A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 De bijkracht: helen

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

De bijkracht: helen Empty
PostSubject: De bijkracht: helen   De bijkracht: helen I_icon_minitimeSun May 09, 2010 7:34 pm

Helen, het werk dat je een goed gevoel geeft

level 0:
Je kon misschien wel mensen en dieren genezen met aardse middelen maar dat was het dan.

Level 1:
Wauw, je hebt het begin van de kracht helen. Je kunt kleine ondiepe wonden helemaal genezen. Ook kun je van grote wonden de pijn verzachten, niet de hele wond genezen. Verder kun je de energie van andere afpakken, lang niet alles maar ongeveer een derde moet lukken. Omgekeerd kun jij ook een derde van je energie afstaan. Let op dat is erg gevaarlijk vooral aan iemand met de kracht Aura of Telekinese kunnen hier onbewust misbruik van maken en je hele energie voorraad meesleuren....
Let op deze kracht is nieuw en zal lang niet alles doen van wat jij wilt dat het doet


Level 2:
Je hebt eindelijk de krachten van level 1 helemaal onder controlle. Je bent sterker geworden zonder dat je er extra's voor hebt gekregen.

Level 3:
Eindelijk krijg je er nieuwe krachtdelen bij. Dat is ook wel nodig omdat je met level 3 de grens over kan steken.
Maar over je krachten: Je kunt nu kleine maar diepe snijwonden genezen, net als de wat grotere wonden. Helaas zijn de botbreuken nog te ingewikkeld voor je. Ook kun je pijnlijke herinneringen of de blauwe plekken van iemands ziel genezen. Verder kun je iets meer energie aftappen of weggeven, ongeveer 45 procent.

Level 4:
Je hebt je krachten van level 3 nu ook helemaal onder controle. Je bent weer een stukje sterker geworden.

Level 5:

Wohow, het is zover je kunt botbreken genezen. Ook kun je zelfs echte ziektes genezen. Geen ziektes zoals de pest en malaria. Deze zijn te ingewikkeld, maar wel ziektes als een griep of een hartaandoening kun je genezen. Verder kun je iets meer dan de helft van je energie weggeven of ongeveer 60% afpakken. Nu kun je ook eindelijk je krachten doorgeven aan de mensen die je bij je aansluiten. Natuurlijk kan je het alleen bij de mensen die het in hun hart hebben om deze magie te gebruiken en dat zullen er niet meer dan 4 of 5 zijn.
Let op, dit zijn weer nieuwe krachten en je zult ze weer moeten leren gebruiken.

Level 6:

Je hebt de krachten van level 5 helemaal onder controle en je bent niet meer tegen te houden. Je 'leerlingen' doen het erg goed en je weet dat het einde van de oorlog in zicht .
Als enige van alle krachten krijgt de heler bij level 6 er een kracht bij, deze kracht is het genezen van geesten ziektes.


Level 7:
Je bent een legende, mensen hebben ontzag voor je en zullen je overal eren. Je zal bekend staan als de vrouw of man met de witte handen. De handen die je genezen. Je hebt nu de kracht om de geest van iemand uit het lichaam weg te trekken naar de hemel waar het een goede gees zal worden. Een heerlijke dood voor je tegenstander toch? Je overige krachten zijn trouwens perfect en nog een stuk sterker worden, je kunt zelfs ziektes als de pest genezen, maar let wel op dat je geen fouten maakt door de verkeerde mensen te genezen....
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
De bijkracht: helen
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: De krachten :: De bijkrachten-
Jump to: