A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kate Zeta Jones

Go down 
AuthorMessage
Kate
Level 2
Kate

Posts : 604
Join date : 2010-05-18
Age : 24
Location : Op de maan.

PostSubject: Kate Zeta Jones   Tue May 18, 2010 5:56 pm

Volledige naam: Kate Zeta Jones – Haar oma heette Katherine en dus is ze naar haar vernoemd.
Roepnaam/bijnaam: Iedereen noemt haar altijd Kate, ze heeft er een hekel aan om Katherine genoemd te worden. Dit komt doordat ze het ten eerste te lang vind klinken en ten tweedde heeft ze het niet zo met haar familie en wil dus niet vernoemd zijn naar iemand uit haar familie.
Leeftijd: 17
Verjaardag: 8 december
Geslacht: V
Geloof: Kate is zelf niet gelovig maar is wel gelovig opgevoed. Hierdoor weer ze veel van alle geloven af. Vroeger deed ze net of ze geloofde in god omdat haar familie dit een vereiste zaak vond. Maar nu, in het heden, zegt ze dat ze nergens in gelooft. Stiekem gelooft ze nog wel in reïncarnatie.
Tradities: Ze heeft geen tradities die haar familie opgevolgd. Wel bid ze soms in gedachten op haar eigen manier.

Het innerlijk
Karakter: Kate is een heel chaotisch persoon. Ze raakt altijd alles kwijt en wonder boven wonder weet ze de dingen die ze heeft kwijtgeraakt toch altijd terug te vinden. Ze is meestal zorgeloos en relaxt. Ze houd er niet van als mensen tegen haar liegen, dan kan ze erg bot uit de hoek komen. Ze is meestal vrolijk maar kan ook heel chagarijnig zijn. Als ze problemen heeft houd ze die meestal voor zichzelf, waardoor alles zich een beetje opstapelt. Ze is soms best onzeker maar probeert dit te verbergen. Ze is absoluut geen opgever, meer een doorzetter. Ze is erg koppig en wil graag haar gelijk halen. Wel is ze erg naïef en gelooft ze in ware liefde en kan ze zich erg hechten aan bepaalde personen. Onbekende mensen vertrouwd ze niet zo snel. Je moet haar vertrouwen eerst zien te winnen voordat ze meer open voor je komt te staan en meer gaat praten. Voor haar vrienden doet ze alles en ze is niet snel bang. Ook raakt ze zelden in paniek. Soms heeft ze rare ideeën die op de een of andere manier niet uit haar hoofd raken en dan moet en zal ze die uitvoeren. Ze luistert soms heel goed naar wat anderen te zeggen hebben, maar soms kan het haar ook niks boeien en luistert ze helemaal niet.
Relaties: Kate is hetero. Ze wil het liefste een langdurige vaste relatie met iemand, maar dat lukt haar niet zo snel omdat haar wispelturige karakter soms mensen afschrikt. Als ze echt van iemand houd, zal ze alles voor diegene doen. Ze heeft ups en downs in de liefde en heeft soms liever een tijd geen relatie en dan weer wel.
Bijzonderheden aan karakter: Ze is erg nieuwsgierig en wil meestal van alles weten hoe het in elkaar zit. Ze kan er niet tegen als mensen dingen geheim voor haar houden. Zelf kan ze uitstekend geheimen bewaren. Zo zegt ze aan niemand dat haar grootste angst is om te verdrinken, omdat ze niet kan zwemmen, en dit is haar bijna overkomen en ze heeft er soms nog nachtmerries van.
Talenten: Kate kan goed tekenen.
Zwakheden: zwemmen en soms heeft ze niet door dat ze zichzelf verspreekt of dat ze in de problemen kan komen.
Zwakke plekken: Ze is soms nogal naïef en laat zich snel meeslepen door anderen. Ook kan ze niet goed liegen als ze onder druk word gezet.
Sterke punten: Kalm blijven tijdens crisis situaties en vechten met pijl en boog.
Status: Sommige mensen irriteren zich dood aan haar gedrag en sommige mensen kan het niks schelen. Vaak word ze afkeurend nageken door de rijkere bevolking, door haar afgeslobberde spijkerbroeken en dan in combinatie met felrode pumps. Kate zelf maakt het niks uit wat ze van haar vinden.

Passies: Ze tekent graag, en dan vooral personen. Ze is erg geïnteresseerd in het gedrag van de mensen en hoe ze op dingen reageren.
Afkeer/Haat: mensen die liegen terwijl ze weet dat ze liegen
Verslavingen/genotsmiddelen: sigaretten, maar alleen als ze geen kauwgom heeft.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Kosta, ze loopt vaak langs de stranden daar en gaat dan naar de zee.
Familie: Ze heeft een broer die ze nooit heeft gekend, en ze weet ook niet waar hij uithangt. Ze heeft haar moeder en haar vader nog maar ze neemt niet zoveel contact met hun op omdat zij nog steeds in Hesta wonen.

Het uiterlijk
Lengte: Ze is ongeveer 1.80. Ze draagt meestal sneakers maar vind het ook leuk om felle kleuren hakken te dragen, alleen dan is ze nog langer.
Omschrijving haar: Ze heeft blond krullend half lang haar.
Omschrijving ogen: Ze heeft groene grote ogen.
Bouw van het lichaam: Ze heeft lange benen en een slanke taille.
Kledingstijl: Ze draagt van alles en nog wat bij elkaar gecombineerd. Meestal veel jurkjes en topjes maar ze heeft ook een paar spijkerbroeken met veel gaten er in. Ze draagt altijd wel iets op haar hoofd, een petje of een haarclip.
Uiterlijke kenmerken: Ze is niet zo ijdel, maar voor speciale gelegenheden maakt ze een uitzondering.

Kracht
Elementaire kracht: water
[b]Bijkracht: helen
Wapens: pijl en boog
Vechtsport: nope, ze doet gewoon maar wat, meestal vecht ze met pijl en boog
Vechtstijl: nee.

Draak
Naam van je draak: Cherr
Geslacht van je draak: V
Soort: waterdraak
Karakterschets: slim, trouw, koppig, onzeker, snel bang.
Uiterlijk van je draak:Extra
Verleden: Ze hield absoluut niet van de strenge regels van het naleven van het christelijke geloof bij haar thuis en zette zich hier van af. Uiteindelijk is ze verhuist naar Mitda en nu heeft ze niet zoveel contact met haar familie. Ze had het niet makkelijk vroeger, ze moest voor de kinderen uit haar buurt zorgen omdat de ouders daarvan steeds aan het werk waren en in ruil hiervoor kreeg haar familie vers brood.
Overig: nada.
Plaatje:Last edited by Kate on Tue May 18, 2010 6:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Kate Zeta Jones   Tue May 18, 2010 6:05 pm

Goedgekeurd, maar toch even de status invullen Wink. Word ze door andere door haar chaotische gedrag juist genegeerd of vinden ze haar juist erg grappig..... (voorbeeldje)
En kies als woonplaats op dit moment een plaatsje in Ashtar. Ze zou anders met geen mogelijkheid in Ashtar kunnen komen voor het begin van het rpg, degene die vroeger mensen over de grens kon krijgen is dood..... (lees belangrijke personen)

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Kate Zeta Jones
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hot Toys making Indiana Jones figures, hints at Star Wars as well...
» Hasbro Indiana Jones ROTLA
» Zeta Engine
» Laney's Loft - Work Required
» Playmates TMNT Classics

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: