A new time has come.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Blade

Go down 
AuthorMessage
Blade
Level 1
Blade

Posts : 128
Join date : 2010-05-25

PostSubject: Blade   Tue May 25, 2010 2:22 pm

De basis informatie
Volledige naam: Blade Ristra
Roepnaam/bijnaam: Blade, gewoon Blade.
Leeftijd: 18
Verjaardag: 5 november
Geslacht: m
Geloof: Blade gelooft niet echt ergens specifiek in. Hij gelooft wel dat er iets meer is tussen hemel en aarde, maar wat is hij niet achter. Veel is hij er ook niet mee bezig
Tradities:(Heeft jouw personage nog bepaalde tradities? Hebben die met het geloof te maken, of komen ze ergens anders vandaan?)

Het innerlijk
Karakter: Blade is echt een jonge man, hij is net van school en is van plan om van het leven te genieten. Hij is zorgeloos en denkt niet echt na over zijn daden van onbelangrijke dingen. Over belangrijke zaken denkt hij vaak weer net te lang over na. Blade kan dus een kampioen in pikeren zijn, maar meestal is hij juist het omgekeerde en te zorgeloos. Blade is aanwezig en soms iet wat luidruchtig. Hij houd van aandacht. Negatiefe maar toch het liefst positieve. Al is het toch meestal negatief als hij weer eens dronken is, ja Blade heeft er een handje van om iets teveel te drinken. Hij word ook redelijk snel op zijn teentjes getrapt en kan niet tegen kritiek. Hij heeft een grote mond (maar een klein hartje) en is niet bang om zijn wapens te gebruiken. Blade is op het eerste gezicht een redelijke macho jongen die nou niet al te aardig is, bot zelfs. Maar achter dit masker zit een hele nadenkende slimme jongen verschuild. Hij kan heel behulpzaam zijn als je hem beter leert kennen en zelfs voor zijn meisje door het vuur gaan. Ook al heeft hij soms binnen een maand 3 verschillende meisjes, maar dat lees je wel bij relaties. Hij kan heel romantisch zijn. Al met al doet Blade zich gevaarlijk en gemeen voor maar als je hem beter leert kennen merk je dat hij ook heel lief kan zijn.
Relaties: Blade is honderd procent hetero, niet dat hij wat tegen homo's heeft hoor. Blade heeft heel vaak een meisje, bijna altijd wel 1. De meeste zien hem als een player omdat hij om de week haast een nieuw meisje heeft, maar bij elk meisje heeft hij het gevoel dat het de ware is. Dat kan regelmatig in zijn nadeel werken, vooral als het meisje het uitmaakt en hij niet.
Bijzonderheden aan karakter: Blade is dol op boeken, dat verwacht je niet van zo'n macho. Dit probeert ie ook zoveel mogelijk te verbergen. Ook heeft hij regelmatig last van een kort lontje.
Talenten: Blade heeft niet bepaald dingen waar hij echt heel erg in uitblinkt. Toch vinden sommige dat hij erg goed is in houtsnedes maken....
Zwakheden: Blade is erg stuntelig met balsporten, en hij kan niet tegen zijn verlies. Dus je zult hem nooit mee zien doen aan een potje trefbal or something. Voetballen kan hij daar in tegen nog wel redelijk.
Zwakke plekken: Blade is snel opgefokt en kan daardoor zijn concentratie verliezen, dat werkt erg in zijn nadeel in gevechten omdat hij dan te roekeloos word. Ook heeft Blade een zwakke plek op zijn lichaam, dat zijn zijn polsen. Die verstuiken snel, vooral als hij er hard op valt is er grote kans dat zijn polsen slecht te gebruiken zijn voor een paar dagen.
Sterke punten: Blade kan echt niet tegen zijn verlies en doet er alles aan om te winnen, helaas speelt hij daardoor ook wel eens vals, maar daar hebben we het nu niet over. Blade is slim, al ziet hij er op het eerste gezicht nou niet echt snugger uit.

Status: Voor elk ander zal dat verschillen. De meeste zullen Blade als een slecht gemanierde macho zien die op vooral meisjes uit is. Mensen die hem beter kennen zullen hem zien als een jongen die weet wat ie wilt en een paar aparte trekjes in zijn karakter heeft.

Passies: Blade heeft net als bij talenten nou niet een bepaalde passie. Als hij er toch een zou moeten noemen zou het houtsnijden zijn.
Afkeer/Haat: Mensen die geen verantwoording voor hun daden nemen, zelf heeft hij niet door dat hij dat zelf ook wel eens zou moeten doen....
Verslavingen/genotsmiddelen: Hij drinkt veel, somt te veel.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Blade is in Elita geboren, de hoofdstad van Ashtar. Daar leeft hij nog steeds.
Familie: Blade heeft wel ouders, maar daar heeft hij nauwelijks contact mee. Zij leven in een klein voorstadje van Elita. Verder heeft hij 1 oudere broer genaamd Sky (22) en een jonger zusje genaamd Flora (14)

Het uiterlijk
Lengte: Blade is 1:86 en is uitgegroeid.
Omschrijving haar: Blade heeft zwart haar, dat is zijn natuurlijke haarkleur. Hij zal deze dan ook nooit verfen. Verven vind hij voor vrouwen. Het is in een warrig model geknipt.
Omschrijving ogen: Zijn ogen zijn donker bruin, haast zwart en hebben een oplettende uitstraling.
Bouw van het lichaam: Blade is redelijk gespierd en is ook wel lenig te noemen. Niet super lenig ofzo, maar hij kan door zijn niet brede lichaam wel een paar goede sprongen doen. Hij moet het niet van zijn snelheid hebben.
Kledingstijl: Nonchalant, je zult hem meestal in een half los geknoopt bloesje met een spijkerbroek zien rondlopen.
Uiterlijke kenmerken: Blade let wel op zijn uiterlijk, maar niet overdreven. Ook is hij altijd te herkennen aan zijn litteken op zijn schouderblad, hij is ooit uit een boom gevallen en toen zijn schouderblad opengehaald aan een tak....

Kracht
Elementaire kracht: Lucht
Bijkracht: Telekinese
Wapens: Blade zijn wapens zijn 2 zwaarden. Hij heeft ook altijd een mes op zak.
Vechtsport: Blade doet niet aan een vechtsport
Vechtstijl: Al doet Blade niet aan een vechtsport, hij heeft wel een eigen vechtstijl.

Draak
Naam van je draak: Tosca
Geslacht van je draak: V
Soort: Tosca is een rode draak. Dat is een drakenras dat zoals de naam al zegt rood gekleurd is.
Karakterschets: Tosca is hyper, ijdel, gaat graag met andere draken om, houd niet van water. Vind ze maar eng.
Uiterlijk van je draak: Tosca is een rode draak. In het begin is ze niet groter dan 50cm pas later word ze groter en zal ze tot een grote draak uitgroeien met krachtige rode vleugels.

Extra
Verleden: Blade komt uit een doodnormaal gezin. Ze hoorde thuis in de midden klasse, hij heeft nooit armoede gekent. Blade leerde al jong omgaan met zwaarden en oefenden uren met zijn broer Sky in het kleine achtertuintje van hun huis. Hij had een rustige jeugd, al viel hij wel op door zijn goede cijfers op school. Hij studeerde door in is nu klaar met zijn schoolcarriere. Nu is Blade weggetrokken van zijn gezin en leeft hij een leven dat bestaat uit niets doen en een beetje rondhangen in Elita. Hij neemt één keer in de zoveel tijd een baantje om weer wat geld te verdienden voor zijn levensonderhoud. Dus zijn verleden is nou niet bepaald bijzonder.
Overig: Blade is allergisch voor aardbeien.

Plaatje:
Back to top Go down
View user profile
Iyona Taroné
De Tovenares
Iyona Taroné

Posts : 144
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Blade   Tue May 25, 2010 2:35 pm

Goed

_________________
Back to top Go down
View user profile http://azulea.forumotion.net
 
Blade
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hot Toys Blade
» Bandais "Armour Plus" line.
» Marvel Legends 2013 series 1 "Hit Monkey BAF"
» Enjin mati secara tiba2 di highway..
» lagi-lagi masalah....

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Azulea :: Wie ben jij?-
Jump to: