A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 familie Valencia

Go down 
AuthorMessage
Ren,
Level 1
Ren,

Posts : 272
Join date : 2010-07-23
Age : 23
Location : pas op achter je ! boe !

PostSubject: familie Valencia   Fri Jul 23, 2010 8:42 am

familie uitleg Valencia

De familie Valencia was best rijk voordat de grenzen er kwamen. Ze leefde net op de grens van Mitda en Ashtar. Verder was het een best normale familie die magische wezens helemaal niet erg vonden. Maar ze wisten alleen niet dat de grenzen er kwamen. Net op die dag waren er 4 kinderen aan de andere kant van de grens. Androme , Ren , Githa en Gavril waren toevallig net in Ashtar toen het gebeurde. Ze konden niet meer over de grens besefte ze. Ook al probeerde ze het nog wel een beetje contact te houden maar dat mislukte ook en Gavril werd zelfs gevangen genomen. De 4 kinderen moesten maar voor zich zelf zorgen en voor elkaar. Tot ze de brief hadden gekregen trokken ze gezamelijk naar Iyona toe.

info Ren

De basis informatie
Volledige naam: Ren Valencia
Roepnaam/bijnaam: romeo , omdat hij knap is en veel meisje krijgt
Leeftijd: 17
Verjaardag: 12 december
Geslacht: (M
Geloof: Het enigste waar hij nog in gelooft is zijn familie.
Tradities:Niet echt iets speciaals

Het innerlijk
Karakter: Ren is aardig tegen iedereen ook al werken ze op zijn zenuwen. Verder is hij een echte gentleman. Ook al kan hij zeer snel iemand bedriegen wat hij dus vaak doet. Behalve als je echt iets voor hem betekent dan bedriegt hij je niet. Hij let altijd op iedereen in zijn buurt. Maar hij vind het wel leuk om arrogante mensen op stang te jagen.
Relaties: Ren draait snel meisjes om zijn vinger wat hem vaak gered heeft. Maar als iemand moeilijker te bereiken is en echt goede inhoud heeft en een meisje is dan zou hij nog best trouw kunnen zijn.
Bijzonderheden aan karakter: Hij laat bijna nooit zien dat hij boos is of eigenlijk wel op let. Dus zijn echte emotie laat hij alleen aan mensen zien die echt belangrijk voor hem zijn.
Talenten: Hij kan goed inbreken, gitaar spelen en meisjes versieren. Een klein beetje zingen maar dat doet hij al weinig.
Zwakheden: Dat wordt echt tekenen ook al kan bijna iedereen van zijn familie het goed hij kan het dus ook echt niet.
Zwakke plekken: Hij moet echt niet bij een vuistgevecht zijn. Hij denkt eerder na dan puur spierballen. Verder kan hij er niet tegen als hij een vrouwelijk wezen in gevaar zit.
Sterke punten: Hij kan zich meestal met een goed praatje uit de meest moeilijke situaties krijgen. Verder kan hij snel lopen dus kan hij goed ontwijken en behendig natuurlijk.

Status: Hij neemt niet graag de leiding. Toch zien de meeste mensen hem echt wel zitten maar zeker niet als een bedreiging wat dus niet slim is.

Passies: gitaar spelen, inbreken, luisteren naar de wind en andere geluiden
Afkeer/Haat: Mensen die denken dat ze onoverwinnelijk zijn. Die vinden meestal daarna hun zakken leeg terug.
Verslavingen/genotsmiddelen: Het is niet een verslaving maar hij kan niet zonder geluid. Als hij op gesloten zit zonder geluid wordt hij echt gek.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Damra
Familie: kijk maar boven naar familie uitleg

Het uiterlijk
Lengte: 1.86 ja lekker groot
Omschrijving haar: Blond verder moet je maar naar het plaatje kijken.
Omschrijving ogen : Ze zijn groen en staan bijna altijd zachtaardig.
Bouw van het lichaam: Hij is zeer lenig maar ook al houdt hij niet van kracht heeft hij wel een 6-pavk.
Kledingstijl: Hij is best modieus en trekt altijd wel mooie kleren aan. Toch wel met een spijkerbroek want je weet maar nooit wanneer je moet rennen.
Uiterlijke kenmerken: Hij draagt altijd zijn ketting met een kruis erop. Hij is totaal niet gelovig maar erin zit een klauw verborgen van zijn huisdier.

Kracht
Elementaire kracht: lucht
[b]Bijkracht: aura
Wapens: werpmessen , katana, rook bommen (mag dat wel)
Vechtsport: Hij beoefent geen echte sport meer een mengeling
Vechtstijl: Hij zal altijd zijn vijand in een hoek weten te krijgen zodat die niet kan ontsnappen. Dit omdat hij zelf vaker ontsnapt aan mensen.

Draak
Naam van je draak: schaduw
Geslacht van je draak: V
Soort: schaduw wolk draak. Deze leven in de schaduwen van de wolken. Ze kunnen zich als beste verstoppen in schaduwen . Je ziet ze dan niet ook al hebben ze felle kleuren.
Karakterschets: schaduw is rustig en ziet meteen hoe Ren zich echt voelt. Verder zal ze altijd Ren beschermen.
Uiterlijk van je draak:
Spoiler:
 

Extra
Verleden: Bij familie uitleg heb je al gelezen hoe hij in Ashtar kwam. Alleen begon hij vroeg al mensen te bestelen. Samen met zijn vleermuis . Die is nu dood. Hij werd nooit gepakt met zijn engelenglimlach . Toen zijn broer werd opgepakt deed hij vaker stelen . Ook in de gevangenis waar zijn broer zat om goedendag te zeggen. Hij is er altijd makkelijk mee weg gekomen. Zijn familie weet het dus ook wel van hem. Maar Ren gaat door met stelen van de rijke, arrogante, machtbeluste en machtmisbruikers.
Overig: meesterdief

Plaatje:

10jaar
Spoiler:
 

14 jaar
Spoiler:
 

15jaar
Spoiler:
 

17jaar gewoon
Spoiler:
 

17 jaar in actie
Spoiler:
 


Last edited by Ren, on Fri Jul 23, 2010 8:47 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Githa
Level 1
Githa

Posts : 32
Join date : 2010-07-22
Age : 22
Location : Bij haar familie.

PostSubject: Re: familie Valencia   Fri Jul 23, 2010 8:46 am

De basis informatie
Volledige naam: Githa Desdemona Varvara Pyralis Athanasia Valencia [ Strijdster, Slecht gesternte – pech, Vreemdeling, Vurig, Onsterfelijk]

Roepnaam/bijnaam: Gewoon Githa maar sommigen van haar familie noemen haar wel eens bij een van haar verdere namen.
Leeftijd: 19
Verjaardag: 31 december
Geslacht: Vrouw
Geloof: Net als Andromé in het Griekse geloof alleen richt ze zich dan meer op Ares, Hades.
Tradities: Een keer inde maand offert ze een dier aan de bovengenoemde.

Het innerlijk
Karakter: Githa is erg stil en eenzaam. Maar dat wilt ze ook. Ghitha lijkt erg rustig maar als je haar eenmaal kent weet je dat ze erg opvliegend kan zijn. Dar kan ze anders ook wel maar dan zegt ze liever niks. Githa is van nature erg nieuwsgierig maar probeert dat te onderdrukken omdat ze heeft gemerkt dat mensen liever vragen zelf stellen dan dat ze die beantwoorden. Verder is ze Githa alleen jaloers als iemand iets kan wat zij niet kan. Daar kan ze dan ook dagenlang over inzitten. Githa heeft soms wel eens een woedeaanval en dan is ze zo kwaad op alles en iedereen dat eigenlijk maar een persoon haar kalm kan krijgen. Een van haar broers. Githa kan je heel goed negeren en ze valt bijna niet op. Ze lijkt soms arrogant maar is juist wijs genoeg om niet te praten. Ze is soms iets te leergierig maar wel duidelijk in wat ze wilt weten en wat ze biedt. Ze is qua jongens vaak wel erg naïef. Ghitha is erg dromerig.
Relaties: Githa valt op jongens. Ze is opzoek naar een langere relatie.
Bijzonderheden aan karakter: Heel erg nieuwsgierig.
Talenten: Githa kan onwijs goed piano spelen en daar ook zelf liedjes op verzinnen.
Zwakheden: Als je haar familie iets aandoet en ze is ook niet goed in technische dingen en ook niet in veel praten.
Zwakke plekken: Haar familie en haar ruggengraat, bepaalde wervels doen zo’n verschrikkelijk veel pijn al je ze ook maar lichtjes aanraakt.
Sterke punten: Ghitha lijkt erg ongetraind en slap waardoor vijanden haar onderschatten en als ze dan aanvalt dood ze snel via de slagader of gewoon het hart.

Status: Githa weet door haar vreemde doen respect af te dwingen en ook door haar uitstraling. Toch fluisteren mensen achter haar rug om dat ze haar maar een zwakke schakel vinden in de hele familie.

Passies: Piano spelen en zingen.
Afkeer/Haat: Spinnen.
Verslavingen/genotsmiddelen: -

afkomst
Geboorte en/of woonplaats:
Familie: 1 zus en 2 broers

Het uiterlijk
Lengte: Githa is 1.78. Daarmee is ze vrij lang maar daar is ze wel blij mee.
Omschrijving haar: Ze heeft wit stijl haar. Meestal heeft ze het los hangen is het lang maar soms heeft ze het ook kort geknipt.
Omschrijving ogen: Githa heeft best grote ogen. Ze heeft een beetje grijsblauwe ogen die je vaak zo aankijken dat je niet lang terug kan kijken. Ook kan Ghitha zo kijken dat je alles zou bekennen wat je gedaan had.
Bouw van het lichaam: Githa is heel erg lenig. Verder is ze niet heel gespierd maar wel heel snel door haar dunne lichaam.
Kledingstijl: Niet opmerkelijk, ze probeert zo weinig mogelijk op te vallen maar als ze reist heeft ze een mantel om.
Uiterlijke kenmerken: Githa draagt een ring die ze van haar oma had gekregen. Ze draagt die al jaren en doet hem nooit af, hij zit om haar pink. Verder heeft ze geen sierraden.

Kracht
Elementaire kracht: Vuur
Bijkracht: Telekinise
Wapens: Ze heeft veel werpmessen en het zwaard dat je op een foto ziet.
Vechtsport: Ze beoefend geen sport. Ze traint alleen haar gevechtstechnieken.
Vechtstijl: Githa is erg aanvallend en zal haar vijand weinig mogelijkheden geven om een tegenaanval te doen.

Draak
Naam van je draak: Bid Daum
Geslacht van je draak: Mannelijk
Soort: Hij is een vuurdraak. Maar dan met blauw vuur.
Karakterschets: Bid Daum is wijs en helpt Githa veel. Hij heeft veel van de wijsheid van zijn ouders meegekregen en probeert Githa uit de problemen te houden.
Uiterlijk van je draak: Zie foto.

Extra
Verleden: Githa huilde als baby weinig en was erg rustig en kalm. Ook op latere leeftijd was ze al wijs in haar doen en laten en erg beleefd. Githa weet hoe ze als nette dame moet leven maar vind dat niet echt prettig. In haar brand een eeuwig vuur van wildheid, alleen door haar ouders kwam het er maar niet uit. Githa was vaak afwezig en dromerig en hing veel in de tuin rond. Alleen of met een van haar broers [wie?]. Ook las Githa daar veel en oefende ze soms stiekem haar vechttechnieken en hield haar wapens daar verborgen. Githa heeft ook gewoon op school gezeten en is daardoor niet dommer geworden. Wel is ze toen ze die had afgemaakt op voorwaarde dat ze dat jaar erna op zoek zou gaan naar een goede man op reis gegaan. Ze is op haar 18e op reis gegaan en even voor haar 19e verjaardag teruggekeerd. Nu moet ze haar belofte nog waarmaken.
Overig: Ze heeft geen huisdieren maar er is wel altijd als ze in de natuur is een vogeltje op haar schouder die min of meer bij haar hoort.

Plaatje:

Als 12 jarige.

Nu

Als 9-jarige.

Paar maanden geleden toen ze haar haren kort had.

Toen ze 14 was.

Nu (Met haar zwaard.

Nu (ongeveer) met draak.Last edited by Githa on Fri Jul 23, 2010 9:12 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Dromé :)
Level 1
Dromé :)

Posts : 173
Join date : 2010-07-22

PostSubject: Re: familie Valencia   Fri Jul 23, 2010 8:47 am

INFO ANDROMEDA

De basis informatie
Volledige naam: Andromeda Larita Margareta VALENCIA (Heerseres over de mannen/zeemeeuw/parel)
Roepnaam/bijnaam: Dromé (zo noemde ze zichzelf als baby Mij naam Dromé)
Leeftijd: 15
Verjaardag: 16-09-2010
Geslacht: V
Geloof: Grieks geloof, haar favoriten zijn Artemis (godin van de jacht)
Athene (wijsheid en strijd)Ook geloofd ze in het oosterse Yoga geloof
Tradities:ze offerd elke week een bordje onigiri aan Artemis en athene

Het innerlijk
Karakter:
Androme is aardig, maar ze heeft een gesloten persoonlijkheid. Ze heeft er moeite mee mensen toe te laten in haar leven, dat heesft ze wel geleerd van een ‘vriendin’ die haar geheimen op straat ging gooien. Sindsdien is ze slecht van vertrouwen. Ze is absoluut niet vergevings gezind. Als je het verkloot (zoals die ene vriendin) word je nooit meer vriendinnen met haar. Ze is dol op konijnen, die zijn de enige wezens ,samen met sommige van haar broers en zussen, die weten dat ze ook liefdevol en zachtaardig kan zijn. Onbekenden daarintegen zien aleen de harde, ruwe schelp die ze omzicheen heeft gebouwd. Daarom is PAREL ook een goede derde naam. Ze is erg gesteld op haar vrijheid, en kan niet goed tegen eindeloze regeltjes. (ZEEMEEUW). Ze is absoluut niet meisjes achtig, maar houd van vechten, geweld, jagen, en de kleuren Blauw rood en Wit, maar vooral Blauw. Al vind ze haar haar niet erg. Ze kan erg irritant en kinderachtig zijn, alsof ze nor geen 15 is, maar 10. Maar daarnaast is ze ook erg aanhankelijk, maar niet hond aanhankelijk, maar meer op de manier van een kat/konijn. Ze kan soms agressief uit de hoek vallen.
Relaties: Ze valt op Jongens
Bijzonderheden aan karakter: Ze is bang voor de bal. Heeft ADHD (Attention-Deficit Hyperactive Disorder voor de mensen die niet weten dat dat geen Alle dagen hartstikke druk betekend) en is hoogbegaafd. Ze is soms hele dagen weg in het bos, daar heeft ze een grot waar ze in overnacht, en ze leefd van haar eigen jacht, en planten.
Talenten: Beeldhouwen aquarelleren Vechten, Koken, jagen en Slim doen, fotografisch geheugen
Zwakheden: Balsport, Voedsel verspillen.
Zwakke plekken: Ze kan absoluut niet tegen kietelen. Omdat ze als kleuter is gevallen en haar rechtersleutelbeen brak, is haar rechterschouder zwakker dan haar linker. Ze is bang voor de bal, ookal zijn haar reflexen heel goed
Sterke punten:Ze is inteligent, heeft en fotografisch geheugen en is een goed stratreeg, ook is ze snel. Ze lust werkelijk al het eetbare voedsel,(wel fris enzo, dus geen beschimmelde boterham of giftige bes)

Status: Ze neemt graag de leiding, en houd van haar vrienden en vriendinnen. Vriendschap is voor haar belangrijk, dus ze is heel kritisch als het om vrienden gaat.

Passies: Onigiri koken Razz In de natuur rondhangen,lezen,beedhouwen, juwelenmaken KOKEN
Afkeer/Haat: Luie mensen, shush, vis en Onigiri haters, Meisje-Meisjes.
Verslavingen/genotsmiddelen: Ze kan geen uur leven zonder onigiri


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Zie formulieren hierboven
Familie: Zie formulieren hierboven

Het uiterlijk
Lengte: 1.70, daar is ze tevreden mee
Omschrijving haar: Stijl roze haar, ‘s avonds en ’s winters is het donkerder, om middernacht is het bijna rood , ’s middags is het perzik roze. Het is al zo sinds haar geboorte
Omschrijving ogen: Roze rood, met enkel mascara. Ze heeft ook een bril, maar die vergeet ze vaak op te zetten.
Bouw van het lichaam: ze is slank, en ze ziet er uit als een 13 jarige, of een 17 jarige, hangt van haar houding af.
Kledingstijl: Anime en kimono achtige dingen, van die typerend oosterse dingen.
Uiterlijke kenmerken: Ze is dol op kettingen en armbanden, haar favo ketting heeft een schelp in het midden, er heeft een klein gaatje in gezeten dat dicht is gestopt met was ,die schelp is gevuld met de as van haar eerste huisdier, Lolo. Alle kettingen en armbanden zijn zelfgemaakt en gemaakt van natuurlijk materiaal.

Kracht
Elementaire kracht: Water
Bijkracht: Metaal
Wapens: Een japanse tano met ivoren handvat. Een Katana en een hele hhop Shurikens. Een fang met snijwerk in het handvat Een gekromd dubbel zwaard en boksbeugels met ingesneden draken. In plaats van pijl en boog gebruikt ze haar shurikens.
Vechtsport: Praktisch alle oosterse vechtkunsten
Vechtstijl: Ze kent de menselijke drukpunten, en gebruikt haar kennis.

Draak
Naam van je draak: Long wei (Draak Waardevol)
Geslacht van je draak: V
Soort: Aziatische long
Draco orientalis
Ze wonen in onderwatergrotten, de soort is 13m lang en 4-5 meter groot. Ze zijn blauw, zwart, wit, rood of geel. Als wapens hebben ze hoorns tanden en klauwen. Ze eten voornamelijk vis en vogels, het liefst gegrilde zwaan. Het ei ziet eruit ls een parel. Ze hebben geen vleugels. (sorry eef, maar ze zwemt maar om de grens heen, de soort heeft geen vleugels.) twee voelsprieten, vier poten, grote schubben en een staart met grote veren.
Karakterschets: Long wei is een nieuwschierig trouw en loyaal draakje. Ze kan goed opschieten met Mimmy, en leert al snelo van Andromeda en Mimmy om goed te kunneen vechten. Ze is ook dol op onigiri
Plaatjes
JONG

VOLWASSENEN


Extra
Verleden: Als baby was ze al anders, ze vocht op de kleuterschool omdat een ander “ Fluf gemeen aankeek”. Fluf was haar eerste huisdier. Het was een kikkervisje, en later een groene kikker. Toen ze fluf moest vrijlaten toen het een grote kikker was brak haar hart. Op dat moment koos ze om voortaan aleen nog maar dieren te hebben die nooit vrijgelaten hoefden te worden. Met katten ging ze vechten, “Hij heeft me gekrabt, dta zet ik hem betaald.” , Een hond was te speels, “Nee Lassie ik wil nu even lezen, dus zit op mijn schoot. Kom hier rotbeest”, dus een konijn was de perfecte oplossing. Ze koos haar eerste konijntje Lolo toen ze 3 was. Op de basisschool bleek ze slimmer dan de rest, maar meisjes mochten van haar ongeemancipeerde leraar, dus ze kreeg geen uitdagend materiaal, en als ze hem verbeterde als hij gewoon een klein foutje maakte mocht hij in de ogen van een 7 jarige hoogbegaafde gewoon verbeterd worden, hij was het daar niet mee eens, en ze eidigde dat jaar meer dan eens op de gang. Ze begreep niet wat ze verkeerd deed, en kwam iedere dag huilend thuis. Ze was dan ook van huis weggelopen als haar broer Gavril niet haar altijd had getroost, ze was de jaren daarop bij lieve juffen, maar ze durfde niet meer slim te doen. Tot haar 9e, toen had ze juf Mimmy, zei spoorde Andromeda aan om haar best te doen en Mimmy is later naar haar vernoemd Een week na de 10e Verjaardsag van Andromeda stierf Lolo aan een hartaanval. Andromeda was ontroosbaar, en de as van de crematie heeft ze in een schelp gestopt. Een paar jaar later, toen Andromeda 13 was, vond ze een klein baby konijntje. Het was een raar beestje, aangezien het wel hoektanden had, maar geef vlees at. Het lieve dier heeft ze naar haar juf vernoemt. Toen Gavril weg was was ze onttroostbaar, omdat hij de enige was die haar kon troosten. Ze was vaker dan normaal weg in het bos, en soms was ze hele weken weg, in feite huildeze de helft van de4 tijd, dus je kan je wel voorstellen hoe blij ze was toen hij weer terug was.
Buiten dat verhaal,In het dorp woonde een schijnheilige pestkop, die alle zielige kinderen inelkaar sloeg, en door een paar zelfgemaakte blauwe plekkek als slachtoffer uit de bus kon komen. Als peuter heeft Andromeda besloten er wat aan te doen, en ze heeft zichzelf leren vechten. Ze sloeg hem met groot gemak in elkaar, en kwam als winnaar, held van de kinderen van de straat en meisje dat een nieuwe hobby heeft gevonden uit de bus.
Op de basischool had ze een vriendin, Susey(Soezee). Ze was verliefd op Davey, en vertelde dat aan Susey. Doodgewoon aan de hele klas. Rara wie had er een blauwoog, en geen vriendinnen meer toe Andromeda dat te weten kwam. Andromeda was darom een week geschorst, maar ze is mogsteeds van mening dat Susey dat had verdiend.
Overig:
Ze heeft een konijn, Mimmy. Mimmy is een loyaal diertje, maar ze houd aleen van Andromeda. Andromeda weet weinig van Mimmys afkomst, maar ergens is ze familie van het konijn in het filmpje, schattig maar dodelijk. Sinds Mimmy eigenhandig een wolf doode die haar zag als lunch, is ze ook welkom als Andromeda gaat jagen. Ze heeft naast het uiterlijk van een konijn, ook andere trekjes, ze heeft hoektanden (scherpe, die aangroeien als gewone konijnen tanden) houd van zwemmen (konijnen haten het als hun vacht nat word, om welke reden dan ook) kan haar nagels intrekken en heeft een betere reurzin en gehoor dan de meeste konijnen. Geen ander dan Andromeda kan haar zonder schrammen aanraken. Ze is net als Andromeda en Long wei dol op onigiri.