A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Wyvern Cyfnos

Go down 
AuthorMessage
Wyvern
Level 1
Wyvern

Posts : 73
Join date : 2010-07-09
Age : 22
Location : In een doos. :3

PostSubject: Wyvern Cyfnos   Fri Jul 09, 2010 7:24 pm

KLAAR, denk ik...

De basis informatie
Volledige naam: Wyvern Nocturne Lume Cyfnos, Een wyvern is een drakensoort, Nocturn betekend nacht (nocturne nachtelijk), Lume staat voor wereld (nachtelijke wereld, dus) Cyfnos betekens Schemering.
Roepnaam/bijnaam: Ehh, niet eigenlijk is het een schuilnaam. Hij stelt zichzelf voor aan iedereen als Nocturne Sonemlu Wat zijn tweede naam en een combinatie van zijn derde en het eind van zijn achternaam is.
Leeftijd: 18
Verjaardag: 21 December
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Het is niet echt een geloof. Maar hij gelooft in de de moeder van de nacht, Nocturna -waar zijn tweede naam vandaan komt.
Tradities: Hij heeft geen tradities.

Het innerlijk
Karakter:
Wyvern is een rustige jongen die vaak nogal schichtig is, hij praat weinig en loopt altijd in de schaduwen zodat mensen hem niet opmerken. Hij vertrouwd mensen niet snel en geeft ze niets prijs over zichzelf. Hij ontwijkt zoveel mogelijk mensen en heeft tot dusver nog geen vrienden. Hij vertrouwd niemand zelfs niet als diegene ongelofelijk aardig tegen hem doet. Sommigen denken dat hij gemeen en arrogant is... Maar tegen dieren is hij wel aardig, hij heeft een zwak voor dieren. Verder probeert hij zich niet aan mensen te binden als hij toch per ongeluk vrienden word, om de consequenties waarmee je te maken krijgt als huurmoordenaar van de Kaviba-moordenaarsgroep (of gewoon Kaviba x]).
Relaties: Hij zoekt geen relatie...
Bijzonderheden aan karakter:Hij is claustrofobisch geworden na zijn ontsnapping uit de gevangenis van Ashtar. En hij is bang om weer gepakt te worden dus hij houd zijn identiteit geheim. De kettingen van zijn vader en zijn moeder zijn erg belangrijk voor hem.
Talenten: Hij kan niet echt iets creatiefs, maar als het op vermoorden aankomt is hij de beste. Een training van tien jaar die begon op zijn 4e maar nooit afgerond was kan toch wel goed van pas komen. En hij kan goed acteren, hoe moet immers doen alsof hij iemand anders is, dus zijn geheugen en acteertalent moet goed zijn.
Zwakheden: Hij kan er niet tegen als mensen hem vragen wie zijn ouders zijn, dan krijgt hij moeite om de tranen tegen te houden en rent hij vaak gewoon weg. En hij heeft een zwak voor dieren, hij is vegetariër en beschermt altijd diertjes met alles wat hij kan.
Zwakke plekken: Hij raakt bewusteloos als je hem zachtjes op het midden van zijn rug raakt, precies op zijn wervel, dat heeft hij als aandenken aan de opsluiting in de gevangenis. Dan ook natuurlijk zijn ouders of zijn afkomst. Zijn uithoudingsvermogen is niet geweldig, maar word beter en sociaal is hij niet zo sterk.
Sterke punten: Hij kan overal binnenkomen, hij kan goed sluipen en klimmen, hij is snel (op korte stukjes, zijn uithoudingsvermogen moet nog verbeteren), hij kan mensen goed schaduwen of geruisloos volgen, hij heeft een perfect evenwicht, daarbij heeft hij nog een geweldig geheugen.

Status: Mensen zien Wyvern als een stille mysterieuze jongen, hij vertelt niemand over zijn verleden, dus vinden ze hem soms ook een beetje raar, arrogant, en gemeen. :C

Passies: Hij heeft een grote interesse in sterrenkunde, vogels, en dan vooral roofvogels, hij houd ook van insecten, maar alleen libellen en vlinders, en dan vooral vlinders. Daarbij vind hij klimmen heel leuk.
Afkeer/Haat: Hij heeft een hekel aan kooien, met dieren, mensen wat dan ook.. Ook heeft hij een hekel aan mensen die de kooien bewaken.
Verslavingen/genotsmiddelen: Ehh, niets...

afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Ehh, hij woonde bijna heel zijn leven in Élita, maar hij kwam alleen 's nachts buiten. Zijn hele jeugd heeft hij in de schuillaats van de Kaviba doorgebracht, die onder de stad ligt.
Het is er eigenlijk best mooi voor een plaats vaar moordenaars wonen. Het ligt onder een fontein in Élita waarvan de bodem gemaakt is van glas waar je wel van onder naar boven door kan kijken maar niet van boven naar onder. Hierdoor kwam er genoeg licht binnen. Voor de mensen die boven stonden spiegelde het glas, zo is het altijd al geweest. Binnen is het ook mooi, het is gemaakt met witte steen en pilaren, recht onder de fontein staat een... fontein. Hieraan hangen kleine fonteintjes die uitkomen in bassins. Hierin hoor je het bloed van je af te wassen als je terugkomt van je “werk.” Dan hangen aan de muren wandtapijten, schilderijen etc. Er zijn slaapvertrekken, vergaderzalen, een bibliotheek, een voorraadkamer, een wapenkamer en een trainingskamer. Je komt binnen door een waterput die net buiten de muren ligt. Daarvan krijgt iedereen de sleutel om zijn nek. Op de put ligt een rooster wat de trap verbergd. Als jje de trap af bent geklommen kom je op een gang, je loopt door de gang tot je voor een deur staat. Daar klop je op in een speciaal patroon, tot je aan de andere kant iemand hoort zeggen “Ze gaan naar het oosten”, dan moet je antwoorden “Dan zal ik naar het westen trekken.” Dan zal de deur open gaan. Er is ook nog een achteringang, dan moet je door een leegstaand huis.
Daarna heeft hij in de gevangenis gezeten, tot zijn 18e. Hij mocht niet geëxecuteerd worden tot hij volwassen was, maar de dag voor zijn 18e-verjaardag is hij ontsnapt en gevlucht.

Familie:
hij heeft niet echt familie, hij heeft het wel, maar de Kaviba gaan anders te werk als het op familie aankomt. Iedereen is gelijk, man of vrouw, ze hebben dezelfde rechten. Maar er is wel een leider. Zijn ouders zijn Leremde Cyfnos, en Melyssa Cyfnos. Zijn vader was de leider van de Kaviba van Ashtar, dus hij stond in hoog aanzien. Ze zijn allebei geëxecuteerd, net als de andere leden van de Kaviba.

Het uiterlijk
Lengte: Hij is nogal klein. 1.84 m
Omschrijving haar: Zijn haar is zwartblauw en hangt in pieken rond zijn hoofd. Tot in zijn nek.
Omschrijving ogen: Zijn ogen zijn smal, en hebben donkerblauwe pupillen, bijna net zo als zijn haar. Almost black. :3
Bouw van het lichaam: Hij is niet erg lang, en ziet nogal bleekjes. Hij is ook slank, maar sterk is hij wel.
Kledingstijl: Hij draagt altijd donkere kleding, zwart, donkerblauw, donkergroen, etc. Dan draagt hij vaak loszittende kleding dier niet ruist. En schoenen met een zachte zool die geen loopgeluid maken. Op missies draagt hij een kap over zijn hoofd, als hij niet hoeft te rennen, klimmen of zoiets draagt hij geen kap maar een mantel... met een kap. Een beetje zoals een monnikspij.
Uiterlijke kenmerken: Ehh, ijdel is hij niet, hij draagt een ketting van zijn vader en een ketting van zijn moeder en een officiële ketting voor de leden van de Kaviba. Daarnaast heen brandmerk van de nationale gevangenis van Ashtar in Élita op zijn linker schouderblad, en nogal gek veel littekens van zijn “bezoekje” daar.

Kracht
Elementaire kracht: Vuur
Bijkracht: Telekinese
Wapens: hij heeft en heleboel mesjes in zijn mouw (wel twee, veel kwijtgeraakt en aan voortvluchtigen worden niet snel wapens verkocht x]) en twee tijgerhaken. (of haakzwaarden of qian kun ri yue dao [hemel en zon maan zwaard (iets in die richting vrije verrtaling)])
Dat is een dubbelwapen dus het telt eigenlijk als een, het gebruik ervan is ingewikkeld:
De achterkant, die wordt gebruikt als normale zwaarden.
De haak, die wordt gebruikt om de vijanden en wapens te vangen, niet om te slaan, wat meer voor de hand ligt. Het einde van de greep word gebruikt als dolk.
De halve maan vorm, die wordt gebruikt voor het blokkeren en snijden.

PlaatjeVechtsport: Hij kan goed sluipen, binnendringen, ergens zijn en als je knippert weg zijn, telt dat ook? En hij is getraint om de tijgerhaken te gebruiken.
Vechtstijl: Hij let op de zwakke punten en ontwijkt voordat hij aanvalt, daarbij probeert hij de vijand eerst moe te maken door snel om hem heen te springen.

Draak

Naam van je draak: Iustre (dat betekend Glans)
Geslacht van je draak: Vrouwelijk
Soort: Blauwfurie Wyvern
Karakterschets: Ze is nogal agressief en defensief tegenover Wyvern, ze zou hem met haar leven beschermen. Ze reageert erg fel tegen vreemden, en ook fel tegen bekenden als ze iets verkeerds zeggen. Ze kan niet menselijk praten, maar ze wel verstaan, en ze kan menselijke woorden lezen maar ze niet schrijven omdat ze amper handen heeft. Wel schrijft ze met haar voeten draakse taal in het zand. Wyvern probeert zelf draaks met haar te spreken. x]
Uiterlijk van je draak:

Extra
Verleden: nou het is duidelijk dat Wyvern bij de Kivaba zit/zat. Zijn ouders, grootouders etc. zaten daar ook bij. Hij zat er al zijn hele leven bij en zijn training was bijna afgerond. Tot de dag dat een van de leden gevangen werd, er was een regel dat je nooit je mede leden mocht verraden, zodat vele leden om het leven kwamen omdat ze hun mond hielden. Maar uiteindelijk verraadde een lid de locatie, omdat hij de dood vreesde. Bij zonsopgang heeft de wacht de locatie bestormd (door de achteringang, die persoon heeft de ingang voor leden niet verraden). Wyvern was nog 13 jaar, hij was de jongste en nog niet volwassen zoals de anderen, maar dat is wel zijn redding geweest. De volwassen leden werden geëxecuteerd, Wyvern bleef als laatste lid van Ashtar over en moest dus de andere groepen (Van Mitda en Hesta) het nieuws gaan brengen. Maar hem hebben ze in de gevangenis gegooid, 5 jaar. Ongeveer dan. Tot precies de dag voor zijn 18e verjaardag. Met de hulp van een meisje waarmee hij contact had via een losse steen in de muur. Ze hebben al een paar jaar briefjes geschreven naar elkaar, en ze besloot hem te helpen. Wyvern weet niet hoe ze aan de sleutels van de cel kwam. Toen hij ernaar vroeg antwoordde ze dat haar vader connecties had. Eigenlijk had ze gewoon de sleutels van haar vader “geleend.” Daarna is hij uit de stad gevlucht nadat hij naar de schuilplaats van de Kaviba was geweest, om de twee brieven die gericht zijn aan de leider van de Kaviba van Mitda en Hesta te halen. En daarna trok hij mee met een reizend circus. De brieven de Iyona stuurde waren in de gevangenis nooit aangekomen, zodat hij het pas wist toen hij vlakbij Yuka was. Hij heeft zich daar teruggetrokken in een vervallen huis en hij is continue bezig met verrotte planken repareren. :3
Overig:
Informatie over de Kivaba:
De Kaviba is een organisatie wat lang voor de grenzen bestond. Daarna zijn ze gescheiden, door de grenzen maar hebben ze hadden al afgesproken dat ze als ze gescheiden werden, als drie verschillende groepen maar toch samen zouden zijn.
Hun “godin” is de moeder van de nacht, Nocturna, waarschijnlijk is dat een tovenares geweest die de groep heeft opgericht.
Ze hebben een leider, dat was de vader van Wyvern, als de leider een kind heeft word zijn zoon de volgende leider als de leider zelf sterft, als de kind nog te jong is (geen 14 dan is de training afgerond) of de leider heft geen kind, dan word de persoon die het kind traint, of zal trainen als er een wordt geboren leider.
Ze verzenden post met vogels, visarenden (op het plaatje helemaal beneden) en kraaien.
Dan is er niet zo gek veel over te vertellen.

Wyvern heeft nog een post-visarend(plaatje onder), Sin, ze duikt soms zomaar voor hem op, met haar verstuurd hij brieven, maar hij heeft niemand om ze nar te sturen. Ze is niet zo groot en heeft een rood herkenningsbandje om haar poot.
Ik vind het niet leuk als je alles verraad. Probeer de rest van de geheimen maar van Wyvern los te wirkken, als dat lukt....Plaatje:[u]
Back to top Go down
View user profile
 
Wyvern Cyfnos
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: