A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Vashti Amaryllis Jewel

Go down 
AuthorMessage
Vashti
Level 1
Vashti

Posts : 361
Join date : 2010-06-14

PostSubject: Vashti Amaryllis Jewel   Wed Jun 16, 2010 10:55 am

De basis informatie
Volledige naam: Vashti Amaryllis Jewel (Mooi sprankelend juweel)
Roepnaam/bijnaam: Vashti
Leeftijd: 17
Verjaardag: 19 april
Geslacht: Vrouw
Geloof: Ze gelooft niet in god maar wel in een hogere kracht in tijd en ruimte die ook wel word genoemd als: Liefde. Ze gelooft ook dat alles dat leeft een eigen bewustzijn heeft, ook planten.
Tradities: geen

Het innerlijk
Karakter: haar goede punten zijn dat ze lief tegen alles en iedereen is(van planten tot mensen) en goed vriendschappen kan sluiten, maar dat gebeur niet heel vaak, omdat ze heel zelfstandig is.
Soms knappen haar vrienden op haar af, omdat ze heel jaloers kan zijn en soms heel arrogant of verwend over komt(wat ze ook wel een beetje kan zijn). Vashti vind het helemaal geweldig om op avontuur te gaan, en daarom doet ze vaak roekeloze dingen. Vashti heeft ook een groot zwak voor leuke jongens, maar laat zich gelukkig niet door hen gebruiken.
Relaties: Ze heeft al een paar relaties, maar niet heel veel, omdat ze liever vrij is. Maar als een jongen echt heel leuk is dan gaat ze er ook voor. Ze vind jongens heel snel leuk, maar er moet echt iets speciaals zijn tussen hun voordat ze een relatie begint. Ze is altijd wel heel lief in haar relaties, want anders komt ze haar geloof niet na.
Bijzonderheden aan karakter: Vashti is soms verwend of arrogant, omdat ze als prinses altijd alles kreeg wat ze wilde thuis.
Talenten: Ze is heel goed in boogschieten en gebruikt soms ook haar vliegende dolken die ze naar haar tegenstanders gooit. vroeger op het kasteel werd haar onderwezen hoe ze mooi kon dansen en zingen. Ze zong of danste vaak bij een optreden op op een feest en niemand kon haar ogen dan van haar afhouden. Ze vond het vroeger ook altijd geweldig om sporen te zoeken en haar vader leerde haar dan ook alles wat hij ervan wist. Nu kan ze heel veel weten van iets/iemand terwijl ze er maar een keer naar kijkt.

Zwakheden: Ze is heel slecht van wiskunde en scheikunde is ook niet haar beste vak.

Zwakke plekken: In haar nek, en haar linkerknieholte

Sterke punten: iemand van veraf in een klap doden door een pijl recht door het hart te schieten en schijnbewegingen maken.

Status: ze maakt vaak grapjes waar de anderen om moeten lachen. Als andere mensen problemen hebben, komen ze naar Vashti toe om het te vertellen, omdat ze weten dat ze te vertrouwen is en het niet door zal vertellen.

Passies: Ze rijdt graag met haar eenhoorn Robin in de bossen. Ook hout ze ervan om in bomen te klimmen en boven het bos uit te kijken. Ook houd ze ervan om te reizen en gedichten te schrijven en komen er vaak liedjes of songteksten zomaar in haar hoofd.

Afkeer/Haat: zinloos geweld, rijken die profiteren van de armen
Verslavingen/genotsmiddelen: Chocola(vooral wit en melk)

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: ze komt uit de stad Zaron in Mitdar.
Familie: haar ouders zijn de koning(Grito) en koningin(Samela)) van haar koninkrijk en ze heeft nog een broertje die 2 jaar jonger is dan haar die Sikoh heet.


Samela


Sikoh


Grito

Het uiterlijk
Lengte: 1.80(en ze vind dat een prima lengte)
Omschrijving haar: kort staalblauw steil haar met een pony, met achter een paar hele lange lokken
Omschrijving ogen: grote violetkleurige ogen
Bouw van het lichaam: slank, lenig, niet heel super gespierd maar wel sterk(vooral haar armen)
Kledingstijl: Mooie lekker zittende kleren, vaak een rokje
Uiterlijke kenmerken: niet veel sieraden, maar ze let wel altijd op hoe ze eruit ziet.

Kracht
Elementaire kracht: water
Bijkracht: Telekinese
Wapens: Pijl en boog en dolken gooien
Vechtsport: Dim Mak (op punten in je lichaam drukken waardoor opeens iets verlamd)
Vechtstijl: vaak eerst van afstand met pijl en boog en dolken, en dichterbij met dolken en gewoon handen.
Ze heeft megasnelle reflexen waardoor ze moeilijk te verwonden is. Soms als ze echt heel boos op iemand is kan ze de gedachtes van diegene tegen hem/haar gebruiken.

Draak
Naam van je draak: Saphira (omdat ze sprankelt en straalt als een Saffier)
Geslacht van je draak: Vrouw
Soort: Saphira verandert steeds van kleur, omdat ze een transfordraak is,haar kracht is water, maar ze gebruikt vooral haar verstand en lichamelijke kracht om te vechten: met stenen gooien, slaan, krabben
Karakterschets: Ze is heel lief en slim, maar als ze niet krijgt wat ze wilt is ze snel op haar teentjes getrapt. Ze vindt het leuk om met andere draken te stoeien, en houdt ervan als ik met haar speel. Ze is erg ondeugend en houdt van grapjes maken.
Uiterlijk van je draak: ze verandert van kleur, dus ze heeft geen vaste kleur, als ze klein is heeft ze nog geen klauwen of stekels, maar als ze ouder word kreeg ze er steeds meer.


baby

ouder

Volwassen

Extra
Verleden: Vashti werd geboren op een kasteel in Zoran in Mitdar. Ze was de dochter van koning Grito. Omdat het een traditie is dat de prinses op 10jarige leeftijd een eenhoorn moet vangen, om te bewijzen dat ze een echte prinses van haar koninkrijk was, moest ze dagen in het bos rondtrekken om er een te vinden, omdat ze heel zeldzaam waren. Vashti kon er wel tegen, geen saaie lessen op het kasteel en lekker op haarzelf leven. Toen ze al een paar weken op weg was, zag ze een stralend licht door de bosjes heen. Ze liep naar de dichtstbijzijnde bosjes en verschuilde zich. Toen ze over de bosjes heen gluurde zag ze een eenhoorn staan. Opeens had ze geen idee hoe ze de eenhoorn moest vangen. Ze voelde in haar zakken en pakte een appel die erin zat en gooide die over de bosjes. Ze hoorde de eenhoorn dichterbij komen en ze voelde een warme adem in haar nek. Vashti stond op en aaide voorzichtig de eenhoorn. Toen reed ze op hem naar huis en werd ze thuis onthaalt als een echte prinses. Ze groeide op en kreeg lessen in alle natuurelementen en ook de gewone schoolvakken.
Toen ze 15 was werd het kasteel bestormd door duistere wezens van Darken Rahl. Haar vader stuurde haar door een verborgen gang naar ‘De oude vriendin’ met de opdracht dat ze naar Ashtar moest gaan en daar een nieuw leven op moest bouwen. Haar broertje Sakioh moest met haar mee gaan, maar toen ze bij de oude vriendin waren ging hij terug om het kasteel te beschermen. In Yuka krijgt ze steeds geld van een onbekend iemand als haar eigen geld op is of als ze veel nodig heeft zoals bij het kopen van een huis.

Overig:

5 jaar

11 jaar(met Robin)
Plaatje:Last edited by Vashti on Sun May 13, 2012 10:44 am; edited 18 times in total
Back to top Go down
View user profile
Rose
Level 2
Rose

Posts : 614
Join date : 2010-05-13
Age : 23
Location : Ehh op een stoel

PostSubject: Re: Vashti Amaryllis Jewel   Wed Jun 16, 2010 10:59 am

goedgekeurd. Maar heet ze nou Vashti of Vishta aangezien je beide namen gebruikt. Wink
Back to top Go down
View user profile
 
Vashti Amaryllis Jewel
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jewel Graphic Tee

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: