A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Aisu Koware

Go down 
AuthorMessage
Aisu
Level 1
Aisu

Posts : 32
Join date : 2010-06-01

PostSubject: Aisu Koware   Wed Jun 02, 2010 7:53 pm

De basis informatie
Volledige naam: Aisu Koware. Aisu betekend “ijs” en Koware betekend breekbaar.
Roepnaam/bijnaam: Aisu word wel eens voor ijskoningin uitgemaakt, of ijsklontje, allerlei dingen in die trance. Maar haar vrienden, als ze die tenminste weet te maken, noemen haar meestal gewoon Aisu. Zelden korten ze haar naam in tot Ai.
Leeftijd: 16
Verjaardag: Aisu is op 2 december geboren, op een koude winternacht, waarin het hevig sneeuwde en de kou bijna niet te harden was.
Geslacht: Laten we haar maar vrouwelijk noemen, hoewel ze wel een paar mannelijke trekjes kan hebben.
Geloof: Haar geloofstroming behoord niet echt tot een officieel geloof. Het is meer iets van familie, dat al generaties lang stand houd. Aisu en haar familie geloven in Shiva, de godin van ijs en kou.
Tradities: Elke winter, wanneer er voor het eerst in het jaar ijs op het water ligt en de sneeuw weer voor het eerst uit de wolken kruipt, om naar de aardbodem te dwarrelen, gaat Aisu, samen met haar vader en moeder, naar de tempel van Shiva. Dit doen ze alleen wanneer de sneeuw en ijs zich laten zien in de winter, omdat ze erin geloven dat Shiva dan past ontwaakt is. Eenmaal in de tempel, brengen ze offers en voeren ze rituelen uit. Uiteindelijk eindigt het met een groot feest, compleet met feestmaaltijd, voor het hele dorp. Dit word ook wel “Het Winterfeest” genoemd.

Het innerlijk
Karakter: Voor velen mensen, is Aisu echt een gesloten boek. Aisu is een erg stil en teruggetrokken meisje, dat niet snel met iets naar buiten zal komen uit zichzelf. Word haar niks gevraagd, zal ze ook niet zo snel spreken. Meestal zit ze verzonken in eigen gedachte, in haar eigen droomwereldje. Ze is dus een echte dromer en staat niet vaak met beide benen op de grond. Dit maakt haar wel creatief en zeer fantasierijk.
Dat Aisu meestal nogal afwezig lijkt, betekend niet meteen dat ze dit ook daadwerkelijk ís. De rede dat ze meestal stil is en liever om zich heen kijkt, is omdat ze altijd alles liever wil bestuderen en relativeren, dan dat ze roekeloos in het wilde weg op pad gaat, of met iemand te lijf gaat, waarvan ze de zwaktes en sterke punten niet eens kent. Daarom let ze altijd op zelfs de kleinste puntjes bij elk mens waar ze wat mee temaken heeft. Alles wat ze ziet in haar omgeving, slaat ze op in haar hoofd, als een soort computer. Ook zal dit nooit meer van haar harde schijf af gaan, mede dankzij haar fotografische geheugen.
Aisu kan soms nog wel eens verlegen over komen, omdat ze niet altijd iets terug zegt als iemand een grote mond tegen haar geeft. Maar word er echt iets tegen haar gezegd, waar ze niet van gediend is, weet ze je met een paar kleine woordjes al echt diep tot op het bot te beledigen. Dit kan ze, omdat ze binnen een paar minuten vaak al een paar zwakke persoonlijke punten van de persoon heeft weten te ontmaskeren. Ze vind het dan ook maar al te leuk om de andere te zien lijden door sommige van haar opmerkingen, wat haar dan ook weer een beetje sadistisch maakt.
Omdat ze zo stil is en als ze iemand niet goed genoeg naar haar zin kent niet zo snel iets naar buiten zal brengen, is ze voor de meeste mensen nogal saai. Sommige mensen reageren hier nogal verkeerd op, dus stelt Aisu zich vanwege enige ervaring nogal vijandig op. Toch, is ze diep van binnen vrij eenzaam en ergens ook nogal onzeker, omdat ze niet zo goed weet hoe ze zich moet opstellen en haar ware kanten moet laten zien, omdat ze die helemaal niet kent. Ze weet niet goed wie ze zelf van binnen is en dat is nogal een groot probleem. Hierdoor hebben zich meerdere persoonlijkheden bij haar ontwikkeld, waar ze soms zomaar op over kan springen. Meestal is ze vrij stil en gesloten, maar dat kan opeens omslaan in haar kwaadaardige en agressieve kant. Is dit het geval, gebruik dan deze tip, blijf minstens 24 uur bij haar uit de buurt.
Relaties: Aisu zoekt niet naar een relatie. Ze houd niet eens van mensen, dus waarom zou ze dan de liefde opzoeken? Zo heeft ze er ook altijd over gedacht en de kans is heel erg klein of dat ooit zal veranderen. Dan zal die persoon wel heel erg goed zijn best moeten doen voor haar, wil hij ook maar een kleine kans maken.
Bijzonderheden aan karakter: Aisu zal nooit zomaar vrijwillig een gesprek met iemand starten. Het initiatief zal altijd van iemand anders moeten komen. Neemt de andere persoon dit initiatief niet, zal ze zonder enige moeite gewoon de hele tijd haar kaken op elkaar houden en de persoon zonder enige moeite ervoor te doen dood te zwijgen.
Talenten: Aisu heeft wel een aardig talent voor tekenen, schilderen, beeldhouwen, verhalen schrijven… tja, eigenlijk is ze gewoon erg creatief.
Ze tekent mooi en strijkt meestal lichtjes met haar potlood over het papier, wat speciale effecten geeft en het laat lijken alsof de creaties die ze getekend heeft echt leven op het papier.
Schilderen doet ze in een geheel eigen stijl. Het is modern, maar ergens toch ook weer klassiek.
Als ze aan het beeldhouwen is, houd ze meestal haar ogen gesloten, omdat ze dan beter de vormen kan zien die ze wil maken, dan met haar ogen open. Natuurlijk krijgt het dan niet de exacte vormgeving, maar dit geeft juist weer die speciale effecten.
Verhalen schrijven doet ze al van jongs af aan en dan vooral zelfverzonnen sprookjes. Dit zijn meestal korte verhaaltjes, die je hart kunnen laten breken als dun ijs, of kunnen laten smelten, als sneeuw. Ook heeft ze een prachtig handschrift, waar sommige mensen jaloers op kunnen zijn.
Daarbij speelt ze ook al een kleine 6 jaar de fluit. Ze vind het een leuke hobby, als ze veel vrije tijd heeft en legt haar ziel er graag in, maar ze is er zeker niet de aller beste aller tijde in.
Zwakheden: Schaken, sudoku, dammen, mahjong, al die nadenkspelletjes. Het is allemaal niks voor Aisu. Ze is liever met creatieve dingen in de weer, dan dat ze haar hersens een goed laat kraken en breken over een overdreven puzzel.
Zwakke plekken: Aisu heeft heel erg snel en vaak last van heimwee. Dit komt omdat ze nooit weg is geweest van huis en altijd beschermd werd door haar vader en moeder. Meestal laat ze dit niet zien aan de buitenwereld natuurlijk, omdat ze niet zwak wil over komen. Maar wie begint over haar ouders, zal willicht tranen kunnen verwachten.
Wanneer je een creatie van Aisu kapot maakt, dus één van haar creatieve ontwerpjes, zal de woede losbarsten en gaat haar gedachtegang op zwart. Ze vergeet alles en haar lichaam lijkt dan een soort machine, die automatisch de schuldige persoon in plakjes wil hakken en slaan.
Haar lichaam kent wel enige zwakke plekken. Van kinds af aan heeft Aisu al last van zwakke enkels, omdat ze toen ze klein was al veel moest lopen. Hierdoor overbelaste ze vaak de boel in haar lichaam, wat de oorzaak werd van een blijvende aandoening aan haar enkels.
Ook kan haar lichaam er slecht tegen om aan hittes bloot gelegd te worden, omdat ze de koudere temperaturen gewent is. 20 graden is voor haar eigenlijk al te heet.
Sterke punten: Aisu haar creativiteit in de strijd is grenzeloos. Werkt het ene idee niet, weet ze wel binnen een paar secondes iets anders te verzinnen. Zo is het vrij moeilijk om haar in een echt gevecht te verslaan, omdat ze hierdoor steeds van strategie veranderd en een gesloten boek voor vele blijft.
Ook lijkt ze totaal immuun te zijn voor roddels en andere rottige praatjes. In haar ogen kunnen mensen niet over haar roddelen. Het enige waar ze over kunnen praten, zijn over feiten van haar. Feiten weet zij zelf ook al, dus maakt dat geen impact meer op haar. Over andere dingen kunnen mensen ook niet echt praten, aangezien niemand haar echt kent. Zij zelf kent zichzelf niet eens goed.

Status: Aisu heeft alles behalve een hoge status. Sterker nog, vaak merken mensen niet eens dat ze er is. Ze kan helemaal op gaan in de menigte, zonder dat ook maar iemand het door zal hebben. Vaak krijgen mensen hierdoor ook de indruk dat ze kan teleporeren, omdat ze op sommige plekken opeens lijkt op te kunnen duiken. Natuurlijk is dit onzin, aangezien ze er al die tijd gewoon geweest is. Toch, weet ze sommige mensen hiermee aardig de stuipen op het lijf te jagen.

Passies: Aisu haar grootste passies zijn tekenen en verhalen schrijven. Tekent ze niet ergens, schrijft ze wel haar eindeloos lijkende verhalen. Schrijft ze geen verhalen, leest ze wel verhalen. Kort gezegd, Aisu houd ervan om zelf lekker bezig te kunnen zijn. Als ze haar ziel kan uitstorten op creatieve werkjes en al haar fantasie kwijt kan, is het voor haar al helemaal goed.
Afkeer/Haat: Ten eerste heeft Aisu een hekel aan hitte, omdat ze natuurlijk haar hele leven al in een koud aangelegd gebied geleefd heeft. Ook heeft ze het niet zo op mensen, ondanks dat ze er zelf ook één is. Ze vind mensen walgelijke wezens, omdat ze elkaar uitmoorden, alsof het niks is. Alsof het geen probleem is, waar iedereen maar mee moet leren leven, zonder dat het iemand raakt.
Ook heeft ze een hekel aan mensen die zich overal mee bemoeien. Dit is dan ook de rede, dat sommige mensen nog wel eens als ijslolly’s in gangen worden aangetroffen, of gewoon buiten op straat.
Verslavingen/genotsmiddelen: Aisu is echt verslaafd aan lolly’s en dan bedoel ik dus ook écht verslaafd. Je zal haar dan ook zelden zonder een lolly in haar mond zien. Altijd heeft ze wel een voorraadje bij zich. Het is ook werkelijk een wonder dat haar tanden nog niet volledig zijn weggerot, door alle suiker die ze op een dag binnen krijgt.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats:
Aisu komt oorspronkelijk uit Ashtar. Ze woonde in een hoog, besneeuwd gebergte. Een vergeten deel van Mista. Het is een klein, afgesneden deel van het dorp, dat maar 21 bewoners kent. Nu zij er weg is, zijn dat er nog maar 20.
Familie: Aisu heeft een kleine familie. Het bestaat uit niks meer dan haar vader Ryou, van 48 jaar oud, haar moeder Kore, van 42 jaar oud en zij zelf. Ze had eigenlijk een broer moeten hebben, maar die is overleden bij de geboorte.
Al generaties lang, leeft de familie van Aisu in de bergen, vlak bij de tempel van Shiva.

Het uiterlijk
Lengte:
Ze is niet lang. Maar 1.68. Niet dat ze dit zo erg vind, aangezien het precies de goede maat is voor kleding en schoenen.
Omschrijving haar: Aisu haar haar is kort en valt ongeveer tot haar schouders. Het is op een paar eigenwijzen plukken die nog wel eens vrolijk in het rond springen stijl en glanst als ze vrolijk is. Zelden dus.
Het is licht paars van kleur. Dat heeft ze zelf geverfd, omdat het eerst blond was. En ze heeft nogal een hekel aan die haarkleur.
Omschrijving ogen: Aisu heeft niet hele grote ogen, maar ze zijn nog niet hun kinderlijkheid verloren. Ze heeft speciale ogen, met een mooie kleur. Het is blauw, met een mengeling van paars, dat als druipende verf in elkaar over gaat. Haar ogen zijn dan ook haar trotse kenmerken.
Bouw van het lichaam: Door de trainingen die ze heeft door moeten maken, heeft haar lichaam zich aangepast tot een elastiek, bewijzen van spreken. Ze kan zich zonder moeite in de gekste en moeilijkste knopen wrikken en zichzelf er dan ook weer net zo makkelijk uit bevrijden. Gespierd is ze zeker niet en ze is ook zeker geen sprinter, vanwege haar zwakke enkels.
Kledingstijl: Aisu haar kledingstijl is nogal vreemd. Dat geeft ze zelf ook wel toe, maar toch blijft ze het dragen. Ze kijkt eerder naar dat wat lekker zit en waar ze zich goed in kan bewegen zonder meteen te beginnen met zweten, dan of het goed bij elkaar past qua kleurencombinatie.
Uiterlijke kenmerken: Aisu is niet bepaald ijdel. Sterker nog, het zou haar verroten hoe ze eruit ziet. Dat is dan ook de rede dat ze zich nogal nonchalant kleed.

Kracht
Elementaire kracht:
Aisu bezit het element “water”.
Bijkracht: IJs is Aisu haar bijkracht en dat zal ze ook zeker wel laten merken…
Wapens: Ze heeft niet veel meer dan een simpel zakmes bij zich. Die gebruikt ze zelfs nauwelijks, omdat ze haar eigen, complexe manier van vechten heeft. Eigenlijk draagt ze dat ding ook voor niks met zich mee, voor haar eigen gevoel.
Vechtsport: Aisu heeft een lange tijd de sport “Jiu Jitsu” beoefend. En dan niet de oude stijl, maar de moderne. Dit houd dus in, de sport dat een combinatie is van judo, karate, aikido en kickboksen. Maar zelden zal ze deze technieken gebruiken. Wel zal ze gebruik maken van de lenige en verwarrende bewegingen, maar stoten deelt ze op een andere manier uit.
Vechtstijl: Aisu heeft wel een apparte stijl van vechten. Haar magie is haar wapen, maar dan op een andere manier dan de meeste zullen denken als ze het horen. Ze gebruikt haar magie meestal nog op anderen, maar op zichzelf en dan voornamelijk haar ijs. Met haar ijs, laat ze haar eigen handen en vingers bevriezen. Zo danig, waardoor de blokken ijs zich om haar vingers vormen als grote, stevige en gevaarlijke klauwen, waarmee ze haar tegenstanders open rijt. En als dit niet lukt, kan ze altijd nog haar magie op haar tegenstanders gebruiken. Zelden komt het voor dat ze vecht met haar wapen.

Draak
Naam van je draak: Hakuhyou. Het betekend “Zwart ijs”, maar omdat de naam zo lang is, noemt Aisu hem meestal Hyou.
Geslacht van je draak: Mannelijk.
Soort: Hyou behoord tot het ras dat zich vestigt in vooral donkere, koude en vochtige grotten, waar ze compleet verscholen zijn van de buitenwereld en haar kwaad. Het worden ook wel “Cave Snakes” genoemd. Dit is omdat ze zich 23 uur in een grot verborgen houden, en kunnen sissen en kronkelen als een echte slang. Als ze in gevaar zijn, gebruiken ze meestal hun kracht van schaduwen, waarmee ze gevaarlijke trucs uit kunnen halen. Als de nood echt zodanig hoog is, gebruiken ze hun bijtende zuur, dat zelfs door staal heen kan vreten. En als ze hier de kans niet voor krijgen, kunnen ze zich natuurlijk altijd nog verdedigen met hun stevige poten.
Karakterschets: Hyou is van nature schuw en liet zichzelf niet graag aan mensen zien. Voor Aisu heeft hij natuurlijk wel een uitzondering gemaakt. Zij is de enige die hem begrijpt en andersom ook.
Hyou blijft niet alleen liever uit het zicht van mensen, omdat hij zo schuw is, ook kan hij niet goed tegen de zon. Dan verbranden zijn schubben nogal snel.
Uiterlijk van je draak: Hyou heeft een slang achtig lichaam, met 4 stevige, grove, zwarten klauwen. Zijn lichaam is zwart van nature, maar naar mate zullen er rode tekens op zijn huid verschijnen. Dit hoort bij het ras. Hoe dapperder de draak is en hoe vaker hij problemen heeft weten te trotseren, komen er vanzelf meer rode tekens op de huid. Hoe roder de draak, hoe dapperder dus.

Extra
Verleden:
Het verleden van Aisu is niet erg speciaal. Ze is streng en gelovig opgevoed, volgens de wetten van de godin Shiva. Haar familie had niet veel, maar alles wat ze hadden, daarvan genoten ze altijd met volle tuigen.
Ze heeft hard leren werken van jongs af aan, zodat ze hard zou worden en al op vroege leeftijd zou leren om voor zichzelf te kunnen zorgen, in tijden voor als dat nodig was. Vooral haar vader leerde haar deze lessen. Hij leerde haar alles wat ze moest weten, alles wat hij wist en meer. Ook leerde hij haar, hoe de wereld beneden eruit zag, in de steden, ver weg van de hoge bergen, waar ze leefde. Dat de wereld waar ze leefde vreselijk was en dat ze nooit blindelings mensen mocht vertrouwen. Dat ze alleen maar op zichzelf moest vertrouwen en nooit haar zwakke plekken mocht laten zien. Want mensen, waren wezens die je elk moment een dolk in je rug konden steken.
Maar, tegelijkertijd leerde haar moeder precies het tegenovergestelde ervan. Dat ze mensen moest leren vertrouwen en goed moest leren hoe ze samen moest werken. Hierdoor, ontstond er twijfel bij Aisu. Ze wist niet wat ze nou moest doen, om succesvol op te kunnen groeien, wat de oorzaak werd van haar onzekerheid.
Door de onzekerheid, begon Aisu haar emoties langzaam steeds meer te verbergen. Ze nam een les van haar vader aan, ze mocht niet zwak lijken. Steeds meer kropte ze haar emoties op en zo raakte ze steeds dieper en dieper in haar eigen wereldje.
De rest van haar verleden is niet erg speciaal. Ze leerde wat nodig was, groeide op, werkte hard, alles wat een meisje van haar leeftijd hoorde te doen.
Overig: Aisu is streng vegetarisch. Ze weigert vlees of vis te eten. Zelfs als ze de geur ruikt van een dierlijk karkas, draait haar maag al 10 keer in het rond.

Plaatje:
Back to top Go down
View user profile
Rose
Level 2
Rose

Posts : 614
Join date : 2010-05-13
Age : 23
Location : Ehh op een stoel

PostSubject: Re: Aisu Koware   Thu Jun 03, 2010 3:25 pm

Goed gekeurd Smile
Back to top Go down
View user profile
 
Aisu Koware
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: