A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 De bijkracht: immuun voor magie

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

De bijkracht: immuun voor magie Empty
PostSubject: De bijkracht: immuun voor magie   De bijkracht: immuun voor magie I_icon_minitimeSun May 09, 2010 5:57 pm

Het immuum zijn voor magie, apart...

Bij deze kracht kun je geen elementaire kracht ontvangen
Let op, bij deze kracht ben je niet immuun voor de krachten van Darken Rahl. Nog een waarschuwing bij de ze kracht is, je zult ook niet op magische wijzen worden genezen door iemand met helen als gave.

level 0:
Je zou altijd al eens willen weten hoe het zou zijn als je tegen magie kon.

Level 1:
Op wonderbaarlijke wijzen voel je maar de helft van de pijn als een vuurbol of een ander soort kracht je raakt. Degene die in je gedachte willen dringen zien vaak maar weinig. Maar let op, als bijvoorbeeld een ijsbal voor jou in de grond slaat kun je wel geraakt worden door het rondvliegend gesteente dat die heeft laten opslaan. Let op, deze kracht beschermt je nog lang niet altijd kijk dus uit dat je niet door een magiegevecht gaat lopen en je dan niet geraakt word.


Level 2:
Je voelt nu altijd maar de helft van een magie aanval. Het bijzondere bij dit gedeelte van de kracht is dat je ook bij andere personen kan voelen of ze magie bezitten en op welk level ze zitten.

Level 3:
Eindelijk krijg je er nieuwe krachten bij. Dat is ook wel nodig omdat je de grens nu over kan steken.
Je bent nu voor 3 kwart beschermt tegen magie aanvallen. Ook kun je nu illusies doorzien. Dus als je Esmè in een andere gedaante tegenkomt zul je misschien haar echte uiterlijk zien en niet een speciaal aangenomen uiterlijk.
In gevechten kun je nu ook een deel van iemands kracht blokkeren. Je kunt zijn aanvallen af laten zwakken zodat de aanval ongeeer 10% van zijn kracht verliest. Al heeft het voor jou weinig zin omdat de kracht weinig tegen jou uit kan richten.
Let nog steeds op, soms komen aanvallen harder aan dan verwacht de kracht is nieuw.

Level 4:
Je hebt je krachten van level 3 nu ook helemaal onder controle. Je bent gewoon beschermt tegen 3 kwart magie aanval.

Level 5:

Zohé, Je bent nu in het geheel beschermd tegen de aanvallen van de bijkrachten. Tegen elementen aanvallen ben je nog steeds 3 kwart beschermd. Ook kun je de kracht doorgeven, natuurlijk kan je het alleen bij de mensen die het in hun hart hebben om deze magie te gebruiken en dat zullen er niet meer dan 4 of 5 zijn.
Let op, dit zijn weer nieuwe krachten en je zult ze weer moeten leren gebruiken.

Level 6:

Je bent nu geheel in het bezit van je level 5 dus 3 kwart elementen en helemaal beschermd tegen de bijkrachten. Je 'leerlingen' doen het erg goed en je weet dat het einde van de oorlog in zicht is.

Level 7:
Je bent een legende, mensen hebben ontzag voor je en zullen je overal eren. Je kan tegen alle magie soorten die je tegenkomt, op die van Rahl na. Je kan zelfs de magie van het leven van je tegenstander ontnemen. Grof gezegd betekent dit dat je hem met een handomdraai kan doden.
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
De bijkracht: immuun voor magie
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: De krachten :: De bijkrachten-
Jump to: