A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Valdaglerion 'Valda' Cae

Go down 
AuthorMessage
Valdaglerion
Level 1


Posts : 2
Join date : 2010-06-01
Location : Het woud.

PostSubject: Valdaglerion 'Valda' Cae   Mon Jun 21, 2010 7:47 pm

De basis informatie
Volledige naam: Valdaglerion, een aparte en lange naam. Toch is Valdaglerion een heel normale voornaam voor een bos elf, het is de familie naam van de Cae's, een grote familie die tot de stam van Boselfen behoort. Het is de zelfde naam als zijn vader, opa, overgroot opa en over-over groot vaders droegen. Afgekort is het Valda.
Leeftijd: 21 Jaar oud, dat is al best oud voor wat bij Valdaglerion's geboorte is geschat. Ze zeggen dat hij nooit ouder zou worden dan zo'n 43, uiterlijk.
Verjaardag: 1 Juli
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Valdaglerion gelooft, zoals de rest van zijn volk, in de geesten van de bossen, de wind en de wolken, het goede dat in elk mensen hart schuilt en bid voor het eten en drinken van dierenbloed tot de grote geest van boven, de El'Miraque genaamd, zo heeft zijn geloof nog heel veel meer goden, de god van de jacht, de god van de lust en liefde, god van het water, van de schaamte en genegenheid, muziek en klank, bloed en leven, ga zo maar door.
Tradities: Valdaglerion's naam is al een traditie op zich. Als Valda een zoon zou krijgen, die hij naar schatting nooit zou kunnen krijgen, zou hij die ook Valdaglerion moeten noemen. Voor de rest eert Valda de natuur heel erg, en laat alles en iedereen in zijn waarde. Hij is meestal de rust en vrede hemzelf, een van El'Miraque wetten.
Het innerlijk: Valda is een mysterie, met een altijd vriendelijke en geduldige glimlach op zijn gezicht, en twee trieste altijd verlangende ogen. Voor de meeste is hij niet meer dan een dichtgeslagen boek, een vreemd maar vriendelijk persoon. Hij is interessant voor mensen die meer willen weten over vreemdelingen, want Valda is zeker vreemd. Als je hem nodig hebt, en wilt dat hij er is, dan is hij verdwenen. En als je beweert dat je hem echt niet nodig hebt als vriend, dat je het alleen kan, dan zou hij er staan.
Toch,
is Valdaglerion soms sluw, hij heeft deprimerende gedachten, over zijn dood en over het leven. Voor de rest is het niet zeker hoe hij is..Jaren lang heeft hij zich afgezonderd van de beschaafde wereld, hij weet niet hoe hij nu zou reageren als je met hem praat, met hem omgaat of om hem begint te geven, of te haten..
Relaties: Liefde is niet besteed aan Valdaglerion. Dat houd hij zich ook heilig voor, dus kan deze vraag niet beantwoord worden. Valda word gewoon nooit verliefd, het komt bij hem nooit verder dan een zekere hoogte. Bij vrouwen en bij mannen niet.
Bijzonderheden aan karakter: Valda kan met een bepaald persoon heel close worden, dan is als hij een soort broer voor diegene. Hij praat amper, maar is erg trouw en naïeve, waar door sommige mensen nog wel eens misbruik van word gemaakt.
Talenten:
Zwakheden: (Waar is je personage slecht in? Denk aan vakken op school, een soort sport die je absoluut niet kan of persoonlijke dingen, etc.)
Zwakke plekken: (Waardoor kan je personage persoonlijk en lichamelijk geraakt worden, die fataal kunnen zijn in een gevecht? Dit moeten minstens 2 dingen zijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Want denk eraan je personage is ook maar een mens)
Sterke punten:(Waar is je personage persoonlijk of lichamelijk goed in? Waarmee kan hij of zij zijn nederlaag verkomen?)

Status: (Wat zien andere in jou personage? Vinden ze hem of haar maar een arrogant persoon of hebben ze respect voor zijn of haar daden? Neemt hij of zij graag de leiding?)

Passies: (Denk aan hobby's. Interesses kunnen er ook bij. Wat doet personage graag in vrije tijd?)
Afkeer/Haat: (Waar heeft je personage echt een hekel aan? paar opties zijn: verslaafden, lafaards, chocola...)
Verslavingen/genotsmiddelen: (waar kan je personage niet zonder? Dit hoeft geen drugs of wat dan ook te zijn, maar het kunnen bijvoorbeeld ook gewoon lolly's zijn, dit hoeft niet verplicht ingevuld te worden)

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: (In welke stad/steden of dorp/dorpen is jou personage opgegroeid? Waar woont hij/zij op dit moment?)
Familie: (Heeft jouw personage nog (groot)ouders, broers/zussen etc. Of wie zijn of waren degene die voor jou personage hebben gezorgd?)

Het uiterlijk
Lengte: (hoe lang is je personage, is hij of zij nog in de groei of niet? Draagt je personage hakken om langer te lijken of gaat je personage gebogen lopen om kleiner te lijken of wat?
Omschrijving haar: (Hoe ziet het haar van je personage eruit? Welke kleur is het, is het geverfd? Welk model, krullen, stijl of wat dan ook?_
Omschrijving ogen: (De ogen? Zijn ze groot of juist klein? Welke kleur hebben ze, kleurlenzen of niet? gebruikt je personage make-up? Een bepaalde oogopslag?)
Bouw van het lichaam: ( Denk aan lengte, gespierdheid, lenigheid... )
Kledingstijl: (geen toevoeging, spreekt voor zicht)
Uiterlijke kenmerken: (Is jouw personage ijdel? Draagt het veel of juist weinig sierraden, heeft hij of zij bepaalde littekens of moedervlekken? Andere kenmerken schrijf ze op!)

Kracht
Elementaire kracht:v (denk hier goed over na je kunt maar 1 keer kiezen. Op het forum onderdeel "elementaire krachten" kun je de verschillende krachten zien)
[b]Bijkracht: (hier geld hetzelfde als bij de elementaire krachten, denk er goed over na je kunt maar 1x kiezen. Kijk op het forum onderdeel "bijkrachten")
Wapens: (Jouw personage heeft vast wel een wapen of wapens? Be crea, maar let op, geen wapens als pistolen en dat soort ongein. Zover is de techniek nog niet in Azulea)
Vechtsport: (Beoefend jouw personage een vechtsport? Zoja, welke en hoe lang doet die er al aan, en zit deze sport in de familie?)
Vechtstijl: (Heeft jouw personage een bepaalde vechtstijl die altijd te herkennen is? Of is het een bekende stijl die bij zijn of haar vechtsport hoort? Zijn er nog bepaalde dingen waarmee jou personage uniek in is?)

Draak
Naam van je draak: (hoe gaat je draak heten, heeft dit nog een betekenis of vond je personage het gewoon een mooie naam)
Geslacht van je draak: (V/M)
Soort: (Van welk soort is je draak? Verzin maar wat, maar let op. Als jij de kracht vuur hebt kan het geen aarde of water draak zijn. Dus je drakensoort moet van je elementaire kracht afgeleid zijn)
Karakterschets: (Schrijf hier een kleine beschrijving van hoe je draak is)
Uiterlijk van je draak: Hoe ziet je draak eruit, een plaatje mag, hoeft niet)

Extra
Verleden: (Hoe was de jeugd van jou personage? Wat moeten andere weten over zijn of haar jeugd? Dit hoeft geen verhaal van 10.000 woorden te zijn, gewoon wat achtergrond informatie)
Overig: (Is er nog wat wat je moet vertellen over je personage? Iets wat niet bij de vorige onderdelen kon? Dit is niet verplicht)

Plaatje: (Alleen plaatjes van anime, manga, fantasy of andere animatie plaatjes. Eigenlijk alles behalve echte personen en foto's)
Back to top Go down
View user profile
Valdaglerion
Level 1


Posts : 2
Join date : 2010-06-01
Location : Het woud.

PostSubject: Re: Valdaglerion 'Valda' Cae   Mon Jun 21, 2010 7:47 pm

Oeps ik drukte al op enter.. Hahah, fail.
Ach, ik moet toch even weg. Maak hem zo af Eef.
Back to top Go down
View user profile
 
Valdaglerion 'Valda' Cae
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: