A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Lilly Millens

Go down 
AuthorMessage
Lilly
Level 1
Lilly

Posts : 7
Join date : 2010-05-18
Age : 22

PostSubject: Lilly Millens   Tue May 18, 2010 4:27 pm

De basis informatie
Volledige naam: Liliana Katara Cornillia Millens, betekenis: genadige lelie, rein gehoornd.
Roepnaam/bijnaam: Lilly, ze vindt haar naam te lang en niet zo mooi. Lilly is afgeleid van Liliana. Lilly betekend lelie. Ook wil ze door anderen zo genoemd worden.
Leeftijd: 16
Verjaardag: 23 november
Geslacht: Vrouw
Geloof: Lilly geloofd in de schepper, het is een redelijk bekende ‘godsdienst’. Haar ouders waren gelovig, maar niet alleen hierdoor is Lilly ook gelovig.
Tradities: Lilly steekt een kaarsje aan voor haar ouders wanneer het volle maan is. Verder heeft ze niet echte tradities.

Het innerlijk
Karakter: Lilly is een erg behulpzaam meisje. Ze wil dan ook altijd wel helpen. Ook is ze strijdlustig en komt vaak om te helpen. Hierdoor is ze vaak ongeïnformeerd en vraagt ze alles aan anderen. Lilly is zelfbewust, maar wel bescheiden. Ze luistert vaak aandachtig naar iedereen en is erg naïef. Ook houdt ze van orde en is ze perfectionistisch. Doordat ze een moeilijke jeugd heeft gehad en haar ouders al jong verloor is ze erg zelfstandig en onafhankelijk van anderen. Toen ze net haar ouders had verloren sliep ze in het bos, maar omdat ze zo fantasierijk is werd ze vaak bang van geluiden. Hierdoor is ze snel bang in het donker en extra oplettend. Lilly is soms erg pessimistisch en denkt alleen aan het slechte wat kan gebeuren. Hierdoor twijfelt ze wel eens. Ook is ze ongeduldig en houdt ze niet van lang wachten of niets doen terwijl je iets kunt doen. Lilly kan zich geluidloos voortbewegen. Ook is ze bestwel een einzelgänger, maar dat komt dan ook weer door haar eenzame leven. Ze heeft weinig vrienden gehad, doordat ze vaak door het land reisde.
Relaties: Lilly is echt van de lange relaties, maar denkt er bijna nooit over na. Ze denkt dat ze de ware ooit tegen zal komen en is er dus niet echt naar opzoek ofzo. Lilly valt op jongens, maar dat zou natuurlijk kunnen veranderen.
Bijzonderheden aan karakter: Lilly is een echte strijder en laat niemand vallen. Dit is grotendeels het doel in haar leven, anderen helpen. Ze houdt heel erg van de natuur, ze is er graag overdag om rond te zwerven of iets anders onnuttigs te doen.
Talenten: Lilly is een geweldige overlever en is dan ook goed in dingen als hutten bouwen, vuur maken of eten zoeken. Ze kan goed bomen klimmen en is een met de natuur.
Zwakheden: Lilly is snel bang. Ze zoekt achter elk geluid wel iets en is daarom niet graag op enge plekken.
Zwakke plekken: Lilly kan er niet tegen als iemand over haar ouders praat. Vooral haar moeder, omdat ze haar kan herinneren, is echt een zwakke plek. Ze wil het daarom ook echt nooit met een gewoon iemand het over haar ouders hebben. Lichamelijk is haar nek erg gevoelig, dit komt doordat haar moeder met haar heeft geprobeerd te vluchten. Lilly is op de een of andere manier gestruikeld en geraakt door een pijl die langs haar nek vel sneed
Sterke punten: Lilly is erg klein, licht en lenig. Hierdoor kan ze goed ontwijken en wordt ze moeilijker geraakt. Doordat ze snel een plan verzint komt ze er soms maar net mee weg.

Status: De meeste mensen die Lilly kennen, dus ook iets over haar weten, hebben enig respect voor haar. Mensen die haar niet echt kennen zullen haar anders dan anders vinden. Ze is vaak in het begin erg stil en reageert dan ineens heel scherp. Ze neemt niet graag de leiding, maar weet wel altijd wat ze zouden kunnen doen.

Passies: Lilly is graag met de natuur en houdt van dingen als zwemmen of bomen klimmen. Ze rijdt ook graag op paarden door het bos. Wanneer ze niet in het bos is oefent ze graag haar vecht technieken. Lilly houdt trouwens ook van slapen als ze niets te doen heeft.
Afkeer/Haat: Lilly houdt echt niet van egoïstische mensen en gaat daarom ook liever niet met ze om. Ook houdt Lilly absoluut niet van mensen die dieren slecht behandelen of stukken natuur vernielen.
Verslavingen/genotsmiddelen: Lilly houdt van fazant met bosbessensaus. Voor de rest niet echt iets speciaals…

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Lilly is geboren in Mitda, maar vluchtte met behulp van een tovenares naar Ashtan. Als 6jarig meisje rende Lilly in haar eentje het bos in. Een tijd lang zwierf ze door het bos tot ze in de hoofdstad van Ashtar kwam. Hier werd ze opgenomen in een gezin en groeide ze op. Ook op dit moment leeft ze nog bij die familie
Familie: Lilly heeft waarschijnlijk geen echte familie meer in Mitda. De familie waar ze mee opgroeide bestond uit vader George(50), moeder Diana(50), zoon Richard (22) en zijzelf.


Het uiterlijk
Lengte: Lilly is 1.60, waarschijnlijk groeit ze niet meer zo veel. Ze schaamt zich er niet voor en draagt dus niets om groter te lijken
Omschrijving haar: Lilly’s haar is nu zwart, ze heeft het wel eens geverfd, maar van nature is het zwart. Ze heeft redelijk lang haar en het is gekruld in grote krullen.
Omschrijving ogen: Lilly heeft normale maat ogen en zijn oceaan blauw. Ze draagt geen make-up en geeft daar ook niet zo om.
Bouw van het lichaam: Lilly is erg klein en niet erg gespierd. Ze is wel erg lenig en kan zich in de raarste bochten wringen. Ook is ze erg licht voor haar lengte
Kledingstijl: Lilly draagt het liefst camouflagekleurige kleding. Vaak normale T-shirts met een leren jas eroverheen. Ze heeft zwarte knie hoge laarzen die ze altijd draagt.
Uiterlijke kenmerken: Lilly is totaal niet met haar uiterlijk bezig en heeft alleen een ketting met een foto van haar ouders om. Ze heeft een groot litteken in haar nek, maar die zie je bijna niet, omdat haar haar eroverheen hangt.

Kracht
Elementaire kracht:water
[b]Bijkracht: helen
Wapens: Lilly heeft twee dolken aan de binnenkant van haar laarzen en een pijl en boog op haar rug
Vechtsport: Lilly leerde van haar stiefbroer wel boogschieten en met haar dolken kan zo ook goed omgaan, maar een echte vechtsport beoefend ze niet
Vechtstijl: Lilly doodt alleen als het nodig is. Als ze een echte moordenaar of demon heeft gedood zet ze een kruis met haar dolk op het lichaam.

Draak
Naam van je draak: Kyra, Lilly vindt dit gewoon een mooie naam.
Geslacht van je draak: vrouw
Soort: waterdraak, deze soort is graag in de buurt van water en legt haar eieren dan ook in het water. Een waterdraak wordt dus geboren in het water…
Karakterschets: Kyra is erg rustig en ligt vaak langs de waterkant te kijken. Maar ze is niet saai, ze houdt van vliegen en doet het dan ook vaak. Kyra luistert alleen naar Lilly en houdt van spelen.
Uiterlijk van je draak: Kyra is lichtblauw en heeft wittige ogen. Ze is niet erg groot, maar ook niet erg klein. Haar vleugels zijn iets donkerder blauw.Extra
Verleden: Lilly is geboren in Mitda, maar toen haar vader onschuldig werd veroordeeld, zijn haar vader en moeder gevlucht. Haar vader werd onderweg neergeschoten, maar haar moeder rende door met Lilly aan de hand. Lilly struikelde en er sneed een pijl langs haar nek. Haar moeder rende met Lilly in haar armen door. Toen ze bij een kennis waren aangekomen, werden Lilly en haar moeder meegenomen door de tovenares. Ze staken de grens over. De tovenares bleef achter. Toen ze aan de andere kant waren aangekomen stierf haar moeder door de pijlen die haar hadden geraakt. Als 6jarig meisje rende Lilly het bos in. Een tijd lang zwierf ze door het bos tot ze in de hoofdstad van Ashtar kwam. Hier werd ze opgenomen in een gezin en groeide ze op. Ook op dit moment leeft ze nog bij die familie
Overig: /

Plaatje: (Alleen plaatjes van anime, manga, fantasy of andere animatie plaatjes. Eigenlijk alles behalve echte personen en foto's)


jongere Lilly^
alleen dan met zwart haar^
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Lilly Millens   Tue May 18, 2010 4:34 pm

Goedgekeurd.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Lilly Millens
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: