A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Natas tsuruga

Go down 
AuthorMessage
natas
Level 3
natas

Posts : 1135
Join date : 2010-05-18
Age : 23
Location : pas maar op vlak voor je huis

PostSubject: Natas tsuruga   Tue May 18, 2010 3:18 pm

De basis informatie
Volledige naam: Natas tsuruga
Roepnaam/bijnaam: Natas
Leeftijd: 16
Verjaardag: 11 oktober
Geslacht: v
Geloof: ze gelooft bijna overal in
Tradities:

Het innerlijk
Karakter: Ze is een typisch blij jong meisje. Ze gelooft in bijna alles en ziet altijd het positieve van alles in. Ook is ze best wel verlegen. Maar toch vertrouwd ze bijna niemand genoeg om haar persoonlijke dingen tegen te zeggen. Ze kan alleen niet goed voor zichzelf uit te komen waardoor ze nog meer kwetsbaar is. Maar als ze in het nauw zit verandert ze helemaal. Dan kan ze best van zich af bijten en weet opeens veel van dingen. Dit gebeurt weinig maar soms wel.
Relaties: Ze heeft nog nooit een vriendje gehad. Ze dankt er zelfs niet aan terwijl ze best vaak door mannen werd gevraagd. Maar ze vertrouwd gewoon iemand niet snel genoeg om verliefd te worden. Als een jongen echt te vertrouwen is dan kan er misschien wel iets opbloeien maar nu denkt ze er helemaal niet aan. (dit heeft een beetje met haar verleden )
Bijzonderheden aan karakter: Dat ze in een keer kan om slaan en dat ze eerder mensen gelooft dan vertrouwd.
Talenten: behendig bomen klimmen en vooral belangrijk (wat je echt niet verwacht) dingen maken
Zwakheden: zwaardvechten en zwemmen
Zwakke plekken: Ze gelooft je heel snel dus in een gevecht kan je haar makkelijk af leiden. Verder zal je haar makkelijk met kracht over treffen.
Sterke punten: Slim zijn (om dingen te maken), snelheid en behendigheid

Status: Meestal zien de mensen om haar heen alleen een lief klein meisje. Ze is ook altijd stil en vind dat dus ook niet echt erg.

Passies: bomen klimmen en dingen repareren
Afkeer/Haat: doeloze dingen en mago mensen
Verslavingen/genotsmiddelen: Haar bril dus die zet ze echt nooit af (bij uiterlijk leg ik wel uit waarom). Maar dat telt eigenlijk niet dus verslaaft aan water.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Het is niet bekent waar ze is geboren maar ze leeft ergens in een klein dorp in Ashtar dicht bij een bos.
Familie: gestorven en verder weet ze het niet

Het uiterlijk
Lengte: 1.60 klein maar dat maakt haar niks uit
Omschrijving haar: rood rozig haar, steil en best kort (tot haar schouders)
Omschrijving ogen: Natas draagt altijd een zonnebril, dit komt omdat ze aan zzez leid (ik leg later wel uit wat dat is) Haar ogen zijn wel heel mooie grote blauwe ogen. Verder draagt ze geen make-up omdat niemand dat toch ziet vanwege haar bril.
Bouw van het lichaam: Ze is heel lenig. Verder nog slank en gewone vrouwenlichaam.
Kledingstijl: Normaal.
Uiterlijke kenmerken: Ze heeft een moedervlek op haar schouder met ying yang teken. Dit probeert ze natuurlijk te verbergen want de meeste mensen denken dan meteen dat ze iets met magie te maken heeft.

Kracht
Elementaire kracht: lucht
[b]Bijkracht: metaal
Wapens: pijl en boog, soort naalden
Vechtsport: Iemand zo raken dat diegene bewusteloos raakt. Alleen doet ze inplaats van slaan naalden of pijlen op de juiste plek schieten. Ze zag er iemand mee vechten maar vond dat je beter op een afstand kon doen
Vechtstijl: Ver weg, bijna onzichtbaar uit de bomen schieten. En dan weer snel ergens anders heen.

Draak
Naam van je draak: Max
Geslacht van je draak: M
Soort: minidraakje dit is een echt kleine draak die op zijn grootst zo groot word als een hond. Ze zijn wel snel in de wind en kunnen ook praten
Karakterschets: Hij is in tegenstelling tot Natas overal achterdochtig over. Verder is hij ook hyper en daarom slaapt hij wel vaker dan normaal. Hij durft ook alles te zegge.
Uiterlijk van je draak:

Extra
Verleden: Natas was gevonden in het woud van ashtar. De oude vrouw die haar vond nam haar mee in huis. De oude vrouw had heel veel van de oorlog gezien. Zelf vond ze magie niet erg maar ze wou haar huis niet verlaten. Daarom scheelde het haar niet dat natas een ying yang vlek had. Natas werd netjes opgevoed en leerde keurig alles te doen. Altijd kwam een jongen dingen repareren in het huis. Natas keek daar altijd naar en luisterde wat hij deed. Daardoor leerde ze bijna alles te repareren. Zelf vond ze de jongen als haar beste vriend. Maar zelf werd ze mooier en mooier en de jongen was eigenlijk helemaal niet zo aardig. OP een dag mishandelde hij Natas. Natas vluchtte en vertrouwde sinds dien niemand meer. Ze heeft de jongen nooit meer gezien. Na een paar jaar ging ook haar pleegmoeder dood. Toch bleef ze in het huis wonen. Nu steunt bijna heel het dorp haar.
Overig: Ze leid dus aan zzez (dit heb ik zelf bedacht dus denk niet dat het echt bestaat). Dat is eigenlijk gewoon een afkorting voor zien zonder eigenlijk zien. Het klinkt raar maar eigenlijk is Natas super blind. Maar daardoor zijn haar andere zintuigen beter. Waardoor ze met horen en voelen van de wind objecten en mensen kan ´zien´. Eigenlijk net iets anders als wij zien. daardoor kan ze niet lezen en schrijven want ze ziet geen verschil van papier. Maar daardoor kan ze wel een stuk verder kijken als de meeste mensen.

Plaatje:
Back to top Go down
View user profile http://dragonders.first-forum.com/forum.htm
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Natas tsuruga   Tue May 18, 2010 3:41 pm

Goedgekeurd, met je vechtsport bedoel je waarschijnlijk Dim mak, maar dan met wapens Wink

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Natas tsuruga
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: