A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Jake Eagan

Go down 
AuthorMessage
Jake
Level 1
Jake

Posts : 4
Join date : 2010-06-27

PostSubject: Jake Eagan    Sun Jun 27, 2010 11:33 pm

Sommige dingen van de lijst zijn nog niet af, dus let niet op de korte stukjes. Die maak ik straks af, als ik mijn PTA gemaakt heb.

De basis informatie
Volledige naam: Jake Eagan. De naam Jake betekend ook wel "Overwinnende God". Eagan betekend "Levende Ziel".
Roepnaam/bijnaam: Meestal word hij gewoon Jake genoemd.
Leeftijd: 20
Verjaardag: 23 december.
Geslacht: Nog mannelijker dan mannelijk.
Geloof: Het enige waar Jake in geloofd is zijn eigen kracht.
Tradities: Sadistisch lachen als hij iemand ziet lijden kan je wel een traditie van hem noemen...

Het innerlijk
Karakter: Jake is iemand die veel meisjes omschrijven als "het foute type". Zijn basis innerlijke kenmerken zijn charmant, gevaarlijk en vooral slecht. Het is een achterbakse gast, waar niet mee te sollen valt. Doe je iets dat hem niet goed zint, trekt hij zijn zwaard en in diezelfde beweging, maakt hij net zo makkelijk een einde en je leven.
Jake is iemand die graag de touwtjes in handen heeft. En als er iets niet gebeurd zoals hij dat wil, word hij woest en gaat hij helemaal door het lint. Als hij iets voor ogen heeft, moet en zal dat gebeuren ook, maakt niet uit wat de gevolgen ervan zullen zijn. Hetzelfde geldt voor wanneer hij iets wil hebben. Hij moet en zal alles krijgen wat hij wil, anders kunnen er nog wel eens nare gevolgen aan zitten. Want nogmaals, hij doet echt álles, om dat wat hij wil voor elkaar te krijgen. Als hij je iets opdraagt, kan je daarom ook maar beter luisteren naar hem, want hij kan op zulk soort moment echt gek zijn. Psychopathisch bijna.
Jake is een echte manipulator en misbruikt alles en iedereen om hem heen. Als hij je vrijwillig helpt, betekend dat meteen dat hij iets van je moet. Ziet hij niks in je, laat hij je gewoon stikken, zonder dat er enig schuldgevoel bij hem op borreld.
Relaties: Jake is niet zo van de relaties. Hij houd er van om wat met meisjes te spelen die er heilig in geloven dat hij ook van hen houd, door ze valse hoop te geven en ze dan te laten vallen als een baksteen, maar hij is niet echt van de echte relaties. Hij vind het vrouwelijk ras alleen maar goed voor bediening, agressie training en voor het bevredigende vermaak. Vrouwen zijn volgens hem op de wereld gezet om de man te dienen en niet om mee te vechten. Dat moeten ze over laten aan het mannelijke ras.
Als hij een keer serieus aan een relatie begint, moet het meisje waar hij op valt geen standaard figuur zijn. Hoe interessanter ze is, hoe langer ze zal kunnen blijven ronddwalen in zijn wereldje. Zo doen de onvoorspelbare types het altijd goed bij hem. Maar de voorspelbare huppeltjes, of de geile sletjes zijn voor hem al snel vergeten en verleden tijd.
Bijzonderheden aan karakter: Jake is op een overdreven manier enorm sadistisch. Als iemand het woordje "au" laat vallen, barst hij bijna al in lachen uit. Tijdens het vechten heeft hij ook altijd standaard een vieze grijns op zijn gezicht. En zodra hij zijn tegenstander raakt en pijn bezorgd, barst hij in lachen uit en vecht hij op die manier verder. Maar als hij bloed ziet, word hij agressiever, omdat hij dan meer en meer wil zien. Noem het maar en obsessie.
Talenten: Jake is een echte zwaardmeester in hart en nieren. Vroeger al klein kind wist hij de bewegingen al na te doen van een getrainde volwassene. Een geboren talent, met een grote toekomst zeide de meeste mensen altijd als hij zijn kunsten liet zien.
Ook is Jake beslist niet dom en weet hij goed hoe hij de meeste situaties het beste kan aanpakken. Daarbij heeft hij ook een groot talent voor liegen, waardoor men nooit weet of hij een grap maakt, of het nou meent.
Zwakheden: Jake heeft echt een talent om slecht te zijn in creatieve dingen. Tekenen, schilderen, al dat gedoe zijn de dingen die Jake voor geen meter kan. Hij kan nauwelijks een fatsoenlijk huisje tekenen. Een boom lukt nog net aan, maar veel verder zal het niet gaan. Dan lijken het meer op een paar losse strepen en krabbels dan op figuren.
Zwakke plekken: Het rechter sleutelbeen is voor Jake een zeer gevoelig punt. Op een wonderlijke manier heeft hij deze eens gebroken. Het is genezen, maar de pijn is nog niet helemaal weggetrokken. Als hij er een harde mep op krijgt, voelt hij weer diezelfde pijn als die keer dat het gebroken werd. Eveneens is dat het geval met enkele van zijn ribben.
Zodra je iets van Jake afneemt, iets dat van hem is, of het nou een kostbaar voorwerp is, of een persoon waar hij voor heeft moeten vechten, slaat hij helemaal door. Hij gaat helemaal door het lint, word hij roekeloos en slaat hij als een idioot in het rond, om alles dat in zijn weg staat te kunnen raken en te vernielen.
Ook kan Jake er niet tegen als hij gekleineerd word. Hij is heel vaak gekleineerd door zijn vader, wat nogal wat littekens heeft nagelaten in zijn ziel.
Sterke punten:Jake is iemand die je niet snel op de kast kan jagen. Hij is in de meeste gevallen erg zeker van zijn zaak en trekt zich meestal niet echt iets aan van de reacties van andere. Maar als hij mensen vervelend vind worden, dan zal hij wel ingrijpen.

Status: De meeste mensen zien Jake als een ziek, gestoord monster, zonder gevoelens of inlevingsvermogen. Mensen die hem kennen, blijven het liefst zo ver mogelijk bij hem uit de buurt, omdat hij nogal onvoorspelbaar uit de hoek kan komen. De ene dag is hij nog je vriend, de andere dag hakt hij je kop eraf.

Passies: Jake zoekt in zijn vrije tijd graag het gevaar op. Want dan heeft hij een goed excuus om dingen kapot te maken en te vermoorden. Dat is de enige manier om zijn bloeddorst en agressie te kunnen stillen.
Afkeer/Haat: Jake heeft een hekel aan mensen die over alles lopen te klagen en te zeiken. Ook heeft hij een hekel aan "goedzakken", mensen die in alles iets goeds zien en ervan overtuigd zijn dat er iets bestaat als "vrede". Zulk soort mensen noemt hij dan ook "schijnheilen", omdat hij weet dat elk mens dat heus wel inziet.
Verslavingen/genotsmiddelen: Bloed is een verslaving voor Jake geworden. Dan niet om te drinken, maar meer op te zien en te laten vloeien.

afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Okasu, vlak bij het bos, waar de school van zijn vader stond. Momenteel verblijft hij in Yuka natuurlijk.
Familie: Jake HAD een vader en HAD een moeder. Zijn moeder is overleden na zijn geboorte, omdat ze een keizersnee moest ondergaan. De operatie verliep niet helemaal smetteloos, wat haar uiteindelijk het leven gekost heeft.
Zijn vader is overleden aan een aantal steekwonden, veroorzaakt door Jake zelf.

Het uiterlijk
Lengte: Jake is 1.91 meter lang en groeit waarschijnlijk nog 3 tot 5 centimeter. Erg ongebruikelijk voor zijn leeftijd natuurlijk, maar dit komt voornamelijk omdat hij zijn groeispurt nogal laat had.
Omschrijving haar: Het haar van Jake is in de herfst en winter donkerblond van nature. In de lente en zomer, als de zon wat meer gaat schijnen, kleurt het wat lichter, tot blond. De lengte is ongeveer net boven de schouders en meestal springen er een aantal plukken ongetemd in het rond, waar hij nooit echt veel aan doet. Meestal houd hij het de hele dag ongekamd, omdat hij het geduld er niet voor heeft om alles netjes op een plek te krijgen.
Omschrijving ogen: Jake heeft vrij aparte ogen, iets dat je niet vaak tegenkomt. Meestal zijn zijn ogen katachtig groen, inclusief de smalle pupil. Maar in gevechten, zodra hij de aura's van mensen gaat bestuderen en onderzoeken, kleuren zijn ogen rood en ziet hij elk levend wezen om hem heen. Zo herkend hij meestal ook zijn tegenstanders, omdat elk persoon een andere kleur heeft.
Bouw van het lichaam: Erg lenig is Jake niet. Verwacht niet van hem dat hij zonder enige moeite of pijn zijn benen in zijn nek kan leggen. Wel is hij enorm gespierd door de trainingen die hij zijn hele leven heeft ondergaan. Zijn armen zijn dus aardig opgepompt en dan word zijn gespierde lichaam ook nog eens compleet met sixpack.
Kledingstijl: Meestal loopt Jake rond in een tuniek dat speciaal voor hem gemaakt is. De goede maat, beschermend tegen hitten, omdat de stof ademend is en beschermd tegen kou, omdat het de meeste plekken van zijn lichaam bedekt.
Uiterlijke kenmerken: Jake is niet bepaald een ijdel persoon. Er gaan soms zelfs dagen voorbij dat hij helemaal niet in de spiegel kijkt. Of hij vergeet het, of komt er niet aan toe.
Kenmerkend aan zijn uiterlijk is zijn gespierde lichaam, dat meer spieren bevat dan de gemiddelde man en het litteken, aan de linkerkant, onderaan bij de ribbenkast.

Kracht
Elementaire Kracht: Vuur
Bijkracht: Aura
Wapens: Jake gebruikt in de gevechten meestal zijn trouwe katana. Voor de zekerheid draagt hij ook een ninja-to bij zich, die hij gebruikt in massagevechten, wanneer het echt nodig is. En voor mensen die niet weten wat een ninja-to is, een kleinere versie van een katana.
Vechtsport: (Beoefend jouw personage een vechtsport? Zoja, welke en hoe lang doet die er al aan, en zit deze sport in de familie?) Iai-Do. Een vechtsport waarbij je de katana gebruikt. Bij deze sport word het zwaard met vloeiende en geleidelijke bewegingen gebruikt, zodat je tijdens het gevecht geen openingen in je verdediging creëert . Het talent van Jake voor Iai-do, komt mede doordat zijn vader hier les in gaf.
Vechtstijl: Jake heeft niet echt een te beschrijven vechtstijl. Hij schakelt het liefst zijn tegenstanders zo snel mogelijk uit, door naar openingen in de verdediging te zoeken.

Draak
Naam van je draak: Akumi. Akumi betekend "Bloed", iets waar Jake op een ziekelijke manier nogal gek op is...
Geslacht van je draak: Vrouwelijk
Soort: Een Silver Rock. Een drakensoort met een prachtige zilveren huid. Zilveren schubben die glimmen en glinsteren als zilverlingen en sterren, maar ook gevaarlijk zijn en je huid open zullen snijden als je haar aanraakt.
Uiterlijk van je draak: Akumi is zilver gekleurd, net als een opgepoetst zwaard. Als de zon op een goede manier schijnt, kan ze je verblinden met haar glanzende schubben en je flinke hoofdpijn bezorgen. Ze is niet erg groot, maar dat maakt haar zeker niet minder gevaarlijk. De gene die ze vertrouwd hoeven haar niet te vrezen, maar de wezens waar ze tegen moet vechten, kunnen maar beter bij haar uit de buurt blijven. Een aanraking van haar huid en hij word alsof het boter is open gesneden.
Akumi heeft een grote, lange staart, dat ongeveer 3 kwart van haar eigen lengte is. Met haar staart kan ze de krachtigste stoten uitdelen en haar tegenstanders verpulveren alsof het mieren zijn.

Extra
Verleden: Het verleden van Jake is iets dat hij alleen weet en dat wil hij maar wat graag zo houden.
Jake heeft zijn leven door moeten brengen met enkel en alleen zijn vader, omdat zijn moeder na zijn geboorte is overleden. De eerste paar jaren viel dit nog wel mee, maar naar mate Jake ouder werd, werd zijn vader strenger en deed Jake volgens hem steeds meer dingen fout. Jake zijn vader was nogal fantatiek als leerkracht in de kunst van het zwaardvechten en Jake moest en zou één van de beste leerlingen zijn. Maar zelfs goed was niet goed genoeg en het beste was het beste niet. Zo werd hij elke dag gekleineerd en werd hem wijsgemaakt dat hij niks kon. Dat hij nooit wat zou bereiken in zijn leven en in de goot zou belanden, bij al die andere nietsnutten. Naar mate de tijd verstreek, wilde Jake steeds liever en liever het tegendeel bewijzen, maar wat hij ook deed, niks leek zijn vader echt te kunnen verrassen. Zo was het gevoel van macht dat Jake wilde geboren. Hij wilde macht, om te laten zien dat hij wel iets kon. Om te laten zien dat hij iets zou bereiken in het leven. Hij wilde laten zien wat hij kon. Maar daar gaf zijn vader hem de kans niet voor. Hij sloot hem als het ware op. Hij mocht niet van huis, omdat hij moest trainen. Trainen trainen en nog eens trainen, om de perfecte strijder te kunnen worden. Zelfs als hij er helemaal kapot aan ging, mocht hij niet stoppen. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat moest hij trainen. Hoewel hij er niet minder van werd, maakte het Jake niet beter. Hij moest meer leren dan enkel dit. Hij wilde vrijheid. Hij wilde macht... En omdat zijn vader hem niet zou laten gaan, zag hij maar één oplossing, de dood van zijn vader. Daarmee zouden zoveel problemen opgelost worden. Als zijn vader eenmaal weg was, zouden Jake zijn onzichtbare ketens ook verdwijnen. En zo, op een avond, nadat hij de hele dag weer helemaal afgezeken was, had Jake besloten er een einde aan te maken. Terwijl zijn vader op de bank lag te slapen, greep hij zijn kans en stak hij hem dood. De eerste persoon die hij vermoord had... het voelde vreselijk. De eerste messensteek die hij door zijn vader zijn lichaam liet boren lieten hem bijna overgeven. Maar toch, had het ergens ook zo goed gevold... Daarom probeerde hij het nog een keer en nog een keer en nog een keer, tot er helemaal niks meer van zijn vader over bleef. Het had zo goed gevold... voor het eerst wist hij wat echte macht was. De macht smaakte zoet, het smaakte geweldig, het smaakte... naar meer...
Zo is Jake de psychopaat van nu geworden. Hij verkoos het gevoel van macht boven zijn schuldgevoel, die hij zo langzaam wist weg te werken. Nu, kent hij dat gevoel niet eens meer. Het is een onbekende emotie geworden, die hij met een soort van knop heeft weten uit te schakelen.
Overig: Stiekem vind iedereen hem über geil...

Plaatje:Back to top Go down
View user profile
Rose
Level 2
Rose

Posts : 614
Join date : 2010-05-13
Age : 23
Location : Ehh op een stoel

PostSubject: Re: Jake Eagan    Mon Jun 28, 2010 7:52 am

Tot nu toe is ie al goedgekeurd
Back to top Go down
View user profile
 
Jake Eagan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: