A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Nariko Mazakawa

Go down 
AuthorMessage
Nariko
Level 1
Nariko

Posts : 39
Join date : 2010-06-20

PostSubject: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 12:25 am

De basis informatie
Volledige naam: Nariko Mazakawa. Nariko betekend bliksem. Mazakawa betekend onechte leugen.
Roepnaam/bijnaam: Meestal word Nariko gewoon met haar naam aangesproken. Sommige die het durven om haar "Nari" of "NaNa" te noemen, zullen het meestal ook niet na kunnen vertellen, omdat ze een hekel heeft aan afkortingen en bijnamen.
Leeftijd: 19
Verjaardag: 6 februari
Geslacht: Hoewel ze niet erg vrouwelijk is, telt ze toch mee bij het vrouwelijke geslacht.
Geloof: Nee, Nariko is vrij nuchter opgevoed en heeft al van jongs af aan geleerd dat je moet leven op je eigen kracht. Er is maar één ding waar ze in geloofd en dat is in zichzelf.
Tradities:Ze heeft een soort van traditie... die heeft ze ooit geleerd van haar vader. "Nooit je tegenstander de rug toe keren, voordat je zeker weet dat hij dood is." Altijd checkt ze voordat ze haar verdediging laat zakken of de vijand die ze verslagen heeft werkelijk de pijp uit is. Dat doet ze om te voorkomen dat ze een fatale aanval in de rug toegeworpen krijgt.

Het innerlijk

Karakter: In de meeste gevallen is Nariko erg stil, omdat ze niet het sociale type is dat voor haar lol met elk bekende persoon dat ze tegen komt een praatje zal gaan maken. Ze vind praten over interesses en gebeurtenissen een enorme verspilling van tijd. In de tijd dat de ene met de ander praat, onderzoekt zij liever het onbekende, zodat ze meer feiten te weten komt over de dingen die voor haar nog niet bekend zijn.
Ze is vrij zelfverzekerd en ook best intelligent. En omdat ze dit van zichzelf weet, is ze zeer perfectionistisch. Alles wat ze doet, met goed zijn en er mogen geen slordigheid foutjes in haar werk zitten. Want als je iets doet, moet je het ten slot van rekening ook goed doen. Dat maakt haar dan ook weer zorgzaam, omdat ze zo goed mogelijk voor de personen wil zorgen waar ze om geeft.
Zodra je Nariko iets doet, dat haar niet zint, of iets dat ze te persoonlijk opvangt zal ze haar wraak op die persoon los gooien en zal ze er alles aan doen om die wraak zo zoet mogelijk te laten proeven. Ze doet dan ook echt álles, om dat voor elkaar te krijgen. Of ze die persoon nou moet beledigen op de meest grove manier, of hem/haar te lijf gaan en een aantal blauwen plekken moet bezorgen, ze zal tot alles bereid zijn. En als het niet lukt, kan ze nog wel eens moordlustig worden. Een echte driftkop is ze dus wel en ze is ook zeker geen lieverdje. Hierdoor jaagt ze de meeste mensen wel aardig de stuipen op het lijf en komt ze vrij angstaanjagend en vijandig over.
In alles, van kleding tot wapens, van personen tot uitrustingen, is Nariko enorm kieskeurig. Dit komt voornamelijk ook door haar perfectionisme. Alles waarmee ze te werk gaat, moet tiptop in orde zijn en ze moet er goed mee kunnen werken. Als er ook maar iets aan mankeert, zal ze weigeren ermee te werken en zoekt ze net zo lang door, tot ze het juiste naar haar zin gevonden heeft.
Omdat ze door de jaren heen door haar vader nogal kapot getraind is en ze aardig geleerd heeft om op eigen kracht in bijna elke situatie te kunnen overleven, is ze zeer onafhankelijk. Je zal haar dan ook niet snel zien met iemand anders aan haar zij. Ook is ze hierdoor er koppig en eigenwijs en zal ze zelden iets van een ander aannemen. Zelfs als alle feiten laten zien dat zij het fout heeft, zal ze nog niet toegeven en houd ze haar poot stijf.
Aangezien Nariko nogal onverwacht de hoek uit kan komen zeilen en vele karaktereigenschappen heeft, is ze vrij mysterieus. Het is nooit zeker hoe ze zal reageren op iemand. Het is überhaupt nooit zeker of ze zal reageren op iemand. Niemand weet echt precies wat er door haar hoofd kan en zal gaan. En dat maakt Nariko een interessant persoon voor sommige.
Van buiten lijkt Nariko meestal een hard, verbitterd en onbreekbaar mens, die een stenen hart heeft en zich door niks of niemand laat stoppen. Als ze iets voor ogen heeft, zal dat ook gebeuren, maakt niet uit hoe erg ze ervoor zal moeten lijden. Maar hoewel ze nog zo kil en koud aan de buitenkant lijkt, is ze diep van binnen heel erg eenzaam en heeft óók zij, gevoelens. Maar door de harde buitenkant, zien mensen die zachte binnenkant niet zo snel.
Relaties: Ze heeft wel een paar relaties gehad, maar die waren allemaal best wel weer snel over. Mannen irriteren zich vaak aan haar, omdat ze veel te serieus is. Of het is juist andersom, Nariko irriteert zich aan mannen, omdat ze niet aan haar vele eisen voldoen.
De ideale man voor Nariko is iemand die niet over zich heen laat lopen. Het moet geen persoon die de oren van je kop af lult, iemand die van wantte weet, een leider, hij mag zeker niet arrogant zijn, een goed stel hersens hebben, kort om, de ideale man voor Nariko bestaat (nog) niet. En dat is dan ook de rede dat Nariko zichzelf beloofd heeft geen relatie te nemen, tot ze de persoon gevonden heeft, die aan die eisen voldoet.
Bijzonderheden aan karakter: Nariko heeft een grote angst voor de toekomst, omdat dat iets is dat onbekend is. En daar houd Nariko helemaal niet van. Alles dat gaat gebeuren, wil ze graag van tevoren weten. Ze heeft dan ook elke dag wel een planning, zodat ze niet zo snel voor onverwachte verrassingen komt te staan. En dat is juist waardoor de toekomst haar best wel angstig kan maken, want dat is iets dat je nooit zeker kan weten.
De dingen die erg waardevol voor Nariko zijn, zijn de lessen die haar vader haar geleerd heeft. Alles wat hij haar geleerd heeft, komen nu nog altijd, elke dag, elke week wel van pas. Zijn wijze levenslessen hebben haar goed geholpen en ervoor gezorgd dat ze het heeft weten vol te houden.
Talenten: Nariko heeft een talent voor uitleggen, van zowel bevelen als verhalen, de dingen die ze één maal gehoord heeft, blijven gewoon in haar kop zitten. Ook komt ze tijdens het uitleggen kalm en koeltjes over, waardoor het extra effectief werkt bij de mensen waarbij ze de dingen uitlegt.
Ook heeft ze een talent voor wapengebruik en vind ze het dan ook een erg prettige bezigheid om als training met wat wapens rond te zwaaien en de opgestelde oefenpoppen helemaal lek te steken. Het enige instrument dat ze dan ook bespeeld, is haar wapen.
Ze heeft ook zeker geen verrotte stem. Maar ze doet er alleen niks mee, omdat ze dingen als zingen en andere creatieve uitingen tijdverspilling vind. Je kan er toch niks mee in je strijders leven volgens haar, dus waarom zou je er aan ook kostbare tijd in steken?
Zwakheden: Nariko is enorm slecht in persoonlijke dingen. Ze kwetst mensen snel met haar vlotte babbel, zelfs als dat niet de bedoeling is. Ze denkt gewoon niet goed na over de woorden die ze uitspreekt. Vaak komt de gedachte ook niet eens in haar op of de woorden grof kunnen zijn. En hierdoor is ze ook heel erg slecht in samenwerken. Ze gaat alleen te werk, of heeft de leiding, maar ze zal nooit, maar dan ook nóóit de bevelen van een ander opvolgen. Zodra een ander de leiding heeft, zal ze met of zonder toestemming gewoon weglopen en zelf op pad gaan.
Zwakke plekken: Door de zware trainingen die ze moest ondergaan, heeft ze een aantal blessures gehad. Voornamelijk aan haar polsen en knieën, die zeker wel eens in de twee maanden in het verband lagen. Nu nog altijd is dat een zwakke plek voor haar.
Persoonlijk kan Nariko geraakt worden op de dood van haar ouders. Ze verwijt zichzelf ervan dat het haar schuld is en zodra iemand dit ter sprake zal brengen, zal ze meteen uit haar concentratie raken en is ze voor een tijdje niet meer voor rede vatbaar. Want nog altijd, heeft ze er behoorlijk veel moeite mee om het te kunnen verwerken.
Een manier om haar ontiegelijk kwaad te kunnen krijgen, is om haar te zeggen dat ze nooit haar doel zal kunnen bereiken. Dat ze het nooit voor elkaar zal krijgen om een succesvol soldate te kunnen worden en het werk van haar vader voort te kunnen zetten. Dat zal haar blind van woede maken, waardoor ze roekeloos word en niet meer zal nadenken bij wat ze allemaal precies doet.

Sterke punten: Nariko haar sterkste punt is haar zwaard vecht kunst. Ze kan dat ding in het rond zwaaien en bewegen, alsof het een veertje is. Sierlijk en gemakkelijk, maar toch ook gevaarlijk en ernstig. Ze vind het heerlijk om met haar zwaard af en toe ergens flink op los te rammen en oefent er dan ook graag en vaak mee. Nog steeds, elke dag, beleefd ze er enorm veel plezier aan als ze haar scherp geslepen, trouwe vriend door een oefenpop heen steekt.

Status: Nariko is iemand die de leiding in tijd van nood op zich zal nemen, maar als het niet nodig is, zal ze liever alleen gaan en staan waar zij zelf wil. Ze is geen groepstype, want ze irriteert zich altijd wel aan iemand in de groep. En als ze zich aan iemand irriteert, gaat ze katte en kan ze nog wel eens agressief worden.
Hoewel ze op sommige moment wel een hoge status kan hebben, blijft ze toch liever wat op de achtergrond. Ze houd er niet zo van als ze in de spotlight staat, omdat ze haar eigen leven wil leiden, op eigen kracht. Sommige hebben hier respect voor, andere zien het meer als arrogantie, omdat ze dan denken dat ze zich te goed voeld om met ander volk om te gaan. Maar dit zijn meestal slechts de woorden van buitenstaanders en blinde mensen. Want Nariko kan misschien wel een grote bek hebben, ze heeft toch, net als ieder ander mens, een klein hartje.

Passies: Misschien klinkt het wat vreemd, maar Nariko haar interesses liggen in het menselijk lichaam. De manier waarop het in elkaar zit, de plekken waarin de mens sterk staat, de plekken waarin de mens juist zwak staat, hoe alles in zijn werk gaat, van botten tot organen, zelfs de kleinste details vind ze nog bijster interessant.
Ook worden haar interesses gewekt door wapens. Ze weet er vaak erg veel van en weet meestal precies de juiste benaming, voor welk wapen dan ook. Door sommige word ze dan ook nog wel eens de wapen expert genoemd.
Afkeer/Haat: Ze heeft een hekel aan een hele boel dingen. Zwakkelingen, zeikerds, kinderen… Gewoon alles dat op ook maar een enkele manier irritant kan zijn of haar kan afleiden. Alles dat in haar weg kan lopen, verafschuwd ze, alsof het een besmettelijke ziekte is.
Verslavingen/genotsmiddelen: Echt een verslaving zou je het niet kunnen noemen, maar Nariko is gek op vechten. Het is bijna hetzelfde als ademen voor haar geworden. Heeft ze een dag zich niet kunnen uitleven met haar trouwe wapen, is ze de volgende dag meteen chagrijnig, omdat ze haar dagelijkse portie agressie de vorige dag niet kwijt geraakt is.

Afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Nariko is geboren en getogen in Yuka, op een kleine boerderij, net aan de rand van het bos. Ze hadden er een kleine akker, 3 moestuintjes, 4 paarden en enkele kippen. Maar toen haar ouders overleden waren en zij en haar zusje de boel niet meer in hun eentje konden onderhouden, heeft ze de boel moeten verkopen. Nu woont Nariko, samen met haar zusje Serah, in een huurhuis, midden in de stad.
Familie: Nariko is op een goede en liefdevolle maar strenge manier door haar ouders opgevoed en daar is ze hen zeer dankbaar voor. Ze hebben haar de harde waarheid van het leven laten inzien en haar leren te overleven. Ze hebben haar geleerd dat ze hard moet werken, om ook maar iets te kunnen bereiken in het leven. Ze waren goed voor haar en ze hield zielsveel van hen beide, maar beide zijn ze tot haar diepste spijt en verdriet overleden. Haar vader was plotseling overleden aan een hartstilstand en omdat haar moeder de dood van haar vader nooit heeft kunnen verwerken en alleen nog maar kon lijden van binnen, heeft ze zichzelf van het leven beroofd. Zo bleven Nariko en haar zusje Serah als enige van de familie nog over.

Het uiterlijk
Lengte: Nariko is 1 meter en 82 centimeters en is uitgegroeid. Ze loopt meestal gewoon recht, omdat ze geleerd heeft van haar vader dat met een rechte rug lopen zelfvertrouwen uitstraalt.
Omschrijving haar: De kleur van Nariko haar haar is zeer appart en komt niet vaak voor. Het is crème, tot licht roze achtig. Ze heeft het op een aparte manier laten knippen, zodat ze het nooit in een staart hoef te doen, het niet te kort is naar haar zin en dat het nooit in haar weg zit. Het heeft een golf achtige slag en kan op sommige plekken wat piekerig opzei steken. De ideale coup voor een vrouw, omdat ze haar bed uit kan stappen en de deur uit kan gaan, zonder er ook maar iets aan te doen.
Omschrijving ogen: Nariko heeft kristal blauwen, tot ijs blauwen ogen. Ze draagt geen make-up, omdat ze dat teveel gedoe vind en ze daar een spuug hekel aan heeft. En dat is eigenlijk niet eens nodig, omdat ze van nature al vrij lange, zwarte, sierlijke wimpers heeft.
Bouw van het lichaam: Nariko is best lang, heeft meer spieren dan de gemiddelde vrouw en is vrij lenig. Het maakt haar niet meteen een top turnster, maar ze kan wel enige bewegingen waardoor sommige mensen haar met grote ogen aankijken.
Kledingstijl: De kleding die Nariko draagt, is helemaal aangepast voor haar gemak. Het is makkelijk om in te bewegen en niet al te dik, zodat ze niet meteen begint te zweten als ze even aan het trainen is. Het is apart en het is in een eigen stijl, wat haar voorkeur ook geeft. Ze heeft er namelijk echt een hekel aan als ze in kleding rond loopt wat iedereen al een keer in zijn of haar leven gedragen heeft.
Uiterlijke kenmerken: Nariko heeft een hekel aan sieraden en andere tierelantijntjes. Natuurlijk stapt ze elke dag onder de douch en zorgt ze ervoor dat ze er niet uit komt te zien als één of andere zwerfster, maar per dag besteed ze zeker niet meer dan 10 tot 15 minuten voor de spiegel. Als het kan minder zelfs.

Kracht
Elementaire kracht: Lucht
Bijkracht: Bliksem
Wapens: Nariko heeft van haar vader geleerd om met vele wapens overweg te kunnen gaan. Ze is een uitstekende scherpschutter en ze kan de kunst van het vechten met speren ook goed beheersen. Toch gaat haar voorkeur uit naar het zwaardvechten. Niks vecht prettiger dan het zwaard, dat ze op een heerlijke manier in de nekken van haar vijanden kan klieven.
Het wapen dat Nariko bij zich draagt, is voor haar erg speciaal en bijzonder. Niemand, maar dan ook niemand, behalve zij zelf, mag er dan ook aankomen. Als ze ook maar een vingerafdruk van een vreemde op haar wapen ziet, gaat ze helemaal door het lint.
Hoewel het wapen niet erg speciaal lijkt, is het in haar ogen perfect voor gebruik, van elke zwaardvechter. Het zwaard dat haar vader speciaal voor haar ontworpen en gesmeed heeft. Het is een ligt wapen, dat je makkelijk in het rond kan zwaaien.
Het zwaard beschikt over een speciaal mechaniek. Het is speciaal voor haar op maat gemaakt. Als het niet in gebruik is, is het ingeklapt, zodat niemand zich eraan kan snijden. Zo zit het dan ook meestal in de schede, ingeklapt en onklaar gemaakt, zodat het zwaard niet opeens in haar eigen rug kan steken. Maar zodra ze haar zwaard uit de schede trekt, zal het zich op bijna magische wijze uitklappen, tot haar trouwe moordwapen.

Vechtsport: Nee, ze is getraind door haar vader. Die had zijn eigen vechtstijl. Hoewel ze van jongs af aan al getraind is om deze stijl te bemeesteren, is ze slechts nog een leerling in deze stijl. Dat komt omdat de stijl enorm gecompliceerd is en het zeker 10 jaar duurt, voordat je de helft ervan echt bemeesterd heb. Daarom traint Nariko elke dag intensief, om dat proces enig sinds te kunnen versnellen.
Vechtstijl: Ze zit niet op sport, ook nooit gezeten. Samen met de wijsheid die ze van haar vader geleerd heeft, heeft ze een eigen manier van vechten gemaakt. Deze stijl is wel afgeleid van enige bewegingen van bepaalde vechtsporten, maar die zijn samen gevoegd bij elkaar en door elkaar gegooid, waardoor het bijna onmogelijk is om de sporten er nog uit te kunnen vissen.
Vaak maakt ze de gekste bewegingen, die niet eens in je op zullen komen. De bedoeling is, om hiermee de vijand op het verkeerde been te zetten en zo dan nogal onvoorspelbaar uit de hoek te komen zeilen, met een aanval die de vijand juist niet zal verwachten.

Draak
Naam van je draak: Nights
Geslacht van je draak: Mannelijk
Soort: Nacht Draak. Dit soort draken woorden ook wel afgeleid van het soort "Sterren Draken", omdat ze zich meestal alleen in de nacht laten zien en in de lucht hangen alsof het vallende sterren zijn, door hun ogen en de binnenkant van de vleugels, die een wit licht blinken.
Ze laten zich voornamelijk in de nacht zien, omdat ze dan het beste kunnen jagen. Door de schutkleuren die hun schubben hebben, vallen ze in het donker niet op, waardoor ze hun prooien makkelijker kunnen verslinden, dan wanneer het licht is.
Karakterschets: Het karakter van Night is een beetje te vergelijken met die van een oude, wijze monnik. Hij is wijs, bedachtzaam en zal nooit zonder nadenken toeslaan. Maar dat betekend niet dat hij niet zijn slechte kanten kan hebben. Hij is sluw en geniepig aangelegd en zorgt er maar wat graag voor dat andere waar hij niks om geeft lijden, waar hij bij is. De pijn van andere, geven hem namelijk een machtsgevoel.
Uiterlijk van je draak: Night zijn schubben hebben dezelfde donker blauwe kleur als de nachtelijke lucht heeft, wanneer de maan vol is. De binnenkant van zijn vleugels zijn zilver kleurig en glimmen als ze in het licht gehouden worden, als echte sterren doen. Ook zijn ogen, zijn bijna volledig wit en hebben zilver kleurige pupillen, die bijna niet te zien zijn, tenzij je heel goed in zijn ogen kijkt.Extra
Verleden: Nariko haar beginnende verleden is niet zo ernstig. Ze had een vader, een moeder en een zusje. Ze werd geboren in Yuka en werd door haar vader persoonlijk getraind, in een geheime techniek die slechts enkele kunnen beheersen. Ze werd getraind omdat haar vader wilde dat ze ooit het leger in zou gaan en een succesvol soldate zou worden. Hij wilde dat zij ooit in zijn voetsporen zou treden en de oorlogen zou overleden, net als hij gedaan had. Ze moest een trotse soldaat worden, net als hij ooit was.
De moeder van Nariko leerde haar de andere dingen van het leven, klusjes in huis, hoe het leven in elkaar zat, hoe je moest werken op de boerderij, paardrijden, zo een beetje alles wat haar vader haar niet leerde. Het was een zwaar leven en ze hadden niet veel, maar kwamen zeker niets te kort en waren gelukkig zoals het ging. En toen Nariko haar zusje Serah erbij kreeg op 5 jarige leeftijd, was het allemaal compleet. Tenminste, dat leek zo. Maar het ging niet goed met het Serah. Haar gezondheid was slecht en ze was slecht ter been. Ook was ze voor 60% blind aan beide ogen. Toen Serah 3 jaar was, werd het bekend dat ze ongeneselijk ziek was en het zou betekenen dat ze nooit een succesvol leven zou kunnen voeren. Ze kon slecht lopen, omdat haar benen niet werkte zoals het hoorde en ze kon meer dan de helft in haar omgeving niet zien. Ook moest ze dure medicijnen toegediend krijgen, om te voorkomen dat alles nog slecht met haar zou gaan.
Hoewel dat een aardige klap in het gezicht van de familie was, bleven ze ervoor vechten en gingen ze gewoon door. De trainingen van Nariko gingen door, het leven op de boerderij ging door een langzaam kwam iedereen er weer een beetje bovenop. Dit geluk ging voor tien jaar lang zo door. Daarna gebeurde de andere grote tegenslag in Nariko haar leven, die eigenlijk alles veranderde.
Haar vader kwam plotseling te overlijden aan een hartstilstand. Zomaar, uit het niets. In één klap was hij weg. De familie had het er zwaar mee, maar vooral Nariko haar moeder, had het er moeilijk mee. Drie jaar lang leefde ze in zorg en werkte ze harder dan ooit om er bovenop te komen. Maar dat lukte niet meer. Nariko werkte zich uit de naad en deed bijna alles, zowel op de boerderij als in huis, want haar moeder kon de dingen alleen nog maar zwart zien en had nergens meer zin in. Drie jaar lang bleef ze het proberen, maar ze was alleen nog maar aan het lijden en aan het rouwen wegens het verlies van haar echtgenoot, waar ze nog altijd zielsveel van hield. En omdat ze zo aan het lijden was, besloot ze maar een einde aan haar leven te maken. Ze liet alles waar ze zo enorm voor geknokt had door de jaren door achter, alsof het een berg afval was. Nariko en Serah bleven alleen achter en moesten het maar uitzoeken, zonder hulp of wat dan ook.
Hoewe het zo zwaar was, heeft Nariko zich er toch weer bovenop weten te werken. Ze heeft de boerderij verkocht en woont nu samen met Serah midden in de stad Yuka, in een leuke huurwoning. Alles lijkt goed te gaan, maar nog altijd is Nariko van binnen wat beschadigd. En de missie, waarvoor haar vader haar jaren lang getraind heeft, wil ze liever dan ooit tevoren werkelijkheid laten worden. Ze wil een soldate worden, zoals hij dat altijd gewild had. Daarom heeft ze besloten om strijder te worden van Iyona. Zo kan ze de droom van haar vader werkelijkheid laten worden. Zo kan ze ervoor zorgen, dat hij trots op haar is.
Overig: Zij die dit lijstje helemaal lezen, verklaar ik officieel tot gek. TEEHEE! U mag nu de bruid kussen.

Plaatje:Sorry voor de late aanmelding Eef, maar ik was door alle omstandigheden helemaal vergeten dat ik me hier ook nog aan moest melden D: Hopelijk is Nariko een beetje goed...
Back to top Go down
View user profile
Dust
Level 2
Dust

Posts : 911
Join date : 2010-06-17
Age : 23
Location : Thuis

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 3:44 am

Bedankt voor de gek verklaring, nou kan Dust helemaal wild gaan bounce bounce Razz
Back to top Go down
View user profile Http://www.twitter.com/Alarenda
Aisu
Level 1
Aisu

Posts : 32
Join date : 2010-06-01

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 5:06 am

Aha Linda je bestaat eindelijk op de site! En hallelujah wat is je lijst niet normaal lang Shocked
Back to top Go down
View user profile
Nariko
Level 1
Nariko

Posts : 39
Join date : 2010-06-20

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 5:09 am

Dust wrote:
Bedankt voor de gek verklaring, nou kan Dust helemaal wild gaan bounce bounce Razz

Aha Linda je bestaat eindelijk op de site! En hallelujah wat is je lijst niet normaal lang Shocked

Yeah dude Cool

Yara figuur, omdat dat één van mijn specialiteiten is MWAHAHAHAHAHA What a Face
Back to top Go down
View user profile
Dust
Level 2
Dust

Posts : 911
Join date : 2010-06-17
Age : 23
Location : Thuis

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 5:15 am

Nu nog w88 op Rose/Iyona Razz
Kom je dan wel gelijk in het verhaal?
Back to top Go down
View user profile Http://www.twitter.com/Alarenda
Nariko
Level 1
Nariko

Posts : 39
Join date : 2010-06-20

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 5:16 am

Ik ga mijn best doen. Ik heb volgende week natuurlijk nog wel de PTA-week, dus zal ik niet 100 berichten op een dag gaan posten.
Back to top Go down
View user profile
Dust
Level 2
Dust

Posts : 911
Join date : 2010-06-17
Age : 23
Location : Thuis

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 5:17 am

Dat lukt zelfs mij niet, tenzij je met zn tweetjes de hele tijd gaat Very Happy
Back to top Go down
View user profile Http://www.twitter.com/Alarenda
Nariko
Level 1
Nariko

Posts : 39
Join date : 2010-06-20

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 5:19 am

Het is mij eens gelukt om 186 berichten te kunnen posten in 2 dagen... Wie weet?

En nu ga ik stoppen met spammen voordat Eef gek van ons word xd
Back to top Go down
View user profile
Rose
Level 2
Rose

Posts : 614
Join date : 2010-05-13
Age : 23
Location : Ehh op een stoel

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 6:46 am

goedgekeurd
Aleen Rose en Nariko lijken verdacht veel op elkaar What a Face
Back to top Go down
View user profile
Nariko
Level 1
Nariko

Posts : 39
Join date : 2010-06-20

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 12:09 pm

Pff en ik maar denken dat ik origineel was met mijn Lightning uiterlijkie en denken dat niemand die gebruikte... Moet ik een andere nemen? x,x
Back to top Go down
View user profile
Rose
Level 2
Rose

Posts : 614
Join date : 2010-05-13
Age : 23
Location : Ehh op een stoel

PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   Mon Jun 21, 2010 1:16 pm

ghehe, moet je helemaal zelf weten. Rose haar is toch roder.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Nariko Mazakawa   

Back to top Go down
 
Nariko Mazakawa
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: