A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Akira White

Go down 
AuthorMessage
Akira
Level 2
Akira

Posts : 408
Join date : 2010-05-17
Age : 23
Location : Op Pluto!

PostSubject: Akira White   Tue May 18, 2010 6:50 pm

Volledige naam: Akira White
Roepnaam/bijnaam: Soms word ze wel eens, Aki of Kira genoemt, maar de meeste noemen gewoon haar hele voornaam.
Leeftijd: 16
Verjaardag: 14 Mei
Geslacht: V
Geloof: Ze gelooft niet echt in iets, ze denkt er ook liever niet echt over na.
Tradities: Nee heeft ze niet. Ze heeft er wel eens over na gedacht waarom ze geen tradities heeft, maar waarschijnlijk zou ze het vervelend vinden vaak hetzelfde te doen.

Het innerlijk
Karakter: Ze lijkt op het eerste gezicht vaak een heel rustig iemand, maar dat is ze totaal niet. Ze is bijna altijd vrolijk, ze vind dat je er niks aan hebt om altijd chagrijnig en geïrriteerd te doen. En vind het dan ook vervelend om zulke mensen te zien. Daarom probeert ze altijd zelf gewoon vrolijk te doen, zodat hopelijk de mensen rondom haar ook gewoon blij blijven. Ze kan niet goed tegen grappen, en snapt ze vaak ook niet. Wat vaak een beetje een raar gebeuren kan zijn. Als iedereen ergens om lacht en zij het niet echt snapt. Ze is heel erg behulpzaam, maar of het echt handig is voor andere. Vaak dan verknalt ze juist van alles. Ze kan bv. geen planten water geven, zonder dat ze verdrinken. Ze kan totaal niet koken, tenzij je van verbrand en misvormd eten houd dan is ze de perfecte kok. Ook is ze heel zelfverzekerd, vooral als het over haar krachten gaat. Ze heeft altijd het gevoel dat ze goed haar krachten kan beheersen, maar 9 van de 10 x mislukt het meestal bij haar (vooral in het begin). En dan raakt ze vaak in een diepe depressie, dat is meestal al weer over na een paar seconden. Als ze verdrietig is gaat ze vaak zoveel snoep eten als ze kan, meestal word het er dan niet beter van. Ook kan ze als ze te veel snoep eet een beetje…zeg maar heel erg hyper worden. Akira maakt het liefst zo veel mogelijk vrienden.

Relaties: Ze is niet echt geïnteresseerd in relaties. Zolang ze maar vrienden met veel mensen kan zijn vind ze het goed.

Bijzonderheden aan karakter: Ze is af en toe best nieuwsgierig. En is doodsbang voor geesten,spoken en plekken die er al als een kerkhof uit zien.
Talenten: Ze kan best goed tekenen. En kleding maken, in tegenstelling tot de vele dingen waar ze dan wel weer onhandig in is.
Zwakheden: Er zijn echt een heleboel dingen die ze kan verprutsen. Ze is gewoon onhandig.
Zwakke plekken: Ze loopt een klein beetje scheef, en is makkelijk uit balans te krijgen. Zoals al vaker gezegd is ze echt doodsbang voor geesten en zulke dingen, waardoor ze helemaal in paniek kan raken. Ze gebruikt medicijnen, en moet alteid na of tijden een gevecht innemen. Anders kan ze het benouwd krijgen, en uiteindelijk flauwvallen. En is ze de volgende dag ziek.
Sterke punten: Ze is lenig en sterk. En doet uiteindelijk wel haar best serieus in gevechten te zijn.

Status: Iedereen ziet iemand op z'n eigen manier. Maar waarschijnlijk word ze gezien als een of ander onhandig persoontje, dat ergens wel aardig is.

Passies: Ze houd van atletiek, doet ze ook al ongeveer vanaf haar 9e. Ook houd ze er van om dieren te achtervolgen, om te kijken wat ze doen. Of ze valt gewoon ergens in slaap.
Afkeer/Haat: Ze doodsbang voor spoken. Ze haat teddyberen, meschien raar maar er is geen uitleg voor.
Verslavingen/genotsmiddelen: Snoep. Echt van alles, van drop tot lolly’s, ze lust gewoon bijna alles.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze heeft heeft haar hele leven tot nu toe in Ashtar gewoond. Ergens aan de rand van Kosta, maar ze woont niet echt in een dorp of stad. Het is namelijk een beetje een verlaten plek.
Familie: Akira heeft 1 oudere broer 'Ronu' 20 jaar oud. De rest van haar familie is doodgegaan door een ziekte, die blijkbaar alleen volwassenen konden krijgen. Ze heeft het altijd jammer gevonden dat haar ouders er niet meer zijn. Maar ze kan er nu ook niet meer aan doen.

Het uiterlijk
Lengte: 1.68. Ze vind het zelf al lang genoeg, alleen heeft het gevoel dat ze een kabouter is als ze naast veel grotere mensen staat.
Omschrijving haar: Beetje standaart lengte, haarkleur ligt bruin/blond.
Omschrijving ogen: Groen/blauwe ogen. Ze houd niet van Make-up dat moet je elke dag weer opdoen en daar heeft ze geen zin in.
Bouw van het lichaam: Ze is best lenig en haar armen zijn een beetje gespierd, maar voor de rest valt het wel mee
Kledingstijl: Ze houd niet echt van normale kleding, en heeft het liefst iets opvallends.
Uiterlijke kenmerken: Ze draagt geen sierraden, ze zou er ook niet tegen kunnen om overal rinkelende armbandjes te horen.

Kracht
Elementaire kracht: Aarde
[b]Bijkracht: Ijs
Wapens: Ze heeft vaak een houten stok bij zich, die ze eigenlijk meer voor verdediging gebruikt. En ze heeft vaak nog wat kleine dingen bij zich, zoals messen, en rookbommen. Ook heeft ze een zwaard maar die vergeet ze meestal, of wil ze gewoon niet gebruiken
Vechtsport: Als je speerwerpen een vechtsport kan noemen, dan ja.
Vechtstijl: Ze kijkt meestal van tevoren wat de vijand doet en probeert een zwakke plek te vinden. Alleen heeft ze daar niet altijd het geduldt voor en valt dan maar gewoon in een keer aan.

Draak
Naam van je draak: Chou
Geslacht van je draak: V
Soort: Aarde draak.
Karakterschets: Chou is gek op Akira, en doet dan niet liever dan haar meteen bespringen als ze haar ziet. Ze heeft meer het karakter van een speelse hond dan van een draak, en dat lijkt ook bijna niet te veranderen.
Uiterlijk van je draak: Een bruine draak met een beetje geelgroene glans. En blauwe ogen.
Extra
Verleden: Toen ze 9 jaar oud was, zijn haar ouders overleden aan een onbekende ziekte die blijkbaar alleen volwassenen konden krijgen.
Overig:-
Plaatje:

Last edited by Akira on Thu Jun 24, 2010 4:00 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Akira White   Tue May 18, 2010 7:07 pm

goed gekeurd!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Akira White
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Surviving Antarctica Reality TV 2083 by Andrea White
» Polka-Dotted top (Purple or White), or Babydoll Frock?
» The Chess Advantage in Black and White
» An Attacking Repertoire for White
» Alexander Khalifman - Opening for White According to Anand 1.e4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: