A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 De bijkracht: Bliksem

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: De bijkracht: Bliksem   Sun May 16, 2010 1:48 pm

Bliksem.

level 0:
Bliksem, je vond het altijd al interessant die lichtgevende flitsen door de lucht tijdens stormen.

Level 1:
Geweldig je hebt de begin krachten van bliksem gekregen! Je krijgt nu de basis van het bliksem sturen, je kan kleine bliksemstraaltjes rondschieten in een straal van ongeveer 25 tot 30 meter schieten. Deze komen aan met de kracht van een goed geslagen honkbal. Ook kun je je tegenstander kleine schokken geven door hem aan te raken. Verder kun je nog één lange straal maken die je als een lint om iemand heen kan sturen en je tegenstander schokken geeft.
Let op deze kracht is nieuw en zal lang niet alles doen van wat jij wilt dat het doet


Level 2:
Je hebt eindelijk de krachten van level 1 helemaal onder controle. Je bent sterker geworden zonder dat je er extra's voor hebt gekregen.

Level 3:
Eindelijk krijg je er nieuwe krachtdelen bij. Dat is ook wel nodig omdat je met level 3 de grens over kan steken.
Maar over je krachten: Je kunt nu gevaarlijkere en snellere bliksemschigten rondschieten in een straal van 40 meter. Ook kun je een wolk van piepkleine schigten maken. Als iemand in zo'n wolk terecht komt weet hij niet wat hem overkomt, overal krijgt hij kleine schokken die als spelden prikken aankomen. Het klinkt nou niet bepaald spannend, maar op een gegeven moment word je tegenstander gek van de pijn.

Level 4:
Je hebt je krachten van level 3 nu ook helemaal onder controle. Je bent weer een stukje sterker geworden.

Level 5:

Gefeliciteerd! Je krijgt er weer wat krachten bij. Je bliksemschigten kunnen een stuk verder dan eerst en komen harder aan. Ook beslaat een wolk van de vonkjes die je nu onder controlle hebt een groter oppervlak. Verder kun je een bliksem straal zo groot als een flink zwaard creeëren, deze is zo sterk dat het dodelijk kan zijn bij een voltreffer. Ook kun je net als bij de kracht ijs een net maken. Dit net zal flikkeren van de fonken door de statistisch electriciteit. Degene die in dit net terecht komt moet zo min mogelijk bewegen, bij elke beweging word dit net strakker en strakker. Dit is een deel dat je waarschijnlijk zelfs bij level 6 niet gelijk onder controle hebt, hierbij geld echt OEFENEN!
Ook kun je bij level 5 je magie doorgeven. Natuurlijk kan je het alleen bij de mensen die het in hun hart hebben om deze magie te gebruiken en dat zullen er niet meer dan 4 of 5 zijn.
Let op, dit zijn weer nieuwe krachten en je zult ze weer moeten leren gebruiken.

Level 6:

Je hebt de krachten van level 5 helemaal onder controle en je bent niet meer tegen te houden. Je 'leerlingen' doen het erg goed en je weet dat het einde van de oorlog in zicht .

Level 7:
Je bent een legende, mensen hebben ontzag voor je en zullen je overal eren. Je zal bekend staan als de vrouw of man met de gouden torn in zijn of haar hand. Je hebt nu de kracht om de geest van je tegenstander met 1 blik uit elkaar te laten spatten. Je overige krachten zijn trouwens perfect, zelfs het statische net, en nog een stuk sterker worden, maar misbruik je krachten niet.....

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
De bijkracht: Bliksem
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: De krachten :: De bijkrachten-
Jump to: