A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Fabonacci Royale

Go down 
AuthorMessage
Fabonacci Royale
Level 1
Fabonacci Royale

Posts : 3
Join date : 2010-06-26

PostSubject: Fabonacci Royale   Sat Jun 26, 2010 3:46 pm

De basis informatie
Volledige naam: Fabonacci George Novel Royale, het zijn jongensnamen omdat Fabonacci's beide ouders blind waren en dachten dat ze een jongen was.
Roepnaam/bijnaam: Ci, omdat Fabonacci zelf haar naam te lang vindt en van iedereen eist dat ze haar Ci noemen.
Leeftijd: 15
Verjaardag: 1 januari
Geslacht: V
Geloof: Fabonacci gelooft maar in één godin: Aphrodite. In de andere Griekse goden gelooft ze niet, en haar ouders geloofden ook niet in goden. Aphrodite is de Griekse godin van de liefde en schoonheid.
Tradities: Fabonacci heeft altijd een spiegeltje bij zich, en kijkt naar een klein litteken naast haar oog als ze in gevaar is. Dat doet ze als eerbetoon aan Aphrodite, om te laten zien dat ze zelfs in de gevaarlijkste situaties nog aan de schoonheid denkt.

Het innerlijk
Karakter: Fabonacci is altijd blij. Natuurlijk is ze wel eens boos of verdrietig, maar haar glimlach krijg je nooit van haar gezicht. Ze is goed in samenwerken, omdat ze goed kan inschatten of iemand ergens goed in is. Ze neemt zelf alleen als het echt nodig is de leiding, want ze is erg chaotisch en niet geconcentreerd. Langer dan een halfuur kan Fabonacci haar aandacht niet bij één onderwerp houden. Ze maakt snel vrienden omdat ze gewoon altijd aardig doet voor andere mensen. Maar daardoor is ze sneller geïrriteerd van goede vrienden, omdat ze weet dat die wat meer van haar kunnen hebben, en heeft ze daar dus niet zo veel van. Fabonacci weet wat ze wil en wat ze doet. Ze werkt hard om haar dromen werkelijkheid te laten worden. Ze probeert veel nieuwe dingen uit en is erg nieuwsgierig, maar krijgt daardoor wel vaak problemen.
Relaties: Fabonacci wordt bijna nooit verliefd. Ze wil een perfecte jongen, de ware, en gelooft heilig dat Aphrodite hem voor haar uitzoekt en dat ze meteen weet als hij het is.
Ze is geduldig met liefde en wacht dus altijd op de ware.
Bijzonderheden aan karakter: -Staat eigenlijk al in Karakter en Zwakke plekken.-
Talenten: Fabonacci kan geweldig dingen uitbeelden en toneelspelen. Ze is ook goed in verhalen vertellen of beschrijvingen geven, want door haar toon en gebaren begrijp je precies waar ze het over heeft.
Zwakheden: Fabonacci is niet goed in sporten en andere dingen waar je lang mee bezig bent. Ze raakt snel haar aandacht kwijt, en presteert daarom alleen de eerste 20 minuten goed.
Zwakke plekken: Als Fabonacci niet beweegt, wordt ze helemaal gek. Ze kan zich niet goed verstoppen, of dingen ontwijken als je stil moet staan. Ze is ook heel bang voor maskers, en nieuwsgierig wat er achter zit, dus als iemand een masker heeft is Fabonacci niet goed in een gevecht.
Sterke punten: Fabonacci is snel. Ze kan snel rennen en haar reflexen zijn ook snel. Ze kan haar tegenstander in de war brengen door rondjes om hem heen te rennen of steeds ergens anders te verschijnen. Als ze geen wapens meer heeft, of als haar tegenstander veel sterker is kan ze nog vluchten. (Ze kan het alleen niet lang volhouden.)
Status: Mensen vinden Fabonacci aardig en behulpzaam, maar als ze haar goed kennen vinden ze haar steeds minder aardig. Ze neemt niet graag de leiding. (Staat al bij Karakter.)
Passies: Fabonacci is erg geïnteresseerd in water, omdat de golven steeds anders zijn en ze er lang naar kan kijken. Ze praat erg graag met nieuwe personen, en vindt het heerlijk om achter het karakter van mensen te komen.
Afkeer/Haat: Fabonacci haat mensen die niet willen werken om hun doel te bereiken, of mensen die iets niet doen omdat het gevaarlijk kan zijn.
Verslavingen/genotsmiddelen: --

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Fabonacci is geboren in Hesta. Haar ouders vonden Darken Rahl geweldig, maar zij vond hem verschrikkelijk. Zodra haar ouders gestorven waren ging Fabonacci in Ashtar wonen, in een klein plaatsje dat haast niemand kent.
Familie: Toen Fabonacci geboren werd, waren haar ouders de enige familie die ze had. Zij stierven toen ze 12 jaar was. Fabonacci kon nooit zo goed met ze opschieten en had over alles een andere mening dan zij, dus heel verdrietig was ze niet.

Het uiterlijk
Lengte: Fabonacci is 1.55 en ze groeit haast niet meer. Ze vind het zelf niet heel erg, en ze doet er ook niets aan.
Omschrijving haar: Blond, lang haar. Het is steil, en ze heeft er vaak een strik in om het omhoog te houden.
Omschrijving ogen: Grote blauwe heldere ogen waarin je precies kan zien hoe Fabonacci zich voelt. Ze heeft er dichte zwarte wimpers omheen, ook al heeft ze blond haar.
Bouw van het lichaam: Fabonacci is klein en dun. Ze ziet er heel jong en breekbaar uit. Ze is heel lenig.
Kledingstijl: Veel witte, zwarte of blauwe kleding. Meestal jurkjes, maar wel met een wijde onderkant.
Uiterlijke kenmerken: Fabonacci denkt aan haar uiterlijk, maar ze is niet ijdel. Ze heeft een klein litteken naast haar oog.

Kracht
Elementaire kracht: Water
Bijkracht: Glas
Wapens: Een glasscherf en een kleine dolk zijn de enige wapens die Fabonacci heeft.
Vechtsport: --
Vechtstijl: Fabonacci verdedigt beter dan dat ze aanvalt, en doet geen riskante aanvallen.

Draak
Naam van je draak: X, omdat Fabonacci dat een mooie, neutrale naam vond.
Geslacht van je draak: M
Soort: Blauwe Spiegeldraak
Karakterschets: X is niet opstandig, maar erg meegaand. Hij luistert alleen naar Fabonacci. Meestal zit X gewoon doodstil in een hoekje.
Uiterlijk van je draak: Blauwe, glanzende weerkaatsende schubben en hele grote spiegelogen. Niet al te groot.

Extra
Verleden: Fabonacci heeft bijna al haar tijd in Hesta doorgebracht met water, en weet er dus veel over. Pas toen ze in Ashtar was ontmoette ze nieuwe mensen en dieren.
Overig: --
Plaatje: Link: http://s.bebo.com/app-image/6327718452/6327443187/PROFILE/i.idlestudios.com/img/q/u/08/03/30/SoakedBlonde.jpg

Back to top Go down
View user profile
Rose
Level 2
Rose

Posts : 614
Join date : 2010-05-13
Age : 23
Location : Ehh op een stoel

PostSubject: Re: Fabonacci Royale   Sat Jun 26, 2010 4:20 pm

goedgekeurd
Back to top Go down
View user profile
 
Fabonacci Royale
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: