A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 De duistere geliefde

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
avatar

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: De duistere geliefde   Sun May 16, 2010 5:47 pm

Je zou nooit verwachten dat iemand zo sadistisch is als Darken Rahl een geliefde heeft, deze geliefde heet Iyo. Deze naam betekent zuiver wit. Het had beter bloedrood kunnen betekenen.
Ze laat haar man onschuldige mensen oppakken, deze martelt ze dan later uren achter elkaar tot de dood er op volgt. Als ze klaar is met haar slachtoffers baad ze in hun bloed..
Ze is gevoelloos en komt oorspronkelijk uit Mitda, daarom beheerst zij de kracht Telekinese, ze heeft niet een bepaald level. Het enige wat zij kan is in iemands hoofd kijken en daarmee Darken Rahl helpen met het verhoren van spionnen en verraders.
Haar verleden verliep niet vlekkeloos en haar ouders waren streng gelovig Ze verzette zich tegen haar ouders en werd daardoor regelmatig opgesloten in donkere koude kelders. Vlak voor de grenzen werden gemaakt vluchtte ze weg en ontmoette Rahl. Zo is ze tot zijn vrouw geworden, voor de eeuwigheid.


_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
De duistere geliefde
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Personages :: Belangrijke personen-
Jump to: