A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 De bijkracht: Telekinese

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

De bijkracht: Telekinese Empty
PostSubject: De bijkracht: Telekinese   De bijkracht: Telekinese I_icon_minitimeWed May 05, 2010 12:25 pm

Niemand weet echt hoe het nou zit met gedachte lezen en voorwerpen verplaatsen ook wel telekinese genoemd

Level 0:
Je hele leven was je al benieuwd naar andermans gedachte, dat mystieke in andermans hoofd, maar met je interesse kun je niks.

Level 1:
Eindelijk je kan het begin van Telekinese. Je kan je in andermans hoofd wrikken, niet in hun diepste geheimen. Maar je kunt wel hun gedachtes lezen, van wat ze op dat moment denken, erg handig om ze mee te confronteren. Ook kun je kleine voorwerpen een paar meter verplaatsen met een flinke snelheid. Ongeveer de snelheid waarmee een goede golfer een bal slaat. Helaas moet je deze kracht nog wel onder controle zien te krijgen en doet je kracht nog niet altijd wat je wilt

Level 2:
Je bent sterker geworden, niet doordat je een nieuwe kracht hebt gekregen maar wel doordat je je kracht nu helemaal onder controle hebt.

Level 3:
Je kunt nu grotere voorwerpen verplaatsen, met een redelijke snelheid. Die voorwerpen zijn ongeveer ter grote van een zwaar zwaard of een lichte stoel. Ook kun je nu in de herinneringen van je tegenstander bekijken, het is moeilijk vooral als je tegenstander een sterke wil heeft maar het is mogelijk. Ook kun je pijnstoten teweeg brengen in hun psychische gesteldheid(denk aan hun grootste angst blootleggen). Maar let op de kracht is weer nieuw dus moet je goed oppassen dat ie het wel doet.

Level 4:
De kracht van level 3 is nu helemaal under control en je zult merken dat het richten een stuk beter gaat en het vervormen van de kristallen en diamenten ook.

Level 5:
Het is zover, weer een nieuw deel van je krachten. Je kan voorwerpen van alle grote verplaatsen, kleine voorwerpen zelfs een paar kilomer. Handig als je je wapens een keer hebt laten liggen. Verder kun je bijna elke gedachte van je tegenstander bekijken mits die bij bewustzijn is. Ook kun je nu als je in het hoofd van je tegenstander zit zijn gedachtegang een een beetje beheersen. Laat hem of haar denken dat hij of zij een steekwond heeft in zijn zij. Spontaan zal daar een wond verschijnen. Dit is moeilijk en zul je waarschijnlijk ook nog niet bij level 6 onder controle hebben.
Als je je tegenstander zoveel pijn hebt gedaan dat die bewusteloos is zorg dan dat je uit zijn of haar hoofd bent anders zit je er vast tot degene bij wie je vast zit weer bij bewust zijn komt. Nu heb je ook het punt bereikt dat je van andere personen hun gedachte over kunt nemen en ze als het ware hypnotiseren. Maar let op het is weer een nieuwe kracht die je weer moet leren onder controle te krijgen.

Level 6:
Je mag jezelf een schouderklopje geven, je hebt de kracht van level 5 onder controle en je leerlingen doen het erg goed. Het einde van de oorlog is inzicht

Level 7:
Legende, je bent een legende in Azulea. Je zult in alle geschiedenis boeken geschreven staan als de meester(es) van het gedachte spel. Je kunt zelfs de gedachte van doden naar je hand zetten, je kunt een dode ziel sturen naar je tegenstander waarna die het hart zal uitrukken, je tegenstander zal binnen een oogwenk in de handen van de dood zijn. Je andere krachten zijn onvoorstelbaar sterk geworden, maar waarom zou je die nog gebruiken als je je tegenstander in een handomdraai het leven kan ontnemen?
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
De bijkracht: Telekinese
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: De krachten :: De bijkrachten-
Jump to: