A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Waar speelt dit rpg zich af?

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Waar speelt dit rpg zich af?   Mon May 10, 2010 2:58 pm

Dit rpg speelt zich af in het fictieve land Azulea. Dit land heeft vele afwisselende landschapen. Zo heeft het bergen zo hoog dat ze boven de wolken uitsteken, maar ook meren die misschien wel honderden meters onder de zeespiegel liggen Dit land is in drieën gesplitst door magische grenzen die nu op instorten staan. Maar deze grenzen verdelen Azulea dus eigenlijk in 3 landen. Deze landen zijn Ashtar, Hesta en Mitda. En zo bestaan Hesta en Mitda weer uit verschillende koningkrijkjes. Ashtar heeft maar 1 bestuurvorm. Dit kun je weer lezen bij Ashtar.
In Azulea leven verschillende wezens die op mensen lijken, maar voor je wezens gaat bedenken, in dit rpg ben je een doodnormaal mens Wink.

Het RPG speelt zich in een tijd af waar geen technologie is. Het speelt zich in de tijd van het vervoer ter paard, de tijd waarin oorlogen nog met zwaarden werden uitgevochten, de tijd van magie. De tijd waarin misschien wel de toekomst van dit land in jouw handen ligt.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Waar speelt dit rpg zich af?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: Azulea-
Jump to: