A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Owen

Go down 
AuthorMessage
Owen
Level 2
Owen

Posts : 493
Join date : 2010-05-25
Age : 22
Location : In atlantis, de geheimebasis in de bermuda driehoek waarvandaan de dolfijnen de wereld willen overnemen

PostSubject: Owen   Wed May 26, 2010 2:05 pm

De basis informatie
Volledige naam: Owen (krijger, in welvaart geboren) Arsenio (mannelijk) Lander (Land eigenaar,leeuwenman)
Roepnaam/bijnaam: Owen
Leeftijd: 18
Verjaardag: 12 juli
Geslacht: M
Geloof: Geen geloof, zijn familie gelooft niet.
Tradities: geen tradities.

Het innerlijk
Karakter:
Owen is loyaal tegenover zijn vrienden, en erg eervol waardoor hij niet tegen mensen kan die valsspelen, bedriegen of zwendelen. Hij is charismatisch waardoor hij snel vriendenmaakt. Hij stap ook makkelijk op mensen af, dus hij is niet verlegen.
Hij is enkel wel erg naif en hij vertrouwt mensen te snel waardoor hij soms dingen zecht tegen mensen die geen geheim kunnen bewaren. Zodra je een weddenschap of duel wil beginnen is hij makkelijk over te halen om zij eer te beschermen in een weddenschap of duel.
Relaties:Hij valt op meisje, en zij vallen snel voor hem, hij flirt vaak onbedoelt met meisjes die hij enkel als vriendin wil. Hij is van de langere relaties, die langer dan een paar weken volhouden. Hij knapt af op meiden die enkel op hem vallen vanwegen zijn geld.

Bijzonderheden aan karakter: Hij is erg eervol, en kan daardoor niet valsspelen, of tegen valsspelers. Ook zie relaties.

Talenten: Hij is bovengemiddeld vechter en goed met geld ook kan hij goed paardrijden.

Zwakheden: Hij is niet goed met magie

Zwakke plekken: Hij kan niet tegen kietelen, als je hem hoe dan ook kieteld valt hij neer en kan enkel nog lacchen. Hij heeft als kind zijn been gebroken en zijn linkerbeen is nu een zwakke plek, ook loopt hij lichtjes mank.

Sterke punten:Hij kam mensen goed van zich afhouden en is erg sterk, en kan zo voorkomen dat ze hem kunnen kietelen.

Status: Mensen zullen hem snel stom vinden, omdat hij een heel leger van mensen eeft die meelopen vanwegen zijn geld, daarom houd hij zijn afkomst vaak geheim.

Passies: Hij is dol op schermen en paardrijden. Verder is hij belezen.

Afkeer/Haat: Hij haat mensen die zich oneervol gedragen. Mensen die elkaar alleen aardig vinden vanwegen geld.

Verslavingen/genotsmiddelen: -

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij is geboren in Fortuna en is lid van een erg rijke famillie. Nu woont hij een van hun Landhuis’jes’ aan de rand van Yuka.

Familie: Zijn moeder is bij zijn geboorte overleden, en zijn vader snel daarna. Hij heeft een oudere zus, Marinde van 24, maar die wil niet het nieuwe famillie hoofd worden, dus tot hij 20 en getrouwd is (het leifst ook nog een zoon) heeft hij thuis geen hoge positie. Ze zijn opgevoed door hun oom Rafael en zijn vrouw Lisabeth, die zelf geen kinderen hebben.

Het uiterlijk
Lengte: Hij is een mooie 1.90, daar is hij tevreden mee.
Omschrijving haar: Kort blond/bruin haar.
Omschrijving ogen: Hij heeft normale ogen. Kleur: zie plaatje.
Bouw van het lichaam: Hij is gespierd en ziet er knap uit . Wink
Kledingstijl: Meestal lange jassen en andere chique kleding, ook droeg hij altijd een strik om zijn nek toen hij kind was.
Uiterlijke kenmerken: Hij is niet ijdel en doet niets aan zijn zit-altijd-geweldig-kapsel.

Kracht
Elementaire kracht:Lucht
Bijkracht: Helen
Wapens: Hij heeft een zwaard, dat zwaard is een famillieerfstuk. Verder heeft hij een dolk en een sabel, en een zakmes in zijn sok. Verder slaapt hij altijd met een dolk onder zijn kussen.
Vechtsport: Hij kan vrijwel iedere westerse vechtsport (worstelen, boksen enz). Dit heeft hij moeten leren van zijn vader.Ook kan hij bovengemiddeld zwaardvechten en schermen.
Vechtstijl: Niet bijzonder

Draak
Naam van je draak: Andrew: (mannelijk, moedig, dapper)
Geslacht van je draak: M
Soort: Lucht draak, een groot ras dat praktisch zijn hele leven doorbrengt in de wolken. Ze wonen in grote groepen in grotten stelseldorpen in eeuwig in wolken gehulde bergtoppen. Het ei van Andrew is een exemplaar geweest dat door zijn moeder aan Lewis is gegeve, zodat hij ook de wereld onder de wolken kan verkennen. Als een vrouwtje een ei heeft gelegd verteld ze verhalen over de luchtdraken cultuur, en het uiterlijk aan het ei, zodat deze later weet wat hij of zij is. Ze blijven eeuwig trouw aan hun levenspartner, en ook gewone vriendschap is heel beelangrijk voor ze. De soort heeft grote vleugels ten opzichte tot hun lange dunne slangachtige lichaam, met een verbreding aan de romp. De vleugels zijn gespierd.
Karakterschets: Een nobel, dapper,loyaal en moedig daakje, Kan communiceren met telepathie en spraak. HEEEEEEL snel afgeleid
Uiterlijk van je draak:
Andrew:


Als jong


Volwassen


Extra
Verleden: Zoals bij familie staat, is zijn moedersnel na geboorte gestorven aan kraamvrouwen koorts, en zijn vader een half jaar later, aan liefdes verdriet. Hij en zijn 6 jaar ouere zus zijn opgevoed door hun kinderloze oom en tante. Zijn zus is tijdelijk het hoofd van de fammilie, tot hij gertouwd is en een jaar of 20 is geworden. Hij heeft veel les in paardrijden en zwaardvechten gehad van zijn oom en de besten leraren van de regio. Hij heeft een rustige jeugd gehad en heeft zijn school makkelijk doorstaan, en na zijn 18 is hij verhuisd naar Yuka, waar zijn ouders elkaar ook hadden ontmoet. Zijn zus is verloofd en zal snel trouwen, dus ze vertelde dat hij dan wat vrienden mee mag nemen naar de bruiloft.

Overig: Hij is stinkend rijk en de erfgenaam van zijn vader. Ze hebben in alle steden landhuizen, en in fortuna is het famillie landhuis.
Zijn paard heet Arab en is een Arabische hengst.


Plaatje:
als Baby met zijn ouders

4á 5 jaar oud

als 8 jarig Kind met zus van 14

Nu


Last edited by Owen on Mon Jul 19, 2010 5:52 pm; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Owen   Wed May 26, 2010 2:30 pm

als de plaatjes er zijn ben je goedgekeurd!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
Owen
Level 2
Owen

Posts : 493
Join date : 2010-05-25
Age : 22
Location : In atlantis, de geheimebasis in de bermuda driehoek waarvandaan de dolfijnen de wereld willen overnemen

PostSubject: Re: Owen   Mon Jul 19, 2010 5:53 pm

Ik heb de informatie van de draak wat uitgebreid
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Owen   

Back to top Go down
 
Owen
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: