A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Sheena Sumé

Go down 
AuthorMessage
Sheena Sumé
Level 2
Sheena Sumé

Posts : 634
Join date : 2010-05-18
Age : 21
Location : Umh.. hier

PostSubject: Sheena Sumé   Tue May 18, 2010 5:47 pm

De basis informatie
Volledige naam: Sheena Sumé, Sheena betekent: God`s genadig geschenk.
Roepnaam/bijnaam: Sheena wordt meestal gewoon bij haar naam genoemd. Maar heel af en toe word ze Kleine Sheena genoemd. Omdat ze klein is voor haar leeftijd.
Leeftijd: 16
Verjaardag: 4 april
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Sheena is alles behalve gelovig. Ze heeft veel respect voor gelovige, dat is het niet. Maar zelf zou ze nooit weten wat ze echt zou moeten geloven. Ze is veel te nuchter.
Tradities: Geen tradities, maar elke ochtend zingt ze hetzelfde liedje.

Het innerlijk
Karakter: Sheena is een erg gesloten en stil meisje, dat vaak niet zo goed weet wat ze nou moet met haar leven. Alles is vaak een beetje chaotisch en vaak moet ze even tot rust komen, in haar eentje. Ze is erg gevoelig, maar probeert dit altijd te onderdrukken. Ze is erg lief en behulpzaam. Ze doet alles om andere te helpen en is erg beschermend. Dit kan vaak tot verwondingen leiden. Ze is erg terughoudend en houdt niet van risico’s nemen. Ze is niet snel bang en erg intelligent.
Relaties: Sheena valt op het mannelijk geslacht. In relaties, als het echt is. Is ze veel opener en durft ze zichzelf meer te tonen.
Bijzonderheden aan karakter: Ergens diep in haar hart, heeft ze ook wel respect voor de kwade kant. Ze weten wat ze doen en gaan voor het doel dat ze hebben. Maar eigenlijk wil ze er niet aan denken.
Talenten: Sheena kan erg mooi zingen. Haar zangerige, hoge stem helpt daarbij.
Zwakheden: Tekenen, Sheena heeft er nooit veel geduld voor gehad, ze vond het altijd maar onzinnig.
Zwakke plekken: Als Sheena getroffen word bij haar nek, hals, schouders kan ze erg zwak zijn en uitgeput raken. Ze vind het verschrikkelijk als iemand over haar duistere uiterlijk of haar ouders begint, ze kan dan zomaar instorten.
Sterke punten: Ze is erg lenig en kan zich helemaal dubbel vouwen als dat moet. Ze is niet snel bang en intelligent, ze denkt na voordat ze iets doet.

Status: Ze zien Sheena als een soort, stille beschermer. Gesloten, maar is er voor de mensen als er gevaar dreigt.

Passies: Sheena houdt ervan om buiten te zijn en om te zwemmen.
Afkeer/Haat: Aan mensen die doen alsof ze de beste zijn, maar eigenlijk vet onzeker zijn.
Verslavingen/genotsmiddelen: Chocolade, maar van zichzelf mag ze niet teveel nemen.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze werd geboren ergens in de bossen van Mitda. Maar verloor haar ouders en is toen gaan rondzwerven. Ze leeft nu ergens in de buurt van Ashtar.
Familie: Ze had een kleine familie waar ze maar heel weinig van wist. Haar ouders werden al gauw gedood. Haar ouders: Moeder: Kohana 25, Vader: Miyuki 30

Het uiterlijk
Lengte: Sheena is op dit moment 1.60, maar moet nog ongeveer 2 centimeter bijgroeien.


Omschrijving haar: Ze heeft lang, steil haar. Dat donker blauw tot zwart gekleurd is. Haar steile pony hangt vaak voor haar ogen.
Omschrijving ogen: Sheena heeft grote donkere ogen, zonder make-up. De kleur van haar Irissen zijn dezelfde kleur als haar haren. Donkerblauw tot zwart.
Bouw van het lichaam: Sheena is zeer dun, klein en erg lenig.
Kledingstijl: Echte reis kleding, dingen die makkelijk zitten en gecamoufleerde kleuren. Vaak jurkjes met daaronder een broek of zie plaatje.
Uiterlijke kenmerken: Sheena heeft een groot litteken op haar wang. Waarschijnlijk van de keren dat ze gevallen is. Maar ze weet niet meer zeker hoe ze eraan komt.

Kracht
Elementaire kracht: Water
Bijkracht: Glas
Wapens: Sheena maakt gebruik van een stok.
Vechtsport: Sheena beoefent de krijgssport/dicipline Aikido. Ze wil niet dat dit een vechtsport wordt genoemt, omdat het officieel geen vechtsport is. Aikido is een kwestie van verdediging.
Vechtstijl: Sheena wacht af en zal nooit zonder na te denken iets of iemand aanvallen. Aikido.

DraakNaam van je draak: Aqua, naar water. Haar Elementaire kracht.
Geslacht van je draak: Mannelijk
Soort: Dieptewater draak.
Karakterschets: Aqua is een rustige. Kalme draak. Met veel respect voor zijn meester (Sheena). Hij is haar helper, beschermer en dagboek. Hij is goed in luisteren en heeft erg veel geduld. Tegen onbekende is hij schuwer en hij luistert niet naar degene die hem niet met liefde behandelen. Aqua kan met andere draken communiceren via telepathie en kan met Sheena praten, maar alleen met Sheena omdat dit zijn meesteres is en hij trouw aan haar en alleen haar is. Hij kan niet praten met andere, dat verstaan ze niet.
Uiterlijk van je draak: Als klein draakje is hij blauw, donkerig blauw. Maar als hij groter word, word hij lichter en uiteindelijk word hij wit met een blauwe gloed.


Extra
Verleden: Sheena’s verleden is raar, vaag en eigenlijk een beetje onbekend. Zelf wil ze er niks meer van weten. Haar ouders waren jong toen ze haar kregen, het was in de tijd dat je nergens meer veilig was. En haar ouders gingen dood. Ze was alleen en had niemand meer. Een oudere vrouw van een jaar of zeventig vond haar en voedde haar op. Tot haar vierde jaar. De vrouw werd dood aangetroffen in haar kleine huisje, de enige die op dat moment de moordenaar kon zijn. Was het kleine, onbekende meisje, dat ze nooit vertrouwt hadden. Sheena dus, werd op haar vierde jaar beschuldigt een moord gepleegd te hebben. Dit had ze natuurlijk niet gedaan en had voor haar ogen de vrouw zien sterven. Sheena werd naar een kostschool gebracht en groeide daar verder op. Toen ze acht jaar was had ze geen zin meer in alle regels van het geloof. Daarom liep ze weg en ging ze rondtrekken.
Overig: Niet van toepassing.

Plaatje:

Nu


Toen ze was weggelopen


Toen ze kleiner was met licht haar


Kleine Aqua


Als uitgegroeide draak


Last edited by Sheena Sumé on Mon Jun 21, 2010 1:59 pm; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Sheena Sumé   Tue May 18, 2010 7:09 pm

Goed gekeurd!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
Sheena Sumé
Level 2
Sheena Sumé

Posts : 634
Join date : 2010-05-18
Age : 21
Location : Umh.. hier

PostSubject: Re: Sheena Sumé   Sun Jun 20, 2010 12:31 pm

Ik heb een beetje aangepast en wat meer plaatjes erbij gedaan.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Sheena Sumé   

Back to top Go down
 
Sheena Sumé
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: