A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 De bijkracht: Metaal

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: De bijkracht: Metaal   Sun May 09, 2010 8:04 pm

Metaal, je kent het wel die prachtige stof die haast onbreekbaar lijkt.

level 0:
Je vond dat metaal waar ze wapens van maakte of gewoon een lepel altijd al bijzonder

Level 1:
Gefeliciteerd, je hebt de beginsellen van metaal gekregen. Je kunt van de metalen: koper, ijzer en nikkel en andere standaard metalen ballen en andere vormpjes maken. Dit kun je ongeveer 10 meter met de snelheid van een goed getrapte voetbal verplaatsen. Ook kun je brokken metaal uit de aarde trekken zodat je het altijd bij de hand hebt. Je kracht is nog niet sterk genoeg om iemands zwaard of ander wapen af te pakken of vormen, maar wat niet is kan nog komen toch.
Let op je kracht is nog nieuw dus het doet nog niet altijd wat je wilt.


Level 2:
Je hebt eindelijk de krachten van level 1 helemaal in orde. Je bent sterker geworden zonder dat je er extra's voor hebt gekregen.

Level 3:
Eindelijk krijg je er nieuwe krachten bij. Dat is ook wel nodig omdat je de grens nu over kan steken.
Je kunt nu metalen brokken en voowerpen van max 30 kilo verplaatsen. Ook kun je iemands zwaard dolk of iets anders krom vormen. Je kunt nu ook metalen ballen/pegels of whatever sturen in een straal van 50 meter.
Ook kun je het begin van het sturen van edele metalen zoals zilver en goud. Zo kun je bijvoorbeeld iemands zilveren kettinkje om iemands nek verkleinen en de eigenaar laten stikken. Maar let wel op, je hebt nu weer nieuwe krachten en je moet ze weer leren gebruiken.

Level 4:
Je hebt je krachten van level 3 nu ook helemaal onder controle. Je bent weer een stukje sterker geworden.

Level 5:

Weer krijg je er nieuwe krachten bij. Je metalen kun je in de moeilijkste vormen vervormen. Ook kun je brokken soms wel honderden meters verplaatsen. Je kan nu omgaan met het sturen van edele metalen als goud en zilver en het sterktste en haast onbestuurbare metaal Tryonx (bestaat niet echt dus zoek niet op) dit metaal is haast onbreekbaar en loodzwaar. Een splinter van dit metaal kan zonder enkel probleem ingeademt worden door je tegenstander, niet veel later zal het sterven door dat het zijn of haar longen heeft vernietigd door een bepaalde stof dat het afscheid. Dit metaal is ook perfect om een wapen mee te vervormen omdat het gewoon onbreekbaar is. Ook kun je eindelijk je krachten doorgeven aan de mensen die je bij je aansluiten. Natuurlijk kan je het alleen bij de mensen die het in hun hart hebben om deze magie te gebruiken en dat zullen er niet meer dan 4 of 5 zijn.
Let op, dit zijn weer nieuwe krachten en je zult ze weer moeten leren gebruiken.

Level 6:

Je hebt de krachten van level 5 helemaal onder controle en je bent niet meer tegen te houden. Je 'leerlingen' doen het erg goed en je weet dat het einde van de oorlog in zicht is.

Level 7:
Je bent een legende, mensen hebben ontzag voor je en zullen je overal eren. Je word wel de gouden meester(es) genoemd. Je overige krachten zijn perfect en nog een stuk sterker worden, maar waarom zou je die nog gebruiken als je met een handomdraai het leven van je tegenstander ontnemen door alleen maar zijn hart te metaliseren?

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
De bijkracht: Metaal
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: De krachten :: De bijkrachten-
Jump to: