A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Aisha.[Na de verlating]

Go down 
AuthorMessage
Aisha .
Level 2
Aisha .

Posts : 618
Join date : 2010-05-17

PostSubject: Aisha.[Na de verlating]   Mon Jul 26, 2010 9:45 am

Volledige naam: Aisha Sying Lui ( Sying is haar tweede naam want toen ze geboren was leek net alsof ze een gelige gloed over zich heen , Sying betekent ster )
Roepnaam/bijnaam: Aisha
Leeftijd: 17
Verjaardag: 17 januari
Geslacht: Vrouw
Geloof : Aisha gelooft nergens in ze vind het onzin en tijdverspilling , het verwoest je geest en zorgt alleen maar voor oorlog , vind ze . Een kleine reden waarom ze niet gelooft is door haar ouders , die waren satanisten en waren voor darken ralph . Wat er verder mee is zie je wel in verleden .
Tradities: Aisha heeft geen tradities , ze wil liever niks doen wat met haar verlden te maken heeft en leeft nu voor het heden .
Karakter: In de tijd dat Aisha haar eigen plek gevonden had is er veel verandert van haar.De meeste dingen boeien haar niet meer zo, daardoor zal ze nergens meer een groot drama van maken.De stress is vermindert maar er is natuurlijk nog een greintje van bangheid voor Darken.Ook kan het zijn dat ze veel sneller wegdroomt tijdens een gesprek, niet omdat ze weinig slaap heeft maar de tijd dat ze weg was had z ook geen gesprekken meer.Wel is ze nogsteeds het vrolijke meisje van vroeger alleen als je tegen haar over het verlaat praat kan ze in een dipje zitten.Ze wil er zo min mogelijk over nadenken, dat ze mensen had verlaten.Ook is haar angst vemindert over het feit dat mensen haar niet zullen mogen.Ze zal wel haar best doen om geen ruzie te maken maar als iemand het er na toe maakt boeit het haar ook niks meer.Soms kan er wel eens een kille of harde opmerking uit haar mond komen maar dat is alleen als je haar irriteerd en de laatste tijd irriteert haar bijna niks meer. Behalve iemand die alleen maar doemdenkt , die irriteert haar snel.Verder is er niet veel aan Aisha verandert.
Relaties: Aisha zoekt geen relatie , ze is van de one night stands . Ze is gewoon hetro en vind het grappig om met jongens hun gedachten te spelen .
Bijzonderheden aan karakter: Aisha is bang om te falen , er is vaak naar haar gescheeuwt dat ze het niet in haar leven zou halen en ze wil het tegendeel bewijzen .Ook wil ze altijd achter de waarheid komen en wil steeds wijzer worden . Haar doel is om een legende te worden , maar je weet nooit of ze het nou wel of niet in haar hart heeft .
Talenten: Aisha is bijzonder goed in tekenen , ze doet het niet vaak , alleen als ze rust nodig heeft , als haar iets dwars zit maar soms ook gewoon omdat ze er zin in heeft .
Zwakheden: Aisha is slecht in instrumenten bespelen , ze verwacht ook van zichzelf dat ze het nooit zal leren , maar ze zal het altijd proberen .
Zwakke plekken: Ze kan er nooit tegen als je iets over haar verleden weet en je begint erover , dan wordt ze ongeveer gewoon psygisch gestoort . Ook als je haar benen raakt kan het fataal voor haar worden .
Sterke punten: Aisha is er goed in vechten en zelfverdediging , met dank aan haar veel te strenge ouders .Ze is erg lenig , ontwijkd snel en weet veel over het menselijk lichaam , meer erover bij vechtsport . Haar laatste sterke punt is rennen , dat kan ze zo snel dat mensen haar amper kunnen zien , maar als ze verzwakt is is het natuurlijk een stuk slomer .
Status: Aisha wordt gezien als een leider , maar dat is natuurlijk ook omdat ze vaak de leiderrol overneemt , ze vinden haar een wijs persoon en sommige mensen kijken tegen haar op , maar dat zijn maar 1 of 2 mensen . De rest van de mensen vinden haar een lui kind die nooit iets sirieus neemt , maar het boeit Aisha allemaal niet , ze vind belangerijk dat ze zelf teminste weet hoe ze is .
Passies: Aisha houd van lezen en doet dat dan ook vaak , ze wil steeds meer kennis bijleren , ook houdt ze van vechten en denkt technieken uit door een pop te maken met hout en dan die aan te vallen .
Afkeer/Haat: Ze haat streng gelovige , een beetje gelovig oke , maar streng , nee dan maakt ze je leven zuur . Ook kan ze niet tegen opgevers maar dat hebben jullie al in het gedeelte van innerlijk gelezen .
Verslavingen/genotsmiddelen: Nou bij haar worden het een wel soort drugs , ze kan niet zonder joints ( als die er in die tijd waren ) en alcohol XDD . Anders vind ze het lezen zo saai .
Geboorte en/of woonplaats: Haar geboorte plaats is Okasu en een woonplaats heeft ze niet , ze zit nu een beetje Ashtar te verkennen en slaapt overal .
Familie: Ze heeft nog ergens ouders wonen maar die wil ze niet meer zien . Misschien heeft ze ergens nog een tante of oom , ze weet het allemaal niet . Ze heeft teminste geen contact meer met iemand van haar familie , en ze hoeft het ook niet .
Lengte: Aisha is 1,65 , ze doet er niks aan om langer of juist kleiner te maken , ze is blij met haar lengte .
Omschrijving haar: Het haar van Aisha is niet veel verandert.Alleen is het dikker geworden en veel langer.Ze doet er ook wat minder mee.Het zal nu wel zijn dat ze het los gooit of dat het in een strakke staart zit.
Omschrijving ogen: De ogen van Aisha zijn niet groot maar ook niet middematig , gewoon dáár weer tussenin . De kleur is kastanje bruin met vage puntjes van andere kleuren erin , als ze in het licht kijkt dan is het groenblauw . Ze draagt geen lenzen want ze vind het niet nodig .
Bouw van het lichaam: De bouw van Aisha haar lichaam is heel eenvoudig , mooie lange benen (ookal is ze best klein) , een slanke taile , toch wel wat spieren maar niet teveel . Je ziet wel dat ze lenig is maar het is ook weer niet dat je het opvalt .
Kledingstijl: Aisha heeft meestal jurkjes , rokjes , rokken of jurken aan . Allemaal een verschillende stijl , de ene komt uit het ene land en het andere uit het andere . Ook heeft ze soms een aladin broek aan . met haar bovenstukken is meestal haar buik te zien , maar niet op een ordinare manier , soms heeft ze ook hempjes aan , in felle kleuren of met een artestieke print . Vaak heeft ze een hoofdband aan , dus een dunne sjaal die ze om haar hoofd bind of juist een touwtje .
Uiterlijke kenmerken: Ze heeft een groot litteken van 20 centimeter de over haar been loopt , ook heeft ze vaak dikke gouden armbanden aan . Verder niks .
Elementaire kracht: Water .8-)
Bijkracht: Metaal
Wapens: Werpstilleto’s , Shurikens en een dolk .
Vechtsport: Dim Mak , maar die oefent ze nog uit , ze weet alleen nog maar hoe ze mensen kan verlammen maar niet hoe ze mensen van hun leven kan beroven . Dat moet ze nog leren .
Vechtstijl: Aisha vecht met soepele bewegingen , ze kan rake klappen uitdelen en natuurlijk kan ze ook goed trappen . Haar reflex is goed en daardoor is het moeilijk om haar te raken .
Naam van je draak: Seyoung ( De rede van de naam is omdat ze vroeger een hondje had waar ze veel om gaf , het hondje is omgekomen omdat haar vader vond dat ze niet goed haar best deed en volgens haar vader kwam het door het beestje , hij heeft hem gevoelloos van de trap afgeduwt , maandenlang heeft ze zich rot door gevoelt , seyoung betekent verlicht de wereld .)
Geslacht van je draak: (V/M) Vrouw .
Soort: Uhmm ,, gewoon een vuurdraak ?
Karakterschets: Seyoung is een levendig draakje die nog niet zo wijs is . Ze maakt foutjes en is erg onhandig . Ze is speels en als er iets gebeurt met haar baasje dan kan ze erg somber overkomen en zal ze er alles voor doen om haar baasje in veiligheid te brengen .
Uiterlijk van je draak: Seyoung heeft een erg lange staart , langer dan normale draken . Ook heeft hij een best klein lijf en korte pootjes in verhouding van zijn staart .
Hij is een beetje geelachtig van kleur . Hij ziet er schattig uit maar heeft soms zijn valse momenten .
Verleden: Zoals je al in eerdere delen gezien hebt verliep aisha’s jeugd niet soepel , ze werd gedwongen in dingen te geloven waarin ze niet geloofde , moest hard werken en als ze dat niet deed stond er een zware straf te wachten . Er is verder niet echt is in haar leven wat belangerijk is dus die informatie laat ik achterwegen , als er iets toch zo belangerijk is zie je dat wel in de rpg , ook laat Aisha niks los over haar juegd , ze is bang dat mensen dat tegen haar gaan gebruiken .
Overig: Neeuhh niet echt denk ik .
Plaatje:
Nu ;
7 jaar;
Back to top Go down
View user profile
 
Aisha.[Na de verlating]
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: