A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Aisha's hut .

Go down 
AuthorMessage
Aisha .
Level 2
Aisha .

Posts : 618
Join date : 2010-05-17

Aisha's hut . Empty
PostSubject: Aisha's hut .   Aisha's hut . I_icon_minitimeFri Jun 25, 2010 6:56 pm

Diep in het bos , waar de bomen zó dicht bij elkaar staan dat de zon er alleen in kleine stukjes doorschijnt staat het hutje van Aisha . Het is een klein ding met maar een kamertje die het merendeel in beslag wordt genomen door meubelen ; een kast , een tafel , een gasstel en een bak die de wasteil moet voorstellen . In de hut ruikt het naar wierrook want Aisha is hier namelijk gekomen om te rusten dus mediteert ze ook . Door de rook zie je haar niet en alleen als ze een vuur aanmaakt zie je haar gezichtsuitdrukking . Maar dat maakt niet uit , niemand komt toch in dit gedeelte van het bos , ze vinden het namelijk te griezelig .


personen ; 2 met Aisha erbij , het is een klein hutje.
regels ; Er zijn geen regels , je moet gewoon doen wat Aisha zegt .
rang ; level 2 .
Back to top Go down
View user profile
Aisha .
Level 2
Aisha .

Posts : 618
Join date : 2010-05-17

Aisha's hut . Empty
PostSubject: Re: Aisha's hut .   Aisha's hut . I_icon_minitimeFri Jun 25, 2010 7:00 pm

Diep geconcentreerd keek Aisha naar de vuurstenen die ze in haar handen had. Na ze een paar keer over elkaar heen te schaven kwam er een klein rookwolke . Zachtjes blaasde ze waardoor er een gloed vandaan kwam en het steeds groter werd. Na een paar minuutjes was hij groot genoeg om hem met rust te laten en stond ze op . Op zoek naar een pan . Het was niet zo moeilijk om hem te vinden , het was toch een kleine ruimte. Een klein pannetje bruin van de roest hing ze boven het vuur en het water wat ze net uit het meertje dicht bij haar had gehaald liet ze in de pan stromen .
Back to top Go down
View user profile
 
Aisha's hut .
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Het rpg :: De rest van Ashtar-
Jump to: