A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Alicia .

Go down 
AuthorMessage
Alicia
Level 1
Alicia

Posts : 104
Join date : 2010-06-28

PostSubject: Alicia .   Mon Jun 28, 2010 3:23 pm

De basis informatie
Volledige naam: Alicia Jia Liu .
Roepnaam/bijnaam: -
Leeftijd: 18
Verjaardag: 3 december
Geslacht: vrouwelijk .
Geloof: Alicia geloofd zelf niet maar ten ere van haar overgrootouders die haar merendeels opgevoed hebben gaat ze naar een tempel of een plek waar je kan bidden voor verschillende goden .
Tradities: Heeft ze niet .


Het innerlijk
Karakter: Alicia vertelt nooit al te veel over zichzelf want ze weet dat mensen dat tegen haar kunnen gebruiken , behalve als ze vanaf het begin dat ze je kent een goed gevoel heeft verteld ze niet over haar verleden, waar ze woont en uit ze waarschijnlijk ook niet zo haar gevoellens dan uit ze waarschijnlijk alleen maar vrolijkheid of zet ze een standaard glimlach op . Ook zegt ze alleen iets als het nodig is en zal geen overbodige informatie geven . Onder haar beeldschone uiterlijk is een sluw persoon die haar plannen goed uitwerkt zodat ze iemand hard onderuit kan halen . Meestal weet je ook niet wat Alicia zal doen omdat als ze iets van plan is haar gevoellens niet toont en niet laat merken dat ze ergens aan denkt , daarom kan je haar ook onvoorspelbaar noemen want ze neemt meestal rare besluiten die anderen niet van haar verwachten . Als er een plan moet komen staat Alicia altijd klaar . Ze kan nogal snel de leiderrol overnemen als ze zich aan iets of iemand irriteert omdat diegene naïeve besluiten neemt. Ook is ze erg slim en denkt na over wat ze moet doen. Soms heeft ze haar drukke momenten maar dat is alleen als ze dronken is of als ze iemand ziet die haar diep van binnen blij maakt bijvoorbeeld haar vriendje of een goede vriendin . Heeft altijd een glimlach op haar gezicht ook al is ze diep van binnen gekwetst . Als ze iets niet indrukwekkend vind of zal ze snel een verveelde uitdrukking op haar gezicht hebben , dat is de enige emotie die ze een vreemde zal geven behalve vrolijk en beleefd dan . Alicia is kil en heeft nooit genade hoe erg iemand ook smeekt ze zal nooit stoppen met waarmee ze bezig is bijvoorbeeld als ze iemand wil vermoorden en degene zijn dochter of zoontje staat erbij zal het alsnog zonder gevoel enige aarzeling diegene toch vermoorden. Een van de laatste persoonlijkheden van Alicia is dat ze erg wraakzuchtig is als iemand haar of iemand die haar dierbaar is iets heeft aangedaan zal ze hem of haar niet meer laten rusten totdat ze hem of haar gek heeft gemaakt of vermoord . En de laatste karakter eigenschap van Alicia is dat ze nooit zal opgeven want diegene die dat doet heeft geen sterk karakter vind ze zelf.
Relaties: Alicia houdt gewoon van mannen , het uiterlijk telt ook mee maar als het een patser zonder hersens is of een watje die niks durft gaat het ook niet langer als een dagje .
Bijzonderheden aan karakter: Alicia wilt altijd als weten over de persoon waarmee ze praat . Ze wil het verleden , de lichamelijke zwakke punten , waar hij of zij woont en hoe die zich voelt . Als zij diegene dan nodig heeft of als ze hem of haar wilt aanvallen lukt het makkelijk . Ook is ze erg leergierig en leest daarom veel boeken.
Talenten: Alicia is heel goed in vechten , dat is omdat ze vroeger altijd les kreeg van haar opa die in het leger had gezeten . Haar opa legde ook elke week wat geld bij elkaar zodat ze wanneer ze 14 was ook lessen kreeg in de omgang met wapens . Ook is ze goed in de creatieve uitlatingen .
Zwakheden: Alicia is totaal niet een instrument bespelen . Alles wat ze bespeeld klinkt vals en het liefst doe je dan je oren dicht .
Zwakke plekken: Als je een deel van Alicia’s benen raakt kan ze gaan hyperventileren . Dat is omdat ze bijna overal haar benen voor gebruikt . Ook moet je niet over Darken Ralh beginnen want aan die man heeft ze een haat , waarom lees je wel bij verleden .
Sterke punten : Alicia zal nooit haar gevoellens tonen dus je zult ook niet zien wanneer ze pijn heeft alleen als je een bijzonder goede plek hebt geraakt . Ook zal je nooit zien waar ze aan denkt dus kan je haar aanvallen niet voorspellen .
Status: De meeste mensen kennen Alicia niet goed omdat ze weinig informatie geeft over zichzelf . Maar de mensen die haar alleen kennen van haar daden en innerlijk vindern haar meestal een raar persoon .
Passies: Alicia zou nooit zonder haar potlood en tekenblok kunnen natuurlijk zou ze ook niet zonder haar wapens kunnen , die dingen zijn een soort kinderen voor haar .
Afkeer/Haat: Opgevers zullen haar vrienden nooit zijn zal ik maar zeggen .
Verslavingen/genotsmiddelen: Alicia kan niet zonder de zoete smaak van snoep . Wat je dus totaal niet van haar verwacht .


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze is geboren in Kosta en is daar gebleven tot haar 16de . Op dat moment ging ze ronddwalen en op haar 17de was ze in Yuka gaan wonen .
Familie: Haar vader woont nog ergens in Kosta en haar moeder is dood. Haar grootouders die het meest voor haar gezorgd hebben zijn 1 jaar geleden overleden aan ouderdom .

Het uiterlijk
Lengte: 1.72 en daar is ze trots op . Ook al moet ze tegen grotere vechten . Voor haar maakt haar lengte niks uit.
Omschrijving haar: Alicia heeft stijl , dik , zwart haar . Soms kan ze het in een aparte kleur verven bijvoorbeeld blond of nog zelfs wit , maar dat gebeurt nauwelijks. Het is in een eenvoudige schuine pony geknipt . Vroeger had ze het tot haar schouders en zette ze er pijpenkrullen in maar nu is het tot haar rug en doet ze er verschillende dingen mee zoals ; krullen , staart , vlechten etc . Altijd heeft ze een stiekje bij want als ze moet vechten dan heeft ze een strakke staart in zodat haar haren niet in haar gezicht vliegen .
Omschrijving ogen: Alicia’s ogen zijn lichtbruinig van kleur maar als de zon erin schijnt is het bruin met spikkeltjes van groen erin . Make-up draagt ze altijd . Ze gaat nooit zonder ook maar een beetje mascara de deur uit en als er iets speciaals is duurt het misschien een kwartier voor ze klaar is .
Bouw van het lichaam: Lenig is Alicia wel . Ze kan zich in allerlei bochten wringen . toen ze 8 jaar was zat ze ook op turnen , daaraan heeft ze haar vechttechniek ook aan verandert . Spieren heeft ze ook maar niet teveel . Gewoon genoeg . Dus als ze een hempje draagt valt het niet echt op alleen als ze begint te vechten zetten ze een stukje op .
Kledingstijl: Verschillende kleding draagt ze . De ene keer een korte broek en de andere keer een zomers jurkje . Alleen voor vechten heeft ze een soort kleren die ze persé aan wilt . Als het zwaardvechten is trekt ze het liefst haar oorlogs gewaad aan die ze van haar opa heeft gekregen . Hij heeft die speciaal laten maken voor haar . hij heeft het aan haar gegeven toen ze 17 was en een bezoekje bracht . Maar als ze gewoon vecht trekt ze meestal makkelijke kleren aan zoals een korte aladin broek en een makkelijk shirtje .
Uiterlijke kenmerken: Alicia gaat nooit de deur uit zonder dat ze in de spiegel heeft gekeken en wilt haar haren meestal wel in een goed model hebben . Voor het geval dat ze een belangerijk persoon tegenkomt . Ook wilt ze wel een beetje mascara op ookal is het maar een slag aan elke kant .

Kracht
Elementaire kracht: Water.
Bijkracht: Telekinese .
Wapens: Shurikens , eeuwenoud zwaard dat ze van haar opa had gekregen , werpstilleto’s en een pijl en boog.
Vechtsport: Ze doet nu Dim mak uitoefenen en heeft aan zwaarvechten , kickboxen , taiboxen en tallose andere sporten gedaan . Haar opa wou dat ze zich goed kon verdedingen als ze uit huis ging .
Vechtstijl: Alicia heeft geen speciale vechttechniek , ze doet namelijk veel vechtsporten door elkaar en zal dus verschillende aanvallen doen . Ze verwerkt ook het turnen in haar vechtstijl en gaat meestal wel lichtvoetig aan het werk .

Draak
Naam van je draak: Suko omdat haar opa zo heette .
Geslacht van je draak: man .
Soort: Waterdraak.
Karakterschets: Suko is een levendig draakje die nog niet zo wijs is . Ze maakt foutjes en is erg onhandig . Ze is speels en als er iets gebeurt met haar baasje dan kan ze erg somber overkomen en zal ze er alles voor doen om haar baasje in veiligheid te brengen .
Uiterlijk van je draak:


Extra
Verleden: Voor haar 13de was Alicia’s leven zoals alle meisjes . Ze zat op turnen , had veel vriendinnen en ging vaak leuke dingen doen met haar familie . Maar vanaf haar 12de veranderde dat . Haar vader was handelaar en was dus veel weg . Daarom moest ze bij haar omeen tijd bij haar oma en opa wonen. Ondertussen wist ze niet wat er afspeelde bij haar moeder en vader thuis. Ook wist ze niet dat haar vader voor Darken Ralh ging werken omdat ze thuis te weinig geld hadden . Nu zal ik het je wel eens uitleggen hoe haar leven vanaf haar 13de was. 13 jaar , ze wordt afgezet bij haar opa en oma en gaat nog met haar vriendinnen om , niks lijkt te veranderen totdat ze hoort van haar opa dat haar moeder overleden is , gewoon zomaar , ineens. Alicia wordt depresief want haar moeder was haar alles , ze vind het raar dat het ineens is gebeurd en vraagt haar opa er verder na . Hij zegt dat hij er niks van weet en dat ze de waarheid .Haar depressie uit ze op kickboxen , ze werkt er bijna dag en nacht aan en spreekt niet meer af met haar vriendinnen , wat haar niet veel uitmaakt . Op haar 14de krijgt ze te horen van haar opa dat de politie net bij hun is geweest en een ander verhaal verteld als haar vader. Haar moeder is niet overleden , ze is vermoord en raad eens wie de moordenaar is , haar vader. Dit komt hard aan voor Alicia en daardoor gaat ze nogmeer trainen , en gaat ze op tayboxen daardoor heeft ze geen vrije tijd meer. Maar het lijkt haar allemaal niet uit te maken . Haar opa is bezorgd om haar en heeft een lang gesprek . Alicia snapt hem en hij haar , hij heeft de vaderrol overgenomen voor haar en vroeg of zwaardvechten haar intressant leek . Hij had haar altijd een strijder gevonden zei hij tegen haar. Alicia wou het meteen en ging ook op die sport . Haar opa zorgde ervoor dat ze nog wel tijd had om met haar vriendinnen om te gaan maar dat nam ze niet aan . Als ze die tijd had ging ze toch weer trainen , maar dan ergens in het bos . Ze leek een menselijke robot totdat ze Dave tegenkwam . Hij werd haar vriendje en als ze vrijetijd kreeg ging ze naar hem . Het was een leuk stelletje en haar opa leek wel te genieten als hij ze samenzag , Alicia was voor hem net een dochter geworden . Op haar 15de kreeg ze haar eerste zwaard , haar opa had hem bewaart voor haar . Het zwaard kwam uit het leger en was dus erg speciaal . Ze ging door met haar trainingen en werd steeds beter . Een paar dagen voor haar verjaardag had Dave het uitgemaakt en daar was ze kapot van . Weer ging ze veel trainen en at nu soms niet om te trainen. Haar verjaardag veranderde haar leven . Ze mocht nu ronddwalen en haar eigen pad vinden . Haar opa had haar een pijl en boog gegeven zodat ze kon jagen om te overleven en had haar met tranen in zijn ogen uitgezwaaid..
Overig: nee .Very Happy

Plaatje:Plaatje:


Back to top Go down
View user profile
Rose
Level 2
Rose

Posts : 614
Join date : 2010-05-13
Age : 23
Location : Ehh op een stoel

PostSubject: Re: Alicia .   Mon Jun 28, 2010 4:16 pm

goedgekeurd
Back to top Go down
View user profile
 
Alicia .
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Alicia Sacramone - Women's Gymnastics
» Hot Toys '89 Joker

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: