A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Maiko

Go down 
AuthorMessage
Maiko
Level 1
Maiko

Posts : 30
Join date : 2010-06-21
Age : 23
Location : Verblijft momenteel in de herberg

PostSubject: Maiko   Tue Jun 22, 2010 11:11 am

De basis informatie:
Volledige naam: Maiko (betekenis: Maanlicht) Een achternaam bezit ze niet en Maiko is de naam die ze het meest gebruikt.
Roepnaam/bijnaam: Heeft vele namen doordat ze vaak undercover moet of onherkenbaar moet zijn.
Leeftijd: 16
Verjaardag: 6 augustus
Geslacht: vrouwelijk
Geloof: Heeft geen geloof. Zij beschouwd geloof als een onzinnig iets waar zwakkelingen hun hoop aan geven.
Tradities: Nooit speit hebben van een gepleegde moord. Nooit gevoelens voor een ander tonen tenzij het haar toegestaan is.

Het innerlijk:
Karakter: Ze heeft geen karakter eigenschappen van haar eigen. Is dus met andere woorden emotieloos. Het enigste moment waarop ze emotie toont wanneer ze alleen is of soms vlak voor ze in slaapt valt dat ze zonder geluid begint te huilen. Zelf begrijpt ze niet waarom. Of een andere reden is omdat je op de één of andere manier bevriend met haar bent geraakt. Dan zou ze je dapper gaan beschermen ofzo :p
Relaties: Als haar de opdracht word gegeven om iemand te laten geloven dat zij hem graag ziet dan zal zij dit doen. Maakt niet uit van welk geslacht. Maar ze zal nooit iemand graag zien. De kans is zeer klein dat ze ooit verliefd word. Zelfs als die kans ooit uitkomt zal ze haar gevoelens nooit durven bloot te geven bang dat haar meester het zou ontdekken.
Bijzonderheden aan karakter: Een schuldgevoel is een volledig onbekent iets bij haar. Ze kan elk karakter na bootsen. Ze koesterd de gedachte dat haar meester haar nodig heeft. heeft een ketting met daaraan een zilveren kruisjen dat van haar moeder was geweest.
Talenten: acteren/liegen, leert zéér gemakkelijk aan waardoor ze veel dingen rap kan. (bv. van muziek instrumenten bespelen tot wiskundige oefeningen oplossen of een moeilijke vechttechniek)
Zwakheden: Het begrijpen van gevoelens en wat goed en kwaad is.
Zwakke plekken:
Lichaamelijk: Heeft een zwak hart. Als ze schrikt (wat zelden gebeurd) voelt ze pijnsteken in haar hart. Haar rechterscheenbeen. Heeft die al meerdere malen gebroken en krijgt daar gemakkelijk blauwe plekken.
Geestelijk: Als je ontdekt dat ze af en toe huilt en ook begrijpt waarom. = komt ze dit ook te weten stord ze emotioneel in mekaar. Als je iets over haar meester verteld wat hij over haar denkt. (bv. dat hij haar alleen maar ziet als een misbruikbaar wezen)
Sterke punten: Er is nog nooit iemand geweest die haar leugens heeft kunnen doorzien behalve haar moeder.

Status:
Hangt er vanaf welke opdracht ze heeft gekregen. Als ze zoals gewoonlijk iemand moet gaan vermoorden ziet die persoon haar als zijn/haar moordenaar. Als ze de opdracht krijgt om informatie te behalen door in een school undercover te gaan zullen de meeste haar wel als een sociaal iemand beschouwen.

Passies:
Hobby's: Ze heeft geen vrije tijd. Alles wat ze doet zelfs dat wat op een hobby lijkt zijn leugens. En als ze niet liegt moet ze iemand gaan vermoorden of één of ander klusje gaan opknappen.
Afkeer/Haat: Mensen die meer weten over haar verleden (buiten haar meester) zeker als ze die tegen haar gebruiken. De kans is groot dat die persoon geen uur langer leeft.
Verslavingen/genotsmiddelen: Heeft nooit moeten bloot staan aan de verleidingen die de wereld schenkt dus heeft geen verslavingen of genotsmiddelen.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Is geboren in Hesta, vluchte op haar 3 jaar jaar samen met haar moeder naar Mitda wat was mislukt. Een paar maanden later probeerden ze dit opnieuw wat toen wel lukte. Vanuit Mitda zijn ze gevlucht naar Asthar. Maiko had toen de leeftijd van 4 jaar berijkt. Groeide dus vanaf haar 4 jaar verder op in een klein onbekend dorpje dat gelegen was tussen de bergen samen met haar meester.
Familie: Ze had een vader maar die stierf toen Maiko 2 jaar was. Haar moeder stierf 2 jaar later. vanaf toen is ze opgevoed door haar meester genaamd Lucius die een trouwe volgeling is van Darken Harl.

Het uiterlijk:
Lengte: 1.66. Groeit nog een paar cm of heeft haar lengte al berijkt.
Omschrijving haar: Momenteel is het in blauw. Maar als ze informatie moet gaan opzoeken zal ze die nooit in het zelfde kleur laten. Van natuure is het stijl maar af en toe laat ze het krullen of maakt ze er golfjes in. Ze steekt haar haar ook het liefst in 2 staartjes.
Omschrijving ogen: Heeft helder blauwe ogen maar als ze moord stralen ze een een doffe glans uit en geven ze je een kil gevoel.
Bouw van het lichaam: Is enorm lenig wat haar goed uitkomt. Is redelijk klein wat haar soms kan tegen werken. (hoopt dat ze minstens een 1.70 word)
Kledingstijl: Draagt meestal een korte rokjes of korte broekjes en een simpel schirt daarboven op.
Uiterlijke kenmerken: Onbewust is ze een beetje ijdel maar apsoluut niet veel.

Kracht:
Elementaire kracht: -
Bijkracht: immuum voor magie.
Wapens: Heeft leren omgaan met zwaard, pijl en boog, werpsterren, kunai's, dolken; dubbelzwaarden, etc.. Als ze er geen bij zich draagt gebruikt ze wat ze in haar omgeving kan vinden of grijpt dat van haar tegenstander vor hij de kans heeft om te reageren.
Vechtsport: Beoefend elke Oosterse vechtsport. Heeft dus een zéér zwaarre training.
Vechtstijl: Hoeft niet vaak te vechten aangezien ze haar slachtoffers onverwacht vermoord. Ze valt te vergelijken met een ninja.

[b]Draak

Naam van je draak: Bo. (Maiko vind het gewoon een mooie naam)
Geslacht van je draak: V
Soort: De zelfde soort draak als die van Jack.
Karakterschets: Gehoorzaam zodra het zijn meesteres kende.
Uiterlijk van je draak: Het zelfde als die van Jack alleen ietsje kleiner en slangachtiger. Bo is meestal zwart.

Extra:
Verleden: 2jarige leeftijd: Haar vader werd vermoord voor haar ogen door een hongerige weerwolf die in zijn eerste volle maan meemaakte. Ze herinnerde zich hoe hij haar vader in stukken scheurden en hoe de geur van bloed zich de kamer vulde.
3jarige leeftijd: Ze vluchte samen met haar moeder naar de grenzen van Hesta in poging om eroverheen te geraken wat mislukte. Een aantal maanden later lukte dit wel.
4jarige leeftijd: Maiko en haar moeder moesten nu ook vluchten uit Mitda aangezien volgelingen van Darken Rahl hun schuilplaats hadden gevonden. Vlak voor ze de hoofdstad van Asthar berijkten werd haar moeder ook vermoord. De gene die dat had gedaan nam Maiko onder zijn hoede en gaf haar een strenge opvoeding in een klein onbekend dorpje tussen de bergen in het hooge noorden. (Maiko weet nog steeds niet dat hij haar moeder heeft vermoord)
5jarige leeftijd: haar meester maakte haar duidelijk dat hij alleen de gene was aan wie ze moest gehoorzamen en dat zij geen eigen mening mocht hebben. Ze moest zich volledig onderwerpen aan zijn behoeften en werd mishandelt en misbruikt tot wanneer ze haar gevoelens af sloot van alles en iedereen.

6jarige leeftijd: Maiko haar haren werden afgeknipt tot 4 cm en ze moest jongens kleren dragen voor een aantal maanden. Ze werd aangeleert hoe ze moest koken en een huis moest onderhouden. De trainingen voor haar conditie waren begonnen en die konden soms een week lang 23 op 24 uur duren.
7jarige leeftijd: mocht weer meisjes kleren dragen en haar haar laten groeien. heeft haar toen een aantal jaren in tijd vast gezet en zodra ze weer ontwaakte leerde hij haar de basis technieken van Jiu-Jistu, Judo, boksen, etc.. werden haar aangeleert.
8jarige leeftijd: ze leerde beter vechten en kreeg haar krachten maar vertelde dit niet aan haar meester.
9jarige leeftijd: ze beheerste bijna alle vechtsporten.
10jarige leeftijd: beheerste ze alle vechtsporten perfeckt en begon ze te leren vechten met wapens
11jarige leeftijd: leert hoe ze moet liegen en hoe ze zich moet gedragen als iemand anders. Het vechten met wapens is aangeleert
12jarige leeftijd: Maiko reist samen met haar meester naar verschillende dorpen en steden om de verschillende culturen en gewoontes aan te leren

13jarige leeftijd: nog steeds het zelfde maar ze loopt weg als ze de opdracht krijgt om iemand te vermoorden. Een paar dagen later vond hij haar terug en heeft hij haar weer misbruikt zoals hij had gedaan toen ze 5 jaar was. Het enigste wat was verandert was dat hij haar nu ook verkrachte. heeft haar toen een aantal jaar vast gezet in tijd en haar haren weer afgeknipt.
14jarige leeftijd: ze kreeg vele opdrachten en voerde die uit zoals gevraagd.
15jarige leeftijd: kreeg opdrachten en voerde haar gegeven opdrachten uit. werd naar weeshuis gestuurd voor eerste under-cover opdracht. Was verplicht om informatie door te geven over Jack Durberville. Werd in het weeshuis verkracht door een leraar daar aanwezig.
16jarige leeftijd: Werd zwanger van die leerkracht en heeft het kind laten weg halen. Haar haren heeft hij weer laten kort knippen om haar daarna dan weer enkele jaren in tijd vast gezeten door haar meester Lucius. Kreeg een nieuwe opdracht na haar ontwaking: het verzamelen van persoonlijke en algemeene informatie van de strijders.

Overig: De enigste reden die haar reden geven om door te blijven gaan in het leven is het zien van een gelukkig kind. Ze doet haar werk om hun te beschermen ookal heeft het haar werkelijke emoties door de jaren heen weg gevaagd... de meeste toch...

Plaatje:

Maiko 2j:

Maiko 4j:

Maiko 13j:

Maiko 14j:met kort geknipt haar en lang:

Maiko 16j:
Back to top Go down
View user profile
Rose
Level 2
Rose

Posts : 614
Join date : 2010-05-13
Age : 23
Location : Ehh op een stoel

PostSubject: Re: Maiko   Tue Jun 22, 2010 12:20 pm

goedgekeurd
Back to top Go down
View user profile
 
Maiko
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: