A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Jack Durberville

Go down 
AuthorMessage
Jack
Level 1
Jack

Posts : 227
Join date : 2010-05-17
Age : 23

PostSubject: Jack Durberville   Mon May 17, 2010 9:19 pm

De basis informatie
Volledige naam: Jack Durberville
Roepnaam/bijnaam: Jacky - werd zo genoemd door een jeugdvriendin (zie picca onderaan).
Leeftijd: 17
Verjaardag: 21 december
Geslacht: Man
Geloof: Is Christelijk opgevoed maar heeft dat geloof de rug toe gekeerd. Hij geloofd niet meer in God of Goden aangezien niemand hem hielp toen hij het hards nodig had. Hij geloofd alleen maar in het feit dat een mens zo lang mogelijk moet trachten te overleven tot wanneer zijn lod word onthuld.
Tradities: Glimlacht altijd in het gezicht van zijn slachtoffer voor hij sterft en neemt een hoffelijk afschijd.

Het innerlijk
Karakter: Is een zeer strijdlustig ingesteld persoon maar tegelijkertijd zeer egoïstisch. Hij helpt alleen als het hem goed uitkomt of als hij daar in in heeft. Als hij wil kan hij moedig zijn als hij zijn egoïsme aan de kant schuift. Soms heeft hij wel zijn hulpvaardige momenten maar dat is dan alleen maar omdat je hem doet denken aan iets van zijn verleden of gewoon als de persoon in nood hem interesseert. Voor de rest leert hij gemakkelijk aan, kan hij soms zeer emotieloos over komen en blah blah blah, je merkt wel wat voor maf persoon Jack is.
Relaties: Jack is Hetro maar is daarom niet noodzakelijk op zoek naar iemand. Echt interesse in liefde heeft hij niet aangezie hij dat gevoel uit zijn hart probeert te sluiten. Hij is ooit verliefd geweest en het doet te veel zeer om een dierbaar persoon te verliezen.
Bijzonderheden aan karakter: Kan soms zeer harteloos en emotieloos overkomen wat soms beangstigend kan zijn voor een buitenstaander van zijn gedachtenwereld.
Talenten: Kan geweldig vechten doordat hij niet lang hoeft te denken voor hij iets doet. Alsof het allemaal automatisch gaat. Hij kan prachtig overweg met de piano. Boog schieten is ook iets wat hij gemakkelijk aanleert.
Zwakheden: Zich lang concentreren op iets wat hem niet genoeg interesseert of zijn egoïsme opofferen voor een ander.
Zwakke plekken: Persoonlijk kan je hem raken als je weet waar de moordenaars zijn van zijn familie. Hij zou er alles voor doen om te weten waar die misselijkmakende wezens rondhangen. Lichamelijk zijn zijn ribben gevoelig. Vroeger heeft hij er 7 van gebroken dus vandaar.
Sterke punten: Hij kan schaamteloos door het leven gaan. Dus hem vernederen gaat niet.

Status: zijn zakenpartners vrezen hem net zoals de mensen die hem tegenwerken. Bij de strijders denken er gewoon veel dat hij een dronkaard is. Sommige die hem beter leren kennen merken dat hij een gesloten boek is met een duister verleden.

Passies: zijn kracht beoefenen, zijn vechtkunsten verbeteren dus met andere woorden. Trainen. En informatie zoeken over de moordenaars van zijn familie
Afkeer/Haat: Het kan hem niet schelen wat een ander met zijn leven doet, dus echt een persoon die hij haat hij niet. Uitgezonert de wezens die zijn familie hebben uitgemoord. kaas.
Verslavingen/genotsmiddelen: trainen

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij is geboren in Mitda maar vluchte met hulp van een tovenaares op zijn 9 jaar naar Ashtar waar hij nu nog steeds woont.
Familie: Hij had een grote familie maar allen zijn vermoord door een stelletje vampiers en demonen van Hesta.
Vader: Alexander (43j)
Moeder: Astrid (41j)
Zussen: Helene (18j) Alice (13j) Anna (11j)
Broers: Edward (20j) Gilbert (17j) Charlse (15j)
Grootmoeder: Magdalena(70j)
Nonkels: Vincent (35j) Marcus (40j)
Tantes: Olivia (30j) Nathalie (46j) Spohie (49j)
Neefjes & nichtjes: 6 neven(10j,10j,13j,16j, 20j, 25j) en 8 nichten(12j,13j,14j,14j,15j,18j,19j,22j)
Hijzelf was 9 jaar toen ze op deze leeftijd stierven

Het uiterlijk
Lengte: 1.82. Groeit nog een paar cm? misschien. zit aan het einde van zijn groei.
Omschrijving haar: Vroeger was zwart geweest maar nu is het volledig wit. Vanaf zijn 10 jaar is zijn haarkleur beginnen verkleuren naar wit. In het begin waren het een paar witte triepen die al in een jaar waren uitgegroeit, maar kort na zijn 12e is zijn haar beginnen verbleken van zwart, naar donkerbruin, lichterbruin, donkerblond, blond zo naar een lichtblond tot wanneer het helemaal wit is geworden. De reden waarom weet hij niet en er is ook niemand anders die een verklaring had. Het was geen ziekte, hij werd niet opeens een albino. Hij zelf vermoed dat het misschien iets met zijn krachten te maken heeft. Als een soort van bijwerking.
Omschrijving ogen: Ze kunnen verschillende emotie's uitdrukken of net helemaal geen. Hun kleur is zwart met een donkerblauwe schijn wat soms nogal een doffe glans kan hebben. Je ziet het nooit schitteren zoals je het normaal ziet doen bij een ander mens. Alsof het licht in zijn ogen gedoofd is.
Bouw van het lichaam: Hij is redelijk lenig, lang, mager en heeft sixpak ofzoiets.
Kledingstijl: varrieert. als hij moet gaan vechten zal hij iets aan hebben wat gemakkelijk zit en niet in de weg zal hangen als hij aanvalt of word aangevallen. maar als hij naar een vergadering moet zal hij daarvoor de gepaste nette kledij dragen.
Uiterlijke kenmerken: Gewoon zijn witte haar valt al genoeg op. Meer bijzonderheden zijn er niet aan. Vroeger had hij lidtekens op zijn rug vinger en benen maar die heeft hij laten behandelen door zijn dokter die de kracht helen bezit.

Kracht
Elementaire kracht: -
Bijkracht: immuun voor magie
Wapens: Een elegant zwaard dat gemakkelijk te dragen is. Hij draagt ook af en toe pijl en boog bij zich maar zelden.
Vechtsport: zwaardvechten, en heeft leren vechten op straat; (doet aan free running)
Vechtstijl: Hij heeft soort van zijn eigen vechtsport ontwikkeld. Hij doet zijn eigen zin en probeert altijd nieuwe vechttechnieken uit.

Draak
Naam van je draak: Lex, afgeleid van zijn vaders naam die hem altijd beschermde van zijn broers die hem regelmatig plaagde/peste.
Geslacht van je draak: M
Soort: Lightfurrie. Een draak die zeer zeldzaam is in zijn soort maar zeer gewild is. Hun drakenei is onbetaalbaar aangezien deze eieren zéér moeilijk te vinden zijn en als je ze vind heb je weinig kans om te overleven aangezien de moeder haar ongeboren kind met haar leven beschermt. Deze draken spreken nooit. Hun stem bezorgt helse hoofdpijn aan de gene die hun stem horen. Als ze deze te lang beluisteren sterven ze. Uiteraard kunnen ze elkaars en eigen stemmen aanhoren. Maar is de draak niet van het zelfde ras is hij even kwetsbaar als een mens. Alleen als de draak zelf beslist of je het waart bent of niet zal hij/zij op zijn eigen mannier je voor zijn/haar stem beschermen.
Karakterschets: Zeer leergierig, ongehoorzaam en speels als jong maar naarmate hij ouder word schakelen zijn emotie's uit en is hij alleen maar gericht naar de strijd en luisterd hij maar naar 1 stem en dat is van zijn meester Jack.
Uiterlijk van je draak: lichtgrijze schubben wat kan verkleuren naar een zuiverwit of puur zwart. oogkleur blijft ijsblauw met groene glans.

Extra
Verleden: Hij groeide op als een gelukkig kind in een familie van rijke afkomst en een hoge naam. Maar in het jaar dat hij 9 jaar was geworden veranderde zijn gelukkige leven tot een hel. Demonen en vampieren van Hesta waren in opdracht van een onbekent persoon in amper een half uur zijn volledige familie vermoord. Zijn grootmoeder, moeder en 2 zusters en zijn broer Charles werden vermoord in hun slaap. De andere trachte zichzelf te verdedigen maar konden niet op tegen hun aantal. Jack had toegekenen van de geheime doorgangen die zich door het huis heen bevonden. Jack rende 2 dagen lang naar de huizen van zijn andere familie maar overal waar hij kwam zag hij het zelfde. Dode familieleden. Na het begraven van zijn familie vluchte hij naar een plek waar geen magie was toegestaan. Waar hij die horror niet meer zou zien en vooral bang dat hij de volgende zou zijn die werd vermoord. Maar hij kon niet vluchten voor wat hij had gezien en wat hij iedere nacht weer opnieuw droomde tot op de dag van vandaag. Hij verloor zijn geloof in een God, Hij verloor zijn geloof in de mensheid en trachte zijn gevoelens te verliezen wat hij nu nog steeds probeerd. Emotie's zijn een last. Het enigste wat hem van toen af aan interesseerde was en is nog steeds om krachtiger te worden en vraak te nemen op de gene die zijn familie vermoorde. Van zijn 9 tot zijn 13 jaar heeft hij in een weeshuis gewoont. Dan is hij zich beginnen bemoeien met familiezaken enzo die hij zelf weer moest opbouwen.

Meer details over het weeshuis waar hij ongeveer 5 jaar verbleef: Een groot weeshuis waar een honderdtal van weeskinderen waren. Meisjes en jongens waren alleen te samen in het weekend en in de middag. Maar zelfs dan trachte de begeleiders en leerkrachten hun zo ver mogelijk van elkaar te houden. Met andere woorden, eigenlijk waren jongens en meisjes nooit bij elkaar tenzij ze stiekem weg vluchte. - De leerkracht van geschiedenis was op het eerste zicht een eerlijk en betrouwbaar man maar verkrachte bijna ieder meisje dat in het weeshuis verbleef. Jack zijn beste vriendin genaamd Maiko hoorde nog niet bij die meisjes. In Jack zijn ogen was Maiko een meisje dat te goed was voor deze wereld en dat zijn trouwens zijn eerste liefde was geweest. Elke zondag morgen wisten hij, Maiko en Ryuuk te ontsnappen van hun begeleiding en vluchtte ze naar de zolder waar er een oude verkleeddoos stond, wat speelgoed en een massa van oude boeken. Daar bleven ze dan een paar uur en speelden wat kinderen op die leeftijd hoorden te spelen. Ondanks het feit dat Jack smoorverliefd was op Maiko zijn ze nooit een koppel geworden. Hij heeft zijn gevoelens nooit durven vertellen omdat hij 2 jaar jonger was dan zij en ze samen was met Ryuuk zijn beste vriend.-één van die zondagen kwam Maiko niet opdagen. Hij en Ryuuk zochten overal. blablabla. en vond Jack haar uiteindelijk in haar slaapkamer samen met de leerkracht geschiedenis. (Ryuuk was in de school aant zoeken dus hij was er niet bij) Jack had een ruil voorgesteld hij zou alles doen wat de leerkracht van hem vroeg zolang hij Maiko maar gerust laatte. en zo gezegd zo gedaan. Jack werkte een jaar lang als slaaf in een levensgevaarlijke fabriek tot wanneer hij te weten kwam dat Maiko was verdwenen. Ze was gevlucht naar het schaduwmeer in het midden van de nacht maar is nooit meer teruggekeerd. Van Ryuuk kwam Jack te weten dat de verkrachting niet waren gestopt en dat Maiko zelf al 3 maanden zwanger was. In de fabriek heeft Jack trouwens lidtekens opgelopen op zijn rug, vingers en benen van de zweepslagen. Later heeft hij deze lidtekens laten helen door zijn dokter die hij al kende voor hij naar Asthar was gevlucht.

Meer details over zijn opvoeding:
- De durbervilles stonden bekent als een famile van hoge stand. Voorvaderen hebben gevochten voor vrijheid en stonden gekend als gevreesde moordenaars die koelbloedig te werk konden gaan. Tot de dag dat ze werden vermoord voerden ze levensgevaarlijke opdrachten uit in dienst van de mensheid en hun leiders. Op hun 10 jaar kregen ze hun kracht en werden ze vanaf die dag zwaar getraind. Het was niet speciaal als er kinderen stierven door een te harde training, zelfs hun ouders leken dit niet erg te vinden. Meisjes werden uitgehuwelijkt als ze weigerden te vechten en jongens werden opgesloten in de kerkers als ze ongehoorzaam waren. Tegen de leeftijd van 15 jaar hadden ze al level 6 behaald. Sommigen al rond hun 13 jaar of zelfs 12.

Overig: Heeft al de rijkdommen die zijn vader en voorvaderen hadden bemachtigd en hard voor hadden gewerkt op een paar jaar weer allemaal weten opnieuw te bemachten maar dan in Ashta door weet ik veel welke mannier, het is gewoon gelukt :p Is nu dubbel zo rijk want in Mitda staat alles wat hij erft van zijn famillie.Zijn bloedlijn, De Durberville's heeft Nu ook in Ashtar macht gekregen. - Woont in Mitda in 1 van de landhuizen in Fortuna; maar de laatste paar maanden woont hij in het enigste kasteel in Yuka waar zijn jeugdvriend Ryuuk woont. - ojaa, zijn macht staat gelijk als dat van een Duke. een rang hoger dan dat van een prins of prinses.

Plaatje:
als 9jarige:

als 12jarige samen met Maiko:

Jack nu (ongeveer):
Last edited by Jack on Thu Jun 17, 2010 5:00 pm; edited 13 times in total
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Jack Durberville   Tue May 18, 2010 1:30 pm

Goed, alleen hij kan niet via hesta naar Ashtar gevlucht zijn aangezien de grenzen niemand doorlaten. Of zijn familie moet door een onbekende tovenaar/tovenares geholpen zijn..... Denk daar maar nog even over na. Wink

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Jack Durberville   Tue May 18, 2010 5:58 pm

Is goed, als je toch liever je oude verleden wilt behouden moet je even kijken bij de belangrijke personen en dan de oude vriendin. What a Face

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
Jack
Level 1
Jack

Posts : 227
Join date : 2010-05-17
Age : 23

PostSubject: Re: Jack Durberville   Thu Jun 17, 2010 5:01 pm

k'heb het een beetje aangepast.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Jack Durberville   

Back to top Go down
 
Jack Durberville
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jack-in-the-box is animated!
» SHOCKA'S UPDATED SALE / TRADE THREAD (See for note about MOTUC)
» Tutorials - How to add multiple ranks Forumotion
» New Game - Build Your Own Jack - o -lantern
» RARE Hot Toys for Sale (MMS56 Will Turner & MMS57 Cannibal Jack Sparrow)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: