A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Prinéa

Go down 
AuthorMessage
Maiko
Level 1
Maiko

Posts : 30
Join date : 2010-06-21
Age : 23
Location : Verblijft momenteel in de herberg

PostSubject: Prinéa   Thu Jun 24, 2010 9:44 am

Prinéa is een klein onbekend dorpje hoog in het Noorden en bevind zich tussen de bergen. er is uitzicht op akkers, woud en besneeuwde bergen. - Prinéa staat gekent als het dorp met de Langste winters en kortste zomers: dus wanneer in Yuka de eerste bloemen groeien is het hier nog hartje winter en in augustus begint het al weer te sneeuwen. Er is geen toerimse dus restaurants of kraampjes zijn hier niet te vinden. Alles in het dorp is gericht op zelfvoorziening. Er word zelden comunicatie gemaakt met de andere dorpen of steden. Er is maar 1 slager, bakker, een cafe en een kruidenier. Er is snachts geen straatverlichting dus als het bewolkt is kun je snachts niks zien. Zelfs je eigen hand niet. met andere woorden: zorg er voor dat je op tijd een kampvuur hebt gemaakt of een kaars bij de hand hebt.


personen: 1 à 2 mensen.
regels: enkel je krachten snachts beoefenen wanneer iedereen slaapt. Zolang het maar stil blijft. Je draak mag niet in het dorp zelf komen enkel in de bossen.
Back to top Go down
View user profile
 
Prinéa
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Het rpg :: De rest van Ashtar-
Jump to: