A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tovenaar? Drakenrijder? Machten beheersen?

Go down 
AuthorMessage
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Tovenaar? Drakenrijder? Machten beheersen?   Tue Dec 29, 2009 11:55 am

De tovenaar:

Tovenaars kunnen veel verschillende dingen. Ze hebben krachten die geen enkele Machten beheerser heeft. Zo kunnen ze dingen in de toekomst zien, ze kunnen via wolken mensen volgen en hebben speciaal tovenaarsvuur waar ze mensen dodelijk mee kunnen verwonden. Ook kunnen ze net als machten beheersers van level 5 machten aan andere personen geven. Sommige tovenaars zijn zo sterk dat ze net als Taikan grenzen kunnen maken, helaas zijn alle tovenaars uitgestorven op 1 na: Iyona. Zei zal alles op alles zetten op Darken Rahl te verslaan.

Drakenrijders:

Drakenrijders zijn al de jaren voor Azulea in drieen werd gesplitst de beste maatjes met de Machten beheersers. Aangezien zij geen draken konden berijden kreeg elke machten beheerser een drakenrijder toegewezen. De drakenrijders brachten de machten beheersers overal naar toe en waren erg geliefd door heel Azulea. Nu zijn er geen drakenrijders meer door de reden dat de draken bijna overal zijn uitgestorven. Alleen in Mitda zul je misschien nog een paar draken tegenkomen maar geen berijders.

De machten beheersers:

Deze zijn degene die 1 van de elementen en 1 van de bijkrachen beheersen. Zij zijn zoals hierboven al stond, de beste maatjes met de Drakenrijders. Samen losten ze verschilende problemen op door heel Azulea. Nu zijn er bijna geen machtenbeheerser meer, ja in Mitda leven er nog een paar maar daar zijn vele harten gesloten door magie.
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Tovenaar? Drakenrijder? Machten beheersen?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Informatie :: Azulea-
Jump to: