dus wil ook echt geen bijnamen
Leeftijd: 18
Verjaardag: 29 februari
Geslacht: V
Geloof: Hemera gelooft in reïncarnatie, dood gaan maakt haar dan ook niet veel uit ze geloofd dat ze toch wel weer terug komt maar dan in een ander lichaam.
Tradities:Ze bid niet.

Het innerlijk
Karakter: De eerste dingen die opvallen aan Hemera zijn: lief schattig, behulpzaam, zorgzaam, en bijna perfect. Dit klopt allemaal niet, okay ze staat wel graag klaar voor haar vrienden en wil je best graag helpen (al gaat dat bijna altijd fout). Ze is ontzettend koppig en trekt haar mond open als iets haar niet aanstaat of als ze gewoon wil praten. Hemera praat ontzettend veel en ontzettend snel als je voor het eerst met haar spreekt denk je vaak dat ze in een over ander vaag taaltje praat.
Hemera is niet echt een type die je goed kan helpen met problemen, ze probeert het wel maar maakt het vaak erger, meestal probeert ze mensen dan ook af te leiden van de problemen. Ze is nogal naïve, en laat zich makkelijk ompraten omdat ze gewoon ontzettend nieuwsgierig is. Op sommige momenten komt ze toch nog slimmer uit de hoek dan je verwacht had. Hemera vertrouwd mensen niet snel en acteert dan precies hoe mensen haar inschatten als dat schattige hulpeloze meisje, ze kan goed liegen en maakt daar dan ook veel gebruik van. Ze zal altijd ontkennen dat ze liegt ookal hebben mensen haar door, dat zorgt nog wel eens voor problemen doordat ze soms net de foute smoezen verzint.
Ze kan behoorlijk goed vechten en fel uit een hoek komen. Het komt nu over als of er helemaal niets positiefs aan Hemera is toch is ze echt geen slechte persoon. Als je haar als vriendin hebt zal ze altijd voor je opkomen en je niet zo snel laten stikken, dat soort dingen vind ze laag en ze zal er dan ook nooit aan toegeven. Daar is ze veelte trots voor. Ze heeft behoorlijk veel geduld en laat zich niet snel kwaad maken.
Relaties: Hemera is echt van de lange relaties omdat als ze eenmaal iemand echt leuk vind, vind ze het ontzettend moeilijk om iemand te laten gaan. Voor haar is het dan ook snel alles of niets.
Bijzonderheden aan karakter: Hemera is doods bang voor vuur, als iemand met iets van vuur in de buurt word kan ze echt helemaal gek worden en compleet doorslaan. Verder liegt ze natuurlijk ontzettend veel en maakt haar dat helemaal niets uit wat mensen daardoor van haar denken, ze wil gewoon doen wat ze wil en als dat mensen niet aanstaat is dat pech voor hen. Hemera heeft een amulet van haar oma geërfd, dat ding is ontzettend belangrijk voor haar omdat dat het enige ding van is dat ze nog van haar familie heeft.
Talenten: Haar lenig en snelheid, als je tegen haar vecht zal ze echt niet van je winnen omdat ze zo sterk is alleen doordat ze goed gebruik maakt van haar talenten wint ze.
Zwakheden: Haar angst voor vuur. En het feit dat door een ongeluk ze dingen ontzettend snel vergeet, als ze niet continu aan haar vijanden denkt vergeet ze zelf wie dat zijn en valt ze de verkeerde mensen aan. Ze is ontzettend slecht in wiskunde.
Zwakke plekken: Als haar amulet gestolen word, en als er iets met haar benen gebeurt omdat ze dan gewoon niets meer aan haar talenten heeft.
Sterke punten: Goed in sporten. En boogschieten (ja dat is ook een sport maar dit in het bijzonder)

Status: Het verschilt heel erg per persoon, dat licht ook vooral aan haar zelf want ze laat het erg duidelijk merken of ze iemand wel of niet mag. Ze neemt niet graag de lijding dat laat ze liever aan andere over.

Passies: Als ze niets te doen heeft speelt ze graag viool of probeert ze haar talenten en sterke punten te verbeteren.
Afkeer/Haat: Aan mensen die niet willen zeggen wat ze over haar denken terwijl dat vaak overduidelijk is. Lafaards.
Verslavingen/genotsmiddelen: -

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze is op gegroeid in Yuka en tegenwoordig woont ze 20 km ten noorde van Yuka ergens in een bos.
Familie: Ze is op gevoed door haar oma, die een paar jaar geleden aan ouderdom is gestorven.

Het uiterlijk
Lengte: 1.64, ze draagt geen hakken omdat ze er niet goed op kan lopen.
Omschrijving haar: Haar haar, wat goud blond is, is ongelofelijk lang omdat ze het vroeger weigerde te knippen, het is behoorlijk stijl met een beetje slag. Vaak draagt ze het in een vlecht.
Omschrijving ogen:Fel groene ogen en die heeft ze van zichzelf, soms doet ze voor de lol kleur lenze in altijd in de kleur rood omdat een mooi effect geeft vind ze zelf. Ze draagt heel erg weinig make-up, ze vind het tijdsverspilling.
Bouw van het lichaam: Ze is behoorlijk dun, slanke taille, gemiddelde benen.
Kledingstijl: Alles behalve jurken en rokjes, dat irriteert haar. Over het algemeen gewoon een broek, tuniekje en leren laarzen.
Uiterlijke kenmerken: Ze draagt geen sieraden en ook geen accessoires, behalve een riem. Ze heeft helemaal geen sproeten en een paar moedervlekken over haar hele lichaam. Ze heeft een groot litteken dwars over haar rug (van een brandwond), ze verbergt het niet.

Kracht
Elementaire kracht:Lucht
[b]Bijkracht: Aura
Wapens: Pijl en boog, en een busje met vergif waar ze haar pijlen in doopt. Dolk
Vechtsport: geen vechtsport
Vechtstijl: Omdat ze niet erg sterk is vecht ze verdedigend en vaak van een afstand zodat ze goed kan schieten.

Draak
Naam van je draak: Mozart
Geslacht van je draak: M
Soort: Luchtdraak (hoe origineel)
Karakterschets: Rustig, lafaard, snel kwaad, introvert, graag alleen
Uiterlijk van je draak:

https://i.servimg.com/u/f62/15/22/70/63/draakj10.jpg
wel wat kleiner

Extra
Verleden: Haar ouders wilde haar niet hebben, en hebben haar aan haar oma gegeven daar is ze rustig op gevoed. Ze had de tijd van haar leven ookal mocht ze niets met magie doen, wat haar toen nog niet zo veel uitmaakte. Toen haar oma stierf is ze verhuist naar buiten de stad.
Overig: is er niet.

Plaatje:

https://i.servimg.com/u/f62/15/22/70/63/licht_10.jpg

https://i.servimg.com/u/f62/15/22/70/63/mist_a10.jpg
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Hemera Delora   Wed May 19, 2010 5:34 pm

goed gekeurd!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Hemera Delora
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: